Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, iggy97 said: U decembru puni 71 hahah Od 2019 bez angazmana. Dosta cudna situacija da ga je Sale zvao i da je on prihvatio.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Još uvek sam frapiran što će otpušteni trener da nas vodi u petak 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da li je Rakočević ikada izrazio želju ili ga na silu gurate na poziciju koju ni u snu ne želi? 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Sinnerman said: Da li je Rakočević ikada izrazio želju ili ga na silu gurate na poziciju koju ni u snu ne želi? Bas tako,covek ne zeli da ima bilo kakvu funkciju u klubu.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Još uvek sam frapiran što će otpušteni trener da nas vodi u petak Secam se kad je Tomara dao otkaz da je drug Gavrilo bio tu 2 meseca. Covara se ne seca. 1
iggy97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Čočo said: Od 2019 bez angazmana. Dosta cudna situacija da ga je Sale zvao i da je on prihvatio. Vrv nije imao nikog drugog trenutno jbg 1
BojanaCZV Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bukvalno da ne dodje niko do leta, samo da odu ova dvojica. 19
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Janis opet raskanta 15 razlike Fener u sred Stambola, cigani klošari i Šaras u šizofrenoj komi, dok gospodin jezdi ka domovini i od para iz ugovora otvara najveću girosdžinicu u Solunu. Voli. 1 1 9
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, Phobia said: Nemojte da sirite dezinformacije, pa ni Poarje iz Efesa nije registrovan jer se zna da nece igrati 6 meseci, nasedate ko majmuni na bilo sta sto pise na intermetu... Kada se vrati Bolomboj, banovati sve koji šire dezinformacije. 19
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, mister-no said: Kada se vrati Bolomboj, banovati sve koji šire dezinformacije. Slazem se evo i sam se zrtvujem,ne pravim se pametan i ne pisem nikad 'informacije' ali nece se vratiti.
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, pavlaka said: Spominje se Marko Pesic kao opcija... Evo ja ću da napišem ovde Andrej Kirilenko, pa će neko negde da kaže da se spominje Kirilenko. Isto tako se pominje i Pešić. 4
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, spanac2 said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/sasa-obradovic-trener-milan-minic-asistent-kk-crvena-zvezda/ Opa, Drčela sprovodi lustraciju. Čistimo se od Čovićevih kadrova. 2
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Velike su sanse da ce Tomovic voditi ekipu protiv Fenera, Sfero je inace danas odrzao trening i regularan sastanak sa igracima kao da se nista ne desava😁 1
Wingwalker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako može u nastavku sezone bez onog "Ćelafuto"...iako smo cigani. 14
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, mister-no said: Kada se vrati Bolomboj, banovati sve koji šire dezinformacije. Druže nisu to dezinformacije već zdrav razum. Čovek ima ugovor do kraja ove sezone, nema naznaka kada će moći da hoda, a ne da se vrati treningu. Nakon vraćanja treningu trebaće mu par meseci da uđe u kakvu takvu formu. Uprava vam je već dovela četiri centra i planira još kojeg, a vi čekate Bolomboja kao Gandalfa Belog. Ali dobro, nastavite da se zanosite, šta da vam kažem. 1
Born Ready Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja jesam bio za razlaz sa Sferom ali ako možemo da dovedemo trenera koji je sigurno upgrade kako kratkoročno, tako i dugoročno. Ovo je populistički potez da se smire navijači koji nam na duge staze apsolutno ništa neće doneti. Verujem da strane opcije nisu ni ozbiljnije razmatrane, znaju i juneće glave u upravi da će se prosečan Cigan koji ne prati previše basket više obradovati Saši nego npr. nekom od španskih trenera. Takođe, lepa prilika i za patetiku tipa "najlepše je kući" itd. Bezvezan potez bezvezne uprave ali u svakom slučaju želim svu sreću Saši, trebaće mu. 1
Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji je dobio na asistenciju navijaca u ponedeljak vece (povici sa tribina "uprava napolje") i resiti se "dvojca bez kormilara"? 6
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Nini3112 said: Ne zeli da se vrati a i nece skoro ni biti zalecen. Onda ima veci problem od nas jer ne prica sa svojom zenom, koja je napisala nesto tipa uskoro se vracamo u BG. 7 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Borca said: Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji je dobio na asistenciju navijaca u ponedeljak vece (povici sa tribina "uprava napolje") i resiti se "dvojca bez kormilara"? Bilo bi lepo kada bi cela arena protiv Žalgirisa ponovila to jasno i glasno. Može i tokom svih 40. minuta. Čisto da znaju šta navijači misle. 3
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nzn što ljudi nemaju poverenja u Sašu..Msm daj da vidimo šta će biti. Covek je ovde bio pre 5 godina i sedeo na klupi samo 4 meseca. Jako mali period. Za to vreme imao je jedan skroman tim u doba korone, bez publike i sve što je tada bilo. Posle nas imao je odlične partije sa Monakom gde je bio u vrhu Eurolige. Jedno solidno rešenje posle Sveropulosa. Uvek može bolje, a i gore.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Cavani said: Onda ima veci problem od nas jer ne prica sa svojom zenom, koja je napisala nesto tipa uskoro se vracamo u BG. Ne znam,ne pratim tudje zene jer i ovu moju sto imam ne mogu da ispratim😀 3
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kažu Saša tražio garancije da će dobiti više pojačanja. Ja stvarno ne znam na šta će to da liči. Pretpostavljam da će tražiti pleja, beka i centra. Imaćemo onda 5 pleja, 3 beka, 3 krila, 2 krilna centra i 5 centra. I to bez Radošića i Stojkovića. ?, Kodi, Grejm, Jago, Miljenovic ?, Karter, Nwora Kalinic, Odzelej, Dobric Moneke, Davidovac ?, Motejunas, Izundu, Rivero, Bolomboj, Plavšić To je 19 igrača. 1
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čočo said: Kažu Saša tražio garancije da će dobiti više pojačanja. Ja stvarno ne znam na šta će to da liči. Pretpostavljam da će tražiti pleja, beka i centra. Imaćemo onda 5 pleja, 3 beka, 3 krila, 2 krilna centra i 5 centra. I to bez Radošića i Stojkovića. ?, Kodi, Grejm, Jago, Miljenovic ?, Karter, Nwora Kalinic, Odzelej, Dobric Moneke, Davidovac ?, Motejunas, Izundu, Rivero, Bolomboj, Plavšić To je 19 igrača. Opet ce jaga da sklone, Rivero kad se vrati mozda i Motijunasa.. Pitanje hoce li Miljenovic dobijati minute, i Bolomboja prekrizi. 1
Recommended Posts