leki bg Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa baš zato ne treba da se ponašamo kao nacirkani milioneri i da mu odmah posle JEDNE UTAKMICE produžimo ugovor, kao što smo Sferu dali pare posle kupa. Ako bude dobar u kontinuitetu produžićemo ga, neće nam ga niko preoteti. Odlična partija svakako, ali čovek bukvalno ne može da se odlepi od zemlje, verovatno jedini čovek od 213 cm koji ne može da zakuca. Polako bre, gde ste poleteli odmah. 😄 Moze da zakuca 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Edit je Eeeeeee, ima ledjnu tehniku, kad si to video kod nas kod 5ice?!? I nije ti frka da mu spustis pas dole i da samo cekas 3 sekunde ili korake. Tu racunam i Joela.. Edited 11 hours ago by leki bg 2
Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Divac vise vremena provodio na guzici nego na nogama, pa je bio cenjen u najjacoj ligi na svetu, gde se nadmudrivao sa Onilom...ne znam od kad je zakucavanje olicenje kvaliteta, eno i Jokic se sprda godinama tamo, a tek ponekad prikuca loptu u kos. 6
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa baš zato ne treba da se ponašamo kao nacirkani milioneri i da mu odmah posle JEDNE UTAKMICE produžimo ugovor, kao što smo Sferu dali pare posle kupa. Ako bude dobar u kontinuitetu produžićemo ga, neće nam ga niko preoteti. Odlična partija svakako, ali čovek bukvalno ne može da se odlepi od zemlje, verovatno jedini čovek od 213 cm koji ne može da zakuca. Polako bre, gde ste poleteli odmah. 😄 Ne zakucava ni debeli Somborac, Rivero isto ne znam da li je ikada zakucao, od koga je Motejunas svakako mnogo ozbiljniji igrac. Sa Izunduom je savrseno kompatibilan. Jedan donosi cvrstinu, svic odbranu, izlazak visoko na sutere u piku, pipanje vrha table, pospremanje otpadaka u napadu, a drugi old skul basket, veliki IQ, prisutnost u reketu, sirok repertoar postizanja poena. Uz to je dobar lik, odlican za svlacionicu. I ja bih radije Tajsa da imam izbor kao Monako, ali sasvim sam zadovoljan centarskom linijom, pogotovo nakon ulaska sa RIP postavom u sezonu. Ok nam je centarska linija kako je izgledalo, a ako se kojim slucajem vrati Boki bice vrhunska. Prioritet je svakako jos jedan bek, tu se vidi da padamo cim se CMM umori. Edit. Sfera smo produzili posle Barse i Baskonije koliko se secam, pre kupa. Edited 11 hours ago by Cavani 6 1
Pero_Cameron Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Izgleda da Bagzi i Dozet ipak nisu problem 1 1 1 1
Tom Wambsgans Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Na solidnom broju mesta (ne ovde) procitah "Kakav je mrtvak ovaj Odzelej" i slicne stvari. Meni licno je njegova odbrana izgledala pristojno a opet je u napadu dobio jednu trojku (kako je samo smeo da promasi tu jednu) i jednu poludistancu gde je svakako bio cilj igrati 2-za-1. Naravno nije moj cilj da ja sada nakon ovako znacajne pobede kritikujem trenera, samo zelim reci da je Odzelej u nasoj napadackoj semi relevantan koliko i ja i da nije bas sve do njega. Verujem da ce kod Saleta on dobiti na znacaju u napadu, ako nista veci od ovog trenutno. Edited 11 hours ago by Tom Wambsgans 6
Cavani Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Tom Wambsgans said: Na solidnom broju mesta (ne ovde) procitah "Kakav je mrtvak ovaj Odzelej" i slicne stvari. Meni licno je njegova odbrana izgledala pristojno a opet je u napadu dobio jednu trojku (kako je samo smeo da promasi tu jednu) i jednu poludistancu gde je svakako bio cilj igrati 2-za-1. Naravno nije moj cilj da ja sada nakon ovako znacajne pobede kritikujem trenera, samo zelim reci da je Odzelej u nasoj napadackoj semi relevantan koliko i ja i da nije bas sve do njega. Do njega je da se izbori za svoje mesto i da dokaze da nije igracki u padu, jer nam je jako potreban da bi se poslozili. Sto rece jedan poznati knjizevnik, ako je ruza procvetace.
