Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, DameTime said:

Od gospode se 'leba niste najeli, koliko vidim. Sfero je do pre manje od godinu bio gospodin u odelcetu i sa uglancanim cipelama, a sad je ćaci trener...

Bilo kako bilo, braćo (i sestro), jebaste vi ježa u leđa, što bi rekli u mom kraju. Kapiram da nije lako. Janis će ovo preživeti, ali verovatno ne na trenerskoj klupi KKCZ.

Gospodin je i Dejan Radonjić pa smo se ‘leba najeli. 
Trinkijeri je osvedočeni grobar, veliki navijač Partizana i osoba koja najblaze receno nema simpatije prema crveno - beloj boji. Klub i navijači imaju neki rivalitet sa njim, tako da nije realno. 
Izlazila je Zvezda i iz teže situacije od ove, odlična stvar je što se ovo sad desilo, nego da smo recimo dobili na jednu loptu ili uz pomoć sudija. 
u se i u svoje kljuse , braćo i sestro 

Posted
3 minutes ago, No name said:

.

Hvala za Zeljka, hvala za titulu pre dve godine. Ali ovo sad ne ide i treba da ide. Promenio je ceo tim , sad je red da on ide.

Vidiš kako može i na fin način😉

Svi smo mi ovde zbog Zvezde i svi volimo taj klub!!❤️

Pozdrav

• Like 1
Posted

Neće taj dati ostavku nikad. Ko zna na koju sumu ga je Drčela produžio. Ovi naprednjaci jesu eklatantan primjer "pijanih milionera", ali znaju i oni da su bespovratno pukli bar 1,5 milion ako mu daju otkaz. Pritom opet moras platiti novog trenera. 

Pat pozicija praktično. Tu jedino klub i navijači ispaštaju. U upravi dunsteri, a trener proračunati ljigavac i beskičmenjak.

Zajebano baš... Nije lako. Al svanuće kad tad. Borba!!!

• Like 4
Posted

Ja zaista ne želim da poverujem da je Janis toliko slab trener da mu ekipa ovako izgleda.

Od napadackih setova videh iverson ulazak u side pnr 2 i 4, i nastavak step up pick 1 i 5. Jednom se posle nekog tajma iz side pnr 2 i 4, produžilo u pin down za Nworu...bilo je i par pokusaja ghost screen-a, ali to je izgledalo kao na školskom takmičenju. Sve van toga improvizacija i igra 1:1.

Ovo je okej za neku prvu pripremnu utakmicu tamo krajem avgusta, ili za neku ekipu iz srpske lige, koja trenira tri puta nedeljno po sat vremena, ali za profi EL ekipu, ovo je smešno.

Plus, opravdanje povrede. Majstore, imas 8 "proverenih" EL igrača + Miljenovic, igras kuci protiv Zadra, i rutiniraju te, vode od pocetka do kraja...mislim da je pređena crvena linija, mislim bila je još posle Spartaka.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Ovo se ni ne dovodi u pitanje.

Uvek dela pre reci i patetike.

I ja bih pre Radonju, ali, ruku na srce, Saletu smo dali 3 meseca pred praznim  tribinama i vrlo skromnim budzetom.

Nije on imao ni kad za dela kao trener Zvezde...

Posted (edited)

Razjasnio sve Janis.

Moneke imao spazam misica, Kodi temperaturu, Kalina suspenziju, Jago jetleg, a za Motejunasa nije stiglo pismo iz Francuske

Hag jor kid dont hit it ven hi hes problems.

Kakav lik, gde nestade obraz.

Edited by Cavani
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Cavani said:

Ovo se ni ne dovodi u pitanje.

Uvek dela pre reci i patetike.

Ja, uvek obe ruke za Deja.. Bilo je vreme za promene, probali smo i mi bez njega i on bez nas, ne ide. Možda nemamo love za sexy basket, ali bar da imamo herca. Možda ima limit, ali sam siguran da i kada smo u deficitu kvaliteta da će svi krv propišati protiv nas. I da ovu letargiju od zadnjih 5 meseci nećemo gledati.

A i zaslužio je. Ako je neko zaslužio.

Zaslužio je i da ga vidimo bez Ćokija za vratom. Emocija je i dalje tu, obostrana, i to ne za instagram i ljubljenje grba. Nego stara ljubav, prava i duboka. Do koske.

Edited by mister-no
  • Like 1
  • Love 1
Posted
3 minutes ago, Cavani said:

Nisam znao da je Moneke imao spazam misica, Kodi temperaturu, Kalina suspenziju, a za Motejunasa nije stiglo pismo iz Francuske. Sad je jasnije.

Na Kodiju se nije osjetilo da ima temperaturu

• Ha-ha 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Cavani said:

Nisam znao da je Moneke imao spazam misica, Kodi temperaturu, Kalina suspenziju, a za Motejunasa nije stiglo pismo iz Francuske. Sad je jasnije.

Zaboravio si na Jagov problem sa Jet leg-om 😆 Najbednija konferencija za stampu ikada...

Edited by kuraMochi
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Pomoćnik da vodi protiv Fenera.

Nije Janis loš da je ovo 2015.godina, ali on deluje kao lik bez imaginacije, neko ko je nešto naučio na jedan način i sad nema mogućnost da se prilagodi, izgubio je ekipu, delujemo kao banda , hvala i vozdra

Najveći košarkaš ovog veka i najveća drama kvin u istoriji se sprema za sekond desižn, a cigani su u fazonu koga boli kurac, vidiš li ti druže na šta nam liči igra

Posted

Свака част овим малобројним људима који су били у хали и скандирали против криминогене  управе.

