MarioKempes Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Sector said: Da ne quotujem cijeli post. Ali ne vidim da se nešto drastično promijenilo nakon odlaska gazde. Evo dali smo treneru da odradi selekciju i makli ga nakon 2 kola, sve već viđeno 100 puta zar ne? Što se tiče osovine, vidjećem da li će se produžiti ugovori kad isteknu Dobriću i Davidovcu, to će biti test. Ja se nadam da će novi trener, Saša ili ko već, da pokaže muda za neke stvari. Slažem se da bi bolje bilo da je promena trenera izvršena letos. Opet, kad već to nije urađeno (pokušan kontinuitet) je l' misliš da bi bila prava stvar ostaviti Janisa i dalje na klupi, zarad pokazivanja da smo sad drugačiji nego u Čović eri, a svi vidimo da igra ne liči ni na šta? Možda i bi, ok je da imamo različita mišljenja. Takođe, od 20 klubova u EL njih čak 14 ima trenera koji je na klupi kraće od 2god (toliko je Janis bio kod nas). I Šaras i Ataman, koji su tu 2god i koji mesec. Duže su još samo četvorica (Obradović, Mesina, Barcokas, Kataš). I Janis odmah iza njih šest. Reklo bi se da smo po kontinuitetu na klupi jedan od stabilnijih evroligaša. Što se tiče Davidovca i Dobrića, ako nađemo bolje domaće igrače za epizodne uloge (kraj klupe i van 12) - super, ne bih ih produžio. Ako ne nađemo - nemam problem da ostanu i da imaju ulogu i zaradu spram kvaliteta i doprinosa.
Sector Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, MarioKempes said: Slažem se da bi bolje bilo da je promena trenera izvršena letos. Opet, kad već to nije urađeno (pokušan kontinuitet) je l' misliš da bi bila prava stvar ostaviti Janisa i dalje na klupi, zarad pokazivanja da smo sad drugačiji nego u Čović eri, a svi vidimo da igra ne liči ni na šta? Možda i bi, ok je da imamo različita mišljenja. Takođe, od 20 klubova u EL njih čak 14 ima trenera koji je na klupi kraće od 2god (toliko je Janis bio kod nas). I Šaras i Ataman, koji su tu 2god i koji mesec. Duže su još samo četvorica (Obradović, Mesina, Barcokas, Kataš). I Janis odmah iza njih šest. Reklo bi se da smo po kontinuitetu na klupi jedan od stabilnijih evroligaša. Što se tiče Davidovca i Dobrića, ako nađemo bolje domaće igrače za epizodne uloge (kraj klupe i van 12) - super, ne bih ih produžio. Ako ne nađemo - nemam problem da ostanu i da imaju ulogu i zaradu spram kvaliteta i doprinosa. Više puta sam napisao da agonija sa našom igrom traje zaista predugo te da je smjena trenera neminovna. Ali je sezona vrlo vjerovatno već zajebana i vidjećemo u kojoj mjeri novi trener može da izvadi situaciju. Nemam ni ja ništa protiv da imaju epizode uloge, na granici 12 i u skladu sa tim plaćeni ali to do sada nije bio slučaj.
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 hours ago, Nate said: Mozda je flynn james za sirotinju ali je u odnosu na grahama upotrebljiv na mnogo vise nivoa. To je sve sem improvizacije! Daj boze da mi padamo tamo svake godine u plejofu. Mi sa rekordnim budzetom ne mozemo da se dovucemo ni do plejofa, a ove sezone necemo ni do plejina! Pariz je bukvalno pokazna vezba nasim imbecilima sta znaci kad se ne improvizuje. Za tri godine su promenili tri trenera i svaki je nastavljao filozofiju prethodnog. Ne zna se koji je bio bolji od kojeg! Sve se slazem.💪Od prve do poslednje reci. I ne bi da rusim sneska ali mozda dovodimo losijeg trenera od onog kog smo otpustili.