fradler Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sad gledam opet u reprizi, retko malouman faul Ojeleyea na +6 i nekih par sekundi do kraja, na sutu Kolsona za 3... Nije ostavio prostora za doskok, neki Javor bi jedva docekao da dune nesportsku i zakuvala bi se utakmica. Na stranu taj potez, od njega trenutno ne dobijamo nista. Gledam mu ucinak iz evroligaskih sezona u Virtusu i Valensiji, to su vrlo ozbiljne brojke. Kod nas 1 poen i 1 skok u proseku na ove tri tekme, lazicevski statsi. Nesto mi ne deluje da ce mu se minutaza povecati, posebno kad dodje bek pa i Nvora ode full time na 3 uz Kalinu. A valja i Dobricu pronaci neke minute... Bas smo se natovarili krilima i izvesno ce Semi tu da bude skrajnut. Greota, jer je defanzivno ponajbolji nas igrac i mislim da mu je plafon visi od Rokasovog, mozda cak i Kalinicevog u ovoj fazi karijere. 2
Stefi88 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Moneke potvrdio da je Sasa novi trener, u nedelju prvi trening sa ekipom.
Tom Wambsgans Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, fradler said: Bas smo se natovarili krilima i izvesno ce Semi tu da bude skrajnut. Verovatno, ali ako bude samo prostora za 12 minuta Semija i Dekija, ja bih da odnos bude Semi 12 - Dejan 0. Verujem da ce se probiti doduse, bolji je defanzivac od Nwore i Monekea u vecini situacija, kao i najbolji suter tima (makar po procentima u prethodnim sezonama).
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 1) Pojacanje, CMM, Graham, Yago, Miljenovic 1/2) Carter 2) Pojacanje?, Kenan, Radosic 2/3) Nwora, Nedeljkovic 3) Dobric 3/4) Kalinic, Ojeleye 4) Moneke, Davidovac 4/5) 5) Izundu, Motiejunas, Rivero, Plavsic, Bolomboj, Stojkovic Plej koji zna da organizuje igru nam vise treba nego bek. Yago je prosto limitiran, pogotovo u odbrani. U napadu moras u pasulj da gledas da li ce se zapaliti ili biti destruktivan (cesce ovo). CMM je pojava u defanzivi, ali je bez suta a upitna je i organizacija igre... njemu je veceras prijalo ono njegovo kad trci u ledja protivniku, cim stanemo, nema nista posebno od njega. Prosto mi je doslo da gledam Miljenovica malo... Nama bi jedan Kalates na privremenom radu dok se Graham ne vrati, zavrsio posao. (nisam verovao da cu ovo reci) S obzirom da je Kenan out na duze, pricalo se o dovodjenu beka. Po obicaju nemamo pojma kada mozemo kog igraca da ocekujemo, ali poziciju 2 ce pokriti Carter i Nwora, pa cak i Dobric kad se vrati, ne bas savrseno ali svakako bolje nego CMM+Yago+Miljenovic sami na 1. Zato nekako mislim da bi Kalates makar privremeno dobro dosao ma kakve cigle da baca. Na unutrasnjim pozicijama samo da nema vise povreda, Rivero nece valjda na duze od 2-3 meseca, a na Plavsica svakako i ne racunam. Izundu, Rivero i Motiejunas do kraja sezone je u fazonu "a jbg, daj sta das, ne bira se sad". p.s. moze max 20 igraca u EL, ali se ne racunaju U20 (obelezio sam ih zelenom), tako da smo mi za sada na 16 igraca jer Bolomboja nismo prijavili a imamo ova 3 U20 igraca. Edited 11 hours ago by Kooineeperk
Chaos Is Me Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Jebote, ladno meni objašnjavate ko je Motiejunas i kako igra. 😄 Pa prvi sam ovde pozdravio njegovo dovođenje, dok su se mnogi već opraštali od sezone. Ali nemojmo sad da preterujemo sa njim, tip ima olovne noge i pogodan je samo za neke tipove igre. Nisam aludirao da treba da zakucava nego da mu je eksplozivnost u minusu, a od centra ja ipak više volim raznovrsnu odbranu nego poene iz posta. Ipak, dobro je što su on i Izundu različiti igrači i zato mi se u startu i svideo njegov potpis. Rivero takođe nije oličenje eksplozivnosti ali je za D-Moa Bam Adebayo lično. No da ga ne tupimo ovde sad, podsetiću vas kad odigra neke loše utakmice, a biće ih. Prava mu je mera trenutno ovaj probni ugovor, pa ako zadovolji nema problema da mu damo nešto dugoročnije. Nadam se da više nikom ne pada na pamet Plavšić čak i kad se oporavi. 9
