No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ma nema šanse da mu predju preko ovoga. Leteće na keca. Zaslužio je još prošle sezone, ali kad telad u upravi ima procenu da ovaj može nešto da doprinese da se unapredi, onda to bude ovako. Poslao bi ga biciklom u Solun pa nek tamo filozofira. 1
Bode Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Predsedniku kluba, kakve Srbije 3 1
Issey Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, СтелаРоса said: Nisu pare vredne toga da nam klub bude kidnapovan. Vise bih voleo da nas vode posteni i strucni ljudi i da igramo Fiba LS nego ovako. Država nam je kidnapovana... Šta je onda jedan klub...
mindgame Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago čekamo Markosa kao zeblo sunce da se oglasi ako bude nekakvih promena 😅
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Dule jel si to konacno presao na tamnu stranu? Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. 6 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, professor said: Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. Ivanović i Janis su tako preuzimali ekipu. I Radonjić ... 1
alokin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 6 minutes ago, Small Owl said: Koliko shvatam, Sasa Obradovic je poprilicno konfliktan lik, hodajuca tenzija. Takodje, neozbiljno mi zvuci da direktor postane trener (Tomic). Ono, zvuci bas, u dugorocnom smislu, kao da smo cirkus. Mi jesmo cirkus
drakon1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago E, evo: Navijaci treba da budu strpiljivi i da budu na strani ekipe ne samo kad su dobri momenti, a ne samo kada ide loše. Pitanje: seća li se neko kada smo posle februara 2025. izgledali dobro?
Nini3112 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Pobegao je,malo kukao o povredjenim igracima i pobegao.
Miloš 52 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakav flešbek u 2010/11. jbmti...A para se ima. Neverovatna stvar. Mi nemamo legende koje će pruzeti kormilo broda koji tone. I period kada nas Dule sahranjivao...Ide sve u ciklusima valjda. Ispade Čovićeva era, ona koja će biti u nekim budućim almanasima u kategoriji uspešnih. Pun mesec, a Zvezda opet izgubila sjaj. Nada ipak umire poslednja tako da, ložiću se još više iako ne miriše na dobro.
srlepajce Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sfero oborio sve moguce rekorde Od 13/14 najgori start kombinovano El i aba
fradler Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje. 10 1
Dropkick Murphys Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 6 minutes ago, Admiral said: Au Janise… ceo mandat si gospodin covek, nemoj se sad blamirati pobogu Sferopulos je lik koji ne bi dao otkaz ni posle 0-38, jer se neće odreći para, već bi palamudio neku demagogiju mesecima kao izgovor. I to je legitimno, jer je ovo pre svega posao i on je sebi na prvom mestu. Neka Drki zavuče duboko u svoj privatni Konkord džep i isplati ga, kad je već on i zajebao stvar novim ugovorom. Edited 17 hours ago by Dropkick Murphys 26
JPM Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, fradler said: Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje. Ok, moja greska, previse sam besan.
Kooineeperk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Pogresno si razumeo. Rekao je da se zahvaljuje menadzmentu i predsedniku (Drcelicu) na tome sto su brzo reagovali i sto su dosla ova dva igraca (misli se na Jaga i Motejunasa a ne na neka druga dva koja tek treba da dodju - posle je rekao da smo na trzistu za jos jednog igraca). Ne mora bas ni da se lepi Janisu i tako nesto...
Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Radonjić je slobodan trener. Ima i svoje pomoćnike, kondicione trenere. Miler / novi plej koji vrti pik igru do iznemoglosti Karter/ Nvora Kalinić/ Odzelej / Dobrić Moneke / Davidovac Izundu / Motiejunas Ovaj tim ima potencijala da igra brzo u tranziciji i jako u odbrani.. Vreme je! 1 1 2 1
No name Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, professor said: Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. Pih, zakasnio si. Ugasi se žar...
Kooineeperk Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. Pa znaci da jesi 🙂 Priznaj, ne boli.
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nije ni bilo očekivano da kaže idem, ne pamtim da je neki EL trener to uradio na konferenciji. Ako grešim ispravite me. 1
Bejn Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Don Dusko said: Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. Kada je Ivanović preuzeo ekipu promena je nastupila odmah. Možda ovu rasturenu bandu neće dovesti u red niko u narednih mesec dana ali Janis neće nikada. Dakle, promena je obavezna. Ostanak je produženje agonije koja će se, ipak, završiti smenom trenera samo par meseci kasnije. 3
K.Dot Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Da li je bilo ko očekivao da će Janis ponuditi ostavku? Pa to se neće desiti pa sve i da budemo na 0-10 u EL i ABA a nećemo biti, dobiće ovaj tim poneku utakmicu , jednostavno moraš da ga otpustiš, sa njim neće moći drugačije. 4
Zadnji vezni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Janis Sferopulosa: Jedna najobičnija podguzna muva,šlihtara,beskičmenjak i besramnik. Čovek nas je vratio za ovo vreme dve sezone unazad.Toliko nas je unazadio. Mada kako radiš (uprava) tako ti se vraća. E sad plivajte u svojim govnima i gledajte kako se blamiramo i dalje.mi ovakvi ,garantujem ni Crnokosu ne bi dobili. Edited 17 hours ago by Zadnji vezni 3
Giorgio II Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Obraz kao djon, igra nikakva...idemo dalje (za iste pare)
Bogoljub Gagic Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Каква његова оставка ко да не зна да неће радити после нас нигде следеће две године као што и пре нас није радио дужи период. 8
Recommended Posts