Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Idem na futsal večeras. Celu noć u utorak sanjao sam Ledeja ali sa Ričijevim ušima kako mi aplaudira iskežen. I još Zeni Geva kao soundtrack... Mesina će nas dobijati za života tamo de nas savata. Edited 3 hours ago by Wingwalker 1 1
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, aleksa7 said: Покупио три wursta са јутарњег жара за уз пут. Убризгао дозу нереалног оптимизма да држи десет сати до Минхена. Ставио Рејтан-Мејса у фантази да га урекнем. Чујемо се вечерас кад покоримо Баварску. Ја сам распоредио Мејса, Камара и Обста у сваку екипу по једног, мора да упали. 1
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, NMX said: Baš me zanima šta bi Tominem uradio u covid sezoni da nije onako isprsavao na tajm autu
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, NMX said: Ciganija at its best Na jedan ovakav vrhunski post dođe 10 smaračkih "bićemo poslednji", "počinjemo sa 7 poraza", "daj još 5 igrača" i slično. Tebra, nalij se Paulanerom nakon pobede i šalji račun. Augustiner bolje radi, narocito kad izgubis. Proverio prosle godine🫣 2
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, pilif88 said: Vidi sta ima Spanulis da kaze na tu temu Kakvo je trenutno stanje stvari, bolje da kaze ranije nego kasnije (da ne ostane nedorecen)
Night wolf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 hours ago, Chaos Is Me said: Ne postoji nijedan igrač na svetu kome je u interesu da igra "namerno loše". Pa i taj Yago bi trebalo da ima motiv da pokaže da mu je mesto u EL i da se uprava ogrešila o njega. Ne mogu da verujem da pišemo o Yaganjcu kao nekom spasiocu ali stvarno nam treba bilo ko ko može da pokrene napad. Tu je stvar njegovog mentaliteta i koliko su mu duboko povredili sujetu sa ovim. Isto tako