Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, iggy97 said:

U decembru puni 71 hahah

Od 2019 bez angazmana. Dosta cudna situacija da ga je Sale zvao i da je on prihvatio. 

Posted
Just now, Sinnerman said:

Da li je Rakočević ikada izrazio želju ili ga na silu gurate na poziciju koju ni u snu ne želi? 

Bas tako,covek ne zeli da ima bilo kakvu funkciju u klubu.

Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

Još uvek sam frapiran što će otpušteni trener da nas vodi u petak

Secam se kad je Tomara dao otkaz da je drug Gavrilo bio tu 2 meseca. Covara se ne seca.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Od 2019 bez angazmana. Dosta cudna situacija da ga je Sale zvao i da je on prihvatio. 

Vrv nije imao nikog drugog trenutno jbg

• Like 1
Posted

Janis opet raskanta 15 razlike Fener u sred Stambola, cigani klošari i Šaras u šizofrenoj komi, dok gospodin jezdi ka domovini i od para iz ugovora otvara najveću girosdžinicu u Solunu. Voli. 

tenor.gif

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
25 minutes ago, Phobia said:

Nemojte da sirite dezinformacije, pa ni Poarje iz Efesa nije registrovan jer se zna da nece igrati 6 meseci, nasedate ko majmuni na bilo sta sto pise na intermetu...

Kada se vrati Bolomboj, banovati sve koji šire dezinformacije.

• Like 16
Posted
Just now, mister-no said:

Slazem se evo i sam se zrtvujem,ne pravim se pametan i ne pisem nikad 'informacije' ali nece se vratiti.

Posted
15 minutes ago, pavlaka said:

Spominje se Marko Pesic kao opcija...

Evo ja ću da napišem ovde Andrej Kirilenko, pa će neko negde da kaže da se spominje Kirilenko. 

Isto tako se pominje i Pešić. 

• Like 3
Posted

Velike su sanse da ce Tomovic voditi ekipu protiv Fenera, Sfero je inace danas odrzao trening i regularan sastanak sa igracima kao da se nista ne desava😁

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, mister-no said:

Druže nisu to dezinformacije već zdrav razum. Čovek ima ugovor do kraja ove sezone, nema naznaka kada će moći da hoda, a ne da se vrati treningu. Nakon vraćanja treningu trebaće mu par meseci da uđe u kakvu takvu formu. Uprava vam je već dovela četiri centra i planira još kojeg, a vi čekate Bolomboja kao Gandalfa Belog. Ali dobro, nastavite da se zanosite, šta da vam kažem. 

• Like 1
Posted

Ja jesam bio za razlaz sa Sferom ali ako možemo da dovedemo trenera koji je sigurno upgrade kako kratkoročno, tako i dugoročno. Ovo je populistički potez da se smire navijači koji nam na duge staze apsolutno ništa neće doneti. Verujem da strane opcije nisu ni ozbiljnije razmatrane, znaju i juneće glave u upravi da će se prosečan Cigan koji ne prati previše basket više obradovati Saši nego npr. nekom od španskih trenera. Takođe, lepa prilika i za patetiku tipa "najlepše je kući" itd.

Bezvezan potez bezvezne uprave ali u svakom slučaju želim svu sreću Saši, trebaće mu. 

• Like 1
Posted

Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji je dobio na asistenciju navijaca u ponedeljak vece (povici sa tribina "uprava napolje") i resiti se "dvojca bez kormilara"?

• Like 5
Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Ne zeli da se vrati a i nece skoro ni biti zalecen.

Onda ima veci problem od nas jer ne prica sa svojom zenom, koja je napisala nesto tipa uskoro se vracamo u BG.

• Like 6
Posted
1 minute ago, Borca said:

Hoce li predsednik kluba "pospremiti" u kos onaj "zicer" koji je dobio na asistenciju navijaca u ponedeljak vece (povici sa tribina "uprava napolje") i resiti se "dvojca bez kormilara"?

Bilo bi lepo kada bi cela arena protiv Žalgirisa ponovila to jasno i glasno. Može i tokom svih 40. minuta. Čisto da znaju šta navijači misle.

• Like 3
Posted

Nzn što ljudi nemaju poverenja u Sašu..Msm daj da vidimo šta će biti. Covek je ovde bio pre 5 godina i sedeo na klupi samo 4 meseca. Jako mali period. Za to vreme imao je jedan skroman tim u doba korone, bez publike i sve što je tada bilo.

Posle nas imao je odlične partije sa Monakom gde je bio u vrhu Eurolige. 

Jedno solidno rešenje posle Sveropulosa.  Uvek može bolje, a i gore. 

Posted
7 minutes ago, Cavani said:

Onda ima veci problem od nas jer ne prica sa svojom zenom, koja je napisala nesto tipa uskoro se vracamo u BG.

Ne znam,ne pratim tudje zene jer i ovu moju sto imam ne mogu da ispratim😀

• Ha-ha 3
Posted

Kažu Saša tražio garancije da će dobiti više pojačanja. Ja stvarno ne znam na šta će to da liči. Pretpostavljam da će tražiti pleja, beka i centra. Imaćemo onda 5 pleja, 3 beka, 3 krila, 2 krilna centra i 5 centra. I to bez Radošića i Stojkovića. 

?, Kodi, Grejm, Jago, Miljenovic

?, Karter, Nwora

Kalinic, Odzelej, Dobric

Moneke, Davidovac

?, Motejunas, Izundu, Rivero, Bolomboj, Plavšić

To je 19 igrača. 

• Like 1
Posted
Just now, Čočo said:

Kažu Saša tražio garancije da će dobiti više pojačanja. Ja stvarno ne znam na šta će to da liči. Pretpostavljam da će tražiti pleja, beka i centra. Imaćemo onda 5 pleja, 3 beka, 3 krila, 2 krilna centra i 5 centra. I to bez Radošića i Stojkovića. 

?, Kodi, Grejm, Jago, Miljenovic

?, Karter, Nwora

Kalinic, Odzelej, Dobric

Moneke, Davidovac

?, Motejunas, Izundu, Rivero, Bolomboj, Plavšić

To je 19 igrača. 

Opet ce jaga da sklone, Rivero kad se vrati mozda i Motijunasa.. Pitanje hoce li Miljenovic dobijati minute, i Bolomboja prekrizi. 

• Like 1