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Jebote, ladno meni objašnjavate ko je Motiejunas i kako igra. 😄 Pa prvi sam ovde pozdravio njegovo dovođenje, dok su se mnogi već opraštali od sezone. Ali nemojmo sad da preterujemo sa njim, tip ima olovne noge i pogodan je samo za neke tipove igre. Nisam aludirao da treba da zakucava nego da mu je eksplozivnost u minusu, a od centra ja ipak više volim raznovrsnu odbranu nego poene iz posta. Ipak, dobro je što su on i Izundu različiti igrači i zato mi se u startu i svideo njegov potpis. Rivero takođe nije oličenje eksplozivnosti ali je za D-Moa Bam Adebayo lično. No da ga ne tupimo ovde sad, podsetiću vas kad odigra neke loše utakmice, a biće ih. Prava mu je mera trenutno ovaj probni ugovor, pa ako zadovolji nema problema da mu damo nešto dugoročnije. Nadam se da više nikom ne pada na pamet Plavšić čak i kad se oporavi. A brate nije 2015 godina,ipak je 2025.. Godina proizvodnje😀
goldberg bcd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Pa baš zato ne treba da se ponašamo kao nacirkani milioneri i da mu odmah posle JEDNE UTAKMICE produžimo ugovor, kao što smo Sferu dali pare posle kupa. Ako bude dobar u kontinuitetu produžićemo ga, neće nam ga niko preoteti. Odlična partija svakako, ali čovek bukvalno ne može da se odlepi od zemlje, verovatno jedini čovek od 213 cm koji ne može da zakuca. Polako bre, gde ste poleteli odmah. 😄 Zato sto se kod nas sport posmatra kao droga, mora nesto da se desava pa je nakon jednog poraza sve najgore, a nakon jedne pobede je sve odlicno. Zato samo kod nas drzava ulupava milione jer ljudi to, ocigledno, vole. Zemlja kosarke se svodi na to da imamo dve kosarkaske sekcije vecitih sampiona i vicesampiona u fudbalu (i naravno, svako zivi ko ima ikakve veze sa Srbijom navija iskljucivo za ove klubove) koje kupuju skupe strance, ne postoji ogranicenje u budzetu nego MORA da bude skup i kvalitetan trener, MORA da se ima uvek za novog skupog beka, pleja, centra, krilo, MORA da se ima 15-16 igraca u sastavu. Da li se centar vraca u januaru? Da? Onda moras da ga cekas, kao i beka. Nece biti rezultata u EL? A ko kaze da mora da ih bude? Hoce li to zemlja propasti jer klubovi ne mogu da ispunjavaju fantazije navijacima o nekom krovu Evrope, eto, bar smo u necemu najbolji? Nismo mi nikakva zemlja kosarke, mi smo zavisnici od rezultata, slave, popularnosti i pobeda. Onda kada publike bude na tribinama i nakon sto bude jasno da nikakvih skupih imena nece biti, da se nece igrati EL, da je odlicno sto se igra i EC, kada klubovi budu stvarali igrace, a ne da se ponasaju kao da je Srbija i dalje SFRJ pa KKP i KKCZ moraju vecno da se bore za vrh Evrope jer "slavna istorija", e onda mozemo da pricamo o zemlji kosarke. Do tada, daj jos miliona za 15. pojacanje ove sezone. 3 1 1
Nikom nista Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Don Dusko said: Ovi iz Arene da su hteli da biraju loseg komentatora ne bi bolje izabrali od ovoga veceras. Da... katastrofa... Bas je za ovakvu utakmicu falio Darko, sa svojom emocijom i energijom... Pobeda bi bila (sto je tesko) jos sladja 1
discerza Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Cestitke igracima i strucnom stabu, pokazali i jedni i drugi da mogu i da hoce. Vodzenje utakmice odlicno, sve pravovrmeno i sa idejom, tu sam tim Cavani dati Tomi i ekipi prostor da vode ekipu do daljneg. Dajte malo hrabrosti i bez “proverenih” resenja. Sto se igrackog kadra ja ne bi isto nista menjao, posle xy godina imamo produkciju sa svake pozicije, veceras dobro podeljene i minute i nadzena uloga svakome. Sa povratkom Grejema (o Bokiju ne bi sada jel se nista ne zna) nesto manje minuta za Yaga i to je to. Gomilanje kadra moze samo da donese nezadovoljstvo. I dajte ljudi skinite se od Kodija (zar Vam izlapeli Vlade Djurovic namece mislenje), i mantre da mi stekamo u napadu sa njim. U sve 3 utakmice smo na 80+ poena u napadu, juce sa malo promenenim ulogama i preko 20 asistencija i dobar protok lopte. Ne valja Kodi posto jelte kosta milion, pa pogledajte koliko kostaju Micic, Faku i ostali na njegovoj poziciji i njihov ucinak (ne vidim da isporucuju 3 ili 5 puta vise). Ostaviti Tomu i igracki kadar i dati im podrsku! Naravno da se nece desiti jel nam klub vodi ko vodi .. 1
Mr.Consular Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 hours ago, goldberg bcd said: Zato sto se kod nas sport posmatra kao droga, mora nesto da se desava pa je nakon jednog poraza sve najgore, a nakon jedne pobede je sve odlicno. Zato samo kod nas drzava ulupava milione jer ljudi to, ocigledno, vole. Zemlja kosarke se svodi na to da imamo dve kosarkaske sekcije vecitih sampiona i vicesampiona u fudbalu (i naravno, svako zivi ko ima ikakve veze sa Srbijom navija iskljucivo za ove klubove) koje kupuju skupe strance, ne postoji ogranicenje u budzetu nego MORA da bude skup i kvalitetan trener, MORA da se ima uvek za novog skupog beka, pleja, centra, krilo, MORA da se ima 15-16 igraca u sastavu. Da li se centar vraca u januaru? Da? Onda moras da ga cekas, kao i beka. Nece biti rezultata u EL? A ko kaze da mora da ih bude? Hoce li to zemlja propasti jer klubovi ne mogu da ispunjavaju fantazije navijacima o nekom krovu Evrope, eto, bar smo u necemu najbolji? Nismo mi nikakva zemlja kosarke, mi smo zavisnici od rezultata, slave, popularnosti i pobeda. Onda kada publike bude na tribinama i nakon sto bude jasno da nikakvih skupih imena nece biti, da se nece igrati EL, da je odlicno sto se igra i EC, kada klubovi budu stvarali igrace, a ne da se ponasaju kao da je Srbija i dalje SFRJ pa KKP i KKCZ moraju vecno da se bore za vrh Evrope jer "slavna istorija", e onda mozemo da pricamo o zemlji kosarke. Do tada, daj jos miliona za 15. pojacanje ove sezone. Debeli Somborac još ispade starogrčki filozof i lakonski mudrac... celo ovo ogormno tvoje pisanije je sažeo u : "Srbi ne vole košarku, Srbi vole da pobeđuju"... Inwče, i ti i on ste u pravu... U fudbalu zagovaram Cz i Ligu Konferencija, a u basketu Fibina LŠ mi ne bi teško pala... 1
quentin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, discerza said: I dajte ljudi skinite se od Kodija (zar Vam izlapeli Vlade Djurovic namece mislenje), i mantre da mi stekamo u napadu sa njim. U sve 3 utakmice smo na 80+ poena u napadu, juce sa malo promenenim ulogama i preko 20 asistencija i dobar protok lopte. Ne valja Kodi posto jelte kosta milion, pa pogledajte koliko kostaju Micic, Faku i ostali na njegovoj poziciji i njihov ucinak (ne vidim da isporucuju 3 ili 5 puta vise). Ostaviti Tomu i igracki kadar i dati im podrsku! Naravno da se nece desiti jel nam klub vodi ko vodi .. Pa ne znam baš... Imali smo 19 asistencija ukupno. Fener koji je generalno loše odigrao imao je 21. Kodi je imao sedam asista, i četiri izgubljene lopte. On je ok za bekap pleja, imao je i onaj važan ulaz pred kraj, ali na toj poziciji treba nam više stabilnosti. Jago je jasno limitiran igrač i iznuđeno rješenje.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Niko da pomene kako je brat Izundu turio na poster pola tima Fenera onim kucanjem za 2+1 26 4
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da će Saša ostaviti Tomu u stručnom štabu, mada strepim da ne proradi sujeta zbog konkurencije. 12
discerza Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @quentin Kodi nam je najkonstaniji igrac od kraja prosle i pocetkom ove godine i stvarno ne vidim kako je on back up. Vreme cistih play-va je proslo, i ja bih voleo da imamo Stefa Jovica i Markusa od pre 10 godina ali takvih igraca u sutini nema. Eto pominjes Fene, ko je njima play? 1
Dzonii Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, djenkoslav said: Najgore mi što ne mogu da gledam hajlajtse na kojima se Plavšić dere nego ovaj izgovor od komentatora... Fuj 9 hours ago, Kosjan Willavić said: I pored kritika duz nekoliko godina, ipak nedostaje Plavsic. Utroba mi se prevrce od Arene, sto tokom meca sto posle. 8 hours ago, Don Dusko said: Ovi iz Arene da su hteli da biraju loseg komentatora ne bi bolje izabrali od ovoga veceras. 8 hours ago, VISOKOLETAC said: Nemoj tako, po njemu smo pobedili 5 minuta pre kraja, plus je bajao na svakim slobodnim bacanjima 😂 Da pisemo peticiju, da Darko Plavsic predje na Arenu? 2
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, fradler said: Sad gledam opet u reprizi, retko malouman faul Ojeleyea na +6 i nekih par sekundi do kraja, na sutu Kolsona za 3... Nije ostavio prostora za doskok, neki Javor bi jedva docekao da dune nesportsku i zakuvala bi se utakmica. Na stranu taj potez, od njega trenutno ne dobijamo nista. Gledam mu ucinak iz evroligaskih sezona u Virtusu i Valensiji, to su vrlo ozbiljne brojke. Kod nas 1 poen i 1 skok u proseku na ove tri tekme, lazicevski statsi. Nesto mi ne deluje da ce mu se minutaza povecati, posebno kad dodje bek pa i Nvora ode full time na 3 uz Kalinu. A valja i Dobricu pronaci neke minute... Bas smo se natovarili krilima i izvesno ce Semi tu da bude skrajnut. Greota, jer je defanzivno ponajbolji nas igrac i mislim da mu je plafon visi od Rokasovog, mozda cak i Kalinicevog u ovoj fazi karijere. Dobrić nam je potreban na skali 0 do 10, - 1. Ja se nadam da će se i Kalini malo skresati uloga, nema potrebe da se pravimo da je 2017-ta. 4
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ljudi uplatite EL TV i prestanite da smarate o jbnom komentatoru na ovoj temi. Da ne pričam o tome što polovina i ne zna zašto pljuje lika, ne svidi im se nešto što kaže i odmah bi da ga vešaju. Evo na primer meni smeta Plavšić. Ja hoću Iliju Kovačića. Što se naših plejeva tiče, a odnosi se i na sve druge pozicije, malo sam razmislio i zaključio da mene u suštini jako iznerviraju glupo izgubljene lopte, koraci, bacanje lopte u aut, faul u napadu i sl. A naši plejevi sinoć 4+4 izgubljene. Mnogo je to i lopta mora da se ceni mnogo više. Ja sam bio na ivici nervnog sloma sinoć kada su nam svaki put uzeli loptu presingom, kao da smo kadeti, a ne prvi tim. I to sam bio na ivici nervnog sloma sada kada sam već flegma na 99% poraza. Jednostavno glupost me jako iznervira. Edit: Nego zašto Horton Taker izgleda starije od mene koji sam stariji skoro duplo od njega? Edited 3 hours ago by Sinnerman 6 1 1
Recommended Posts