Смена тренера јесте потребан, али не и довољан услов за какву такву стабилизацију клуба, клуб одаје вајб неког просечног ћација у шетњи, иритантног напредњака који понавља унапред научене генеричке фразе и који нема капацитета ни да разуме шта треба да каже.

Човићеве застареле удбашке методе су давно превазиђене и контрапродуктивне, али су ми још гори неки људи које је он довео у клуб пре пар година без икаквог искуства, а сада га пљују где треба и где не треба.

• Like 1
Posted (edited)

Bez zezanja, sramotan je postao Grk, mozda i vise van terena nego na njemu.

Nije prvi put da proziva navijace, iako koliko sam shvatio nisu njemu ni zvizdali, vec je postedjen.

Pumpaj mu je Dubai, oce nezahvalnici koji pune hale F4.

Pa onda one izjave i omalovazavanje kluba lane o velicini kluba, uporedjivanje predjasnjih rostera sa sadasnjim.

Zahvaljivanje onomad Covicu na carterima, sada Drcelicu na pojacanjima, kao da to nije njihov posao da obezbede.

Lako je u dobrom biti gospodin, mislim da je sve kredite potrosio i na terenu i van njega.

Edited by Cavani
  • Like 1
Posted

Da je Ćoki tu verujem da bi Kari došao, a Sale ne bi imao promil šanse. 

Ako su istinite ove priče o kiselom grožđu možda dođe Sale iz inata Ćokiju.

Posted

Nisam za Radonju. Nadam se da neće pristati na ovaj bućkuriš od ekipe da ponovo izvlači bulju ovim idiotima i nesposobnjakovićima. Neka preuzme Hulja. Taman je pri kraju sa studijama, pa nek se uči. 

U nekim normalnim okolnostima Dejo prvo nikad nije ni trebao ići iz Zvezde. Ljudska i trenerska gromada. Najsvijetlija tačka kkcz u ovom vijeku.

Kao drugo, kad dođe nadam se da će dobiti ugovor na 10 godina i sva moguća ovlašćenja i odvezane ruke. 

Ljudi ne kapiraju jednu stvar. On možda nije najbolji trener u Evropi ako gledamo čisto znanje. Ali on je za Zvezdu najbolji. To je idealna kombinacija.

Nije svaki trener za svaki klub, jednostavno. Dule Vujosevic nije mogao u Italiji, u Rusiji fijasko, ali ovde čudesne rezultate pravio. Prosto neki treneri su poput endemskih vrsti, i uspjevaju samo na određenom podneblju. To treba znati cijeniti, ljubomorno čuvati. No, mi smo stoka. Vrlo često ne znamo šta imamo dok to ne izgubimo. Traži se ljeba preko pogače. Ne ide to tako. 

• Like 2
Posted

Razbi Zadar cuvare vatre u paramparcad, ostali samo dugmici.

Ako nista drugo manje ce biti toksicna tema i laksa za citanje, nece se  napusavati ljudi koji nisu zadovoljni radom i ponasanjem trenera. Hvala Zadar.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
48 minutes ago, mister-no said:

Ja, uvek obe ruke za Deja.. Bilo je vreme za promene, probali smo i mi bez njega i on bez nas, ne ide. Možda nemamo love za sexy basket, ali bar da imamo herca. Možda ima limit, ali sam siguran da i kada smo u deficitu kvaliteta da će svi krv propišati protiv nas. I da ovu letargiju od zadnjih 5 meseci nećemo gledati.

A i zaslužio je. Ako je neko zaslužio.

Zaslužio je i da ga vidimo bez Ćokija za vratom.

Da nije bilo Cokija, ne bi bilo ni Deje Radonjica. Onu Cibonu, kad je bio lemur, nemusti jezik, hard defense -no ofense i sta sve ne, izgovoreno od navijaca koji su ga posle u zvezde kovali, mu je isti taj Coki progutao i resio da veruje u njega. Na stranu kakav je ne-covek u pitanju, tu je imao viziju.

A Radonja koliko god mi drag bio, je trener bez rominga i trener za krvavokolenaske ekipe, koje ce da poginu slavno, ali ciji su dometi krajnje ograniceni. Ne trosis 20+ miliona na Ferari, i das ga na upravljanje coveku koji je do sada vozio Skodu Octaviu. Na stranu sto bi mu ovaj roster legao, kao ljutenica coveku sa hemoroidima velicine ping pong loptice.

Ako 2025. kao klub, nismo uspeli da odmaknemo dalje od "pomagaj Radonja" ova amatetski odradjena sezonska ce biti poslednja koju su moje pare kupile.

Edited by Gudura
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Milos 3.14 said:

Pomoćnik da vodi protiv Fenera.

Nije Janis loš da je ovo 2015.godina, ali on deluje kao lik bez imaginacije, neko ko je nešto naučio na jedan način i sad nema mogućnost da se prilagodi, izgubio je ekipu, delujemo kao banda , hvala i vozdra

Najveći košarkaš ovog veka i najveća drama kvin u istoriji se sprema za sekond desižn, a cigani su u fazonu koga boli kurac, vidiš li ti druže na šta nam liči igra

Prvi pomocnik je njegov covek tako da ako ne nadju nekoga ili ce Tomica moliti da vodi ili neki od onih nasih pomocnika (Tomovic, Djordjevic kako vec). Mada meni deluje da ga nece sklanjati vec ce da se mole da nekako izvuce neku pobedu i smiri navijace pre nego sto krenu da ga jure po areni.