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 47 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Требао је добити отказ још тада наравно, али што је ова сезона усрана после 2 кола? Нека нови тренер добије и 10 кола форе опет има времена да се врати у игру, овде има доста квалитетних играча у ростеру и најављује се још једна две корекције у њему тако да не видим зашто не би били у игри. Dovoljno je to da po ko zna koji put imamo trenera na pocetku sezone koji nije vrsio selekciju
MarioKempes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Sector said: Više puta sam napisao da agonija sa našom igrom traje zaista predugo te da je smjena trenera neminovna. Ali je sezona vrlo vjerovatno već zajebana i vidjećemo u kojoj mjeri novi trener može da izvadi situaciju. Nemam ni ja ništa protiv da imaju epizode uloge, na granici 12 i u skladu sa tim plaćeni ali to do sada nije bio slučaj. Ne bih ja to tako tragično shvatao, tipa sezona je zajebana. Jeste, za one kojima je ultimativni cilj plej of. A mi ni po čemu nismo ni top10, a kamoli plej of tim, da bi nam to bilo moranje. Nismo top 10 ni po budžetu, ni po kvalitetu tima, ni po kontinuitetu, ni po istoriji, ni po veličini kluba. Naravno, treba da težimo što boljem rezultatu, ali nije smak sveta ni bez njega. Za mene je dovoljno da se podignemo, da ostvarimo neke dobre pobede, odigramo neke dobre utakmice, budemo konkurentni u takmičenju. Da neki igarči (tipa Karter, Izundu i sl) napreduju, budu bolji za sledeću godinu. Za to još nije kasno. A ako završimo 14.-15. - ništa strašno. Nerealna su očekivanja jer imamo budžet 20mil, a poredi se sa vremenom kad smo imali 5mil i desilo se da jednom budemo blizu plej ofa. Ne uzima se u obzir kako sada izgledaju drugi klubovi i kakve budžete oni imaju. 2
hakeem Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago mi smo bas u ovom trenutku imali ssnsu da preokrenemo auru oko naseg kluba, dovodjenjem jednog od boljih evropskih trenera...ako je Cavi stvarno hteo da dodje, a mi nismo pristali zbog para dok se svake sezone placa po par igraca koji bukvalno bleje tu bez uloge onda nemam reci...ko god je rekao da ne treba dati te pare Paskvalu bi trebalo da leti... Sasa i Sferopulos su tu negde kao treneri, nema neke velike razlike sto ne znaci da Sasa nece "oporaviti" ovaj tim i ostvariti dobre rezultate... 3
Bad Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Da Tnx. Ja verujem, Šengelija povedi nas 1
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, hakeem said: mi smo bas u ovom trenutku imali ssnsu da preokrenemo auru oko naseg kluba, dovodjenjem jednog od boljih evropskih trenera...ako je Cavi stvarno hteo da dodje, a mi nismo pristali zbog para dok se svake sezone placa po par igraca koji bukvalno bleje tu bez uloge onda nemam reci...ko god je rekao da ne treba dati te pare Paskvalu bi trebalo da leti... Sasa i Sferopulos su tu negde kao treneri, nema neke velike razlike sto ne znaci da Sasa nece "oporaviti" ovaj tim i ostvariti dobre rezultate... Odbijam da poverujem da neće Paskvala da dovedu ako čovek želi za 1,200,000€. Plate Yaga koji nije ni trebao ove sezone da bude to i Plavšića su ti malo iznad Paskvalove plate. Na to dodaj Dobrića i Davidovca, jedan 700,000€ drugi 800,000€. Užas. I posle kukamo zašto ne možemo neku zver da dovedemo. Pa kako da je dovedeš rođače kad tebi treće opcije imaju platu skoro milion. I to samo jer je naš, može da uskoči 30-40 sekundi po utakmici. Pa mu se oprašta. UŽAS. 1
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Summerfunk said: Odbijam da poverujem da neće Paskvala da dovedu ako čovek želi za 1,200,000€. Plate Yaga koji nije ni trebao ove sezone da bude to i Plavšića su ti malo iznad Paskvalove plate. Na to dodaj Dobrića i Davidovca, jedan 700,000€ drugi 800,000€. Užas. I posle kukamo zašto ne možemo neku zver da dovedemo. Pa kako da je dovedeš rođače kad tebi treće opcije imaju platu skoro milion. I to samo jer je naš, može da uskoči 30-40 sekundi po utakmici. Pa mu se oprašta. UŽAS. Naravno da odbijaju jer kad bi krenulo loše (sto me ne bi čudilo bez obzira kolika je trenerska klasa) morali bi da pljunu svih 3,6 miliona i onda im se ne isplati. Dugorocno rešenje i strpljenje su kod nas špansko selo, mi ne znamo šta je to. Slažem se sa tvojim upisom, samo iznosim misljenje moje i kako razmišljaju te telece glave… 1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, srlepajce said: Dovoljno je to da po ko zna koji put imamo trenera na pocetku sezone koji nije vrsio selekciju Iskreno, meni ova ekipa nekako više ide uz Sašu nego Janisa. Poznato je da on forsira tu igru spoljne linije. Upravo zato i traži još dva igrača spolja. Uz tu dvojicu imaće i Grejma, Kartera i Kodija. Što je i više od dovoljnog. Plus ima fizičku jaku ekipu i beton na krilnoj poziciji. Tu će mu biti i Motejunas sa kojim je godinama odlično sarađivao. Ako nam se još kojom srećom do kraja godine vrati i Bolomboj i te kako je to onda ozbiljan tim. Sa ta dva pojačanja spolja koja su falila još letos ekipa će biti kompletirana i ima još mnogo da se igra. Zapravo sa tom dvojicom i eventualno Bolombojem, na tu ekipu ne mogu ni da gledam kao na tim koji je samo Saša preuzeo. Biće to tim koji je i on selektirao. Uz sve to Saša je dugo bez angažmana, sigurno nas prati od početka. Ima sigurno ideju šta sa kojim igračem može i koliko. Verujem da će adaptacija da bude kratka. Uz sve to ide nam na ruku i mesec dana boravka u Beogradu. Iskreno, jedva čekam da vidim ekipu pod Sašom. 5
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, mindgame said: morali bi da pljunu svih 3,6 miliona i onda im se ne isplati Da te podsetim da je Obradović tražio premiju i za kup koji nije osvojio on nego Radonjić. Tako da je tu situacija ista, svi kad popiju otkaz traže sve pare jer ugovor. Može se pregovara samo o dinamici isplate.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Meni kouč Tomović liči na Van Nistelroja. 4 3
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Eh da je samo 3.6m bio uslov za Cavija Paskvala pa ovi nasi bi potpisali odmah. Sigurno je jos nesto kocilo sta je on zahtevao... 2
Nellthe Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Eh da je samo 3.6m bio uslov za Cavija Paskvala pa ovi nasi bi potpisali odmah. Sigurno je jos nesto kocilo sta je on zahtevao... Trazio je da se pojasne uloge Dozeta i Bagzija u klubu 5
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Nellthe said: Trazio je da se pojasne uloge Dozeta i Bagzija u klubu Realno to niko nije mogao da mu objasni i propali pregovori. 4
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, mindgame said: Naravno da odbijaju jer kad bi krenulo loše (sto me ne bi čudilo bez obzira kolika je trenerska klasa) morali bi da pljunu svih 3,6 miliona i onda im se ne isplati. Dugorocno rešenje i strpljenje su kod nas špansko selo, mi ne znamo šta je to. Slažem se sa tvojim upisom, samo iznosim misljenje moje i kako razmišljaju te telece glave… Ne znam šta da kažem onda. Ajde da nađemo nekog iz ABA 2 ili KLS trenera koji neće imati više od 100,000€ za 3. godine. Pa ako mu uručimo otkaz, to lagano može Davidovac da isplati, neće ni osetiti. Mislim gluposti. Hoćeš F8, F4 pa čak i titulu EL al nećeš da uložiš u trenera. Dovodiš neko ime koje se sviđa navijačima, samo da bi njih smirio i sebi kupio vreme. Opet ću ponoviti... ako Saša dođe, a hoće, isti će biti oteran do kraja EL i vratiće Radonju. Garantujem. Isto važi za FK i Milojevića. Tom čoveku se svakim porazom u Ligi Evrope kredit za ono što je uradio pre XY godina smanjuje. Na kraju će i njega najuriti kao Sferopolusa. Lepo su počeli navijači da ga časte po društvenim mrežama od početka kvalifikacija. Nebitno to, ali da i dalje se ciganimo sa trenerima, da bude što jeftniji i da bude onako kako se uprava pita a ne trener, onda bih najradije potpisao da mi lepo izađemo iz EL, daj Ligu Šampiona da igramo i da se ne stresiramo više. Imamo 20,000,000€ budžet a ne znamo da ubodemo trenera niti igrača. A još crnje je ako je istina da Saša neće potpisati dok se dva klovna D. i B. ne budu makli iz kluba, što u prevodu znači, mi smo bez trenera do daljnjeg. Odlično. Bravo za upravu!
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gledano sa strane, u poprilicnim ste govnima, pogotovo sto se vraca Obradovic. Mislim da je trenutak mnogo gori nego u njegovom prvom mandatu, iako sada objektivno imate jaci tim. Koliko znam, on i Moneke su imali veliki sukob, a vama bi on trebalo da bude jedan od najvaznijih igraca. Tim izgleda kao nesto sto bi Sasi odgovaralo, ali to je jedini plus, jer ga ipak nije on selektirao, dolazi u nezgodnom trenutku i pod velikim pritiskom, imajuci u vidu i prvi mandat. Ne vidim kako ce se to dobro zavrsiti, pogotovo ako ste propustili Paskvala, ciji nisam neki epohalni fan, ali je svakako bolji trener od Obradovica. Nisam ni siguran da je Obradovic bolji trener od Sferopulosa, Grk nije imao ni srece, mada je fejlovao ozbiljno u ove dve godine i nije ispunio ocekivanja. 2 2
MarioKempes Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 23 minutes ago, JPM said: Da te podsetim da je Obradović tražio premiju i za kup koji nije osvojio on nego Radonjić. Tako da je tu situacija ista, svi kad popiju otkaz traže sve pare jer ugovor. Može se pregovara samo o dinamici isplate. Brate moj, odakle mi znamo šta je ko tražio po pitanju detalja ugovora? Ne kažem da nije tačno, ali ipak imam u vidu da su tada iz kluba izlazile samo informacije koje odgovaraju Čoviću. Takođe, stvorio se narativ da je Saša ološ od čoveka, što možda i jeste, ne znam. Ali, ne znaju (većinom) ni oni koji to tvrde. U prošlom mandatu se popičkao sa pola svlačionice, maltretirao domaće, zvali ga psiho. A onda juče izađe intervju Marka Simonovića (tada bio u sastavu, uz to i kum sa Brankom Lazićem) koji nahvali Obradovića kao brata rođenog, i to naglasi da je pre svega vrhunski čovek. Jebem li ga šta ju tu sve tačno, pa se ne bih ni opterećivao.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pošibaće se momci večeras, u to ne treba sumnjati. I izrijlati na max ovu utakmicu, videćemo za šta će to biti dovoljno. Sreća je i da Fener ne igra ništa specijalno, roster im je nepotpun i ima prostora za iznenađenje kao i prethodnih godina. Dvojca novopridošlica Boston i Bacot su im out (nema još uvek Žagarsa i Vilbekina i Bango je povređen još od AfroBasketa). Tanko pod košem, da smo mi tu jači za makar Rivera (o Bokiju da ne pričam) ovo bi bila 50-50 tekma. Ovako Fener je svakako favorit, mi čekamo reakciju ekipe. 2
pavlaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jos jista zvanicno za novog trenera. Sve mi se cini da Sasa jos nije done deal.. Nadam se posle utakmice da ce se objaviti zvanicno novi trener 😊
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, McLeod said: Gledano sa strane, u poprilicnim ste govnima Evo je prekretnica sezone. Očekivao sam da će to biti negde oko nove godine ako Saša klikne sa timom ali i ovo je ok. Mek, hvala. Kad budeš dolazio u BG javi se za za jedan all you can eat/drink aranžman. 8 3
Recommended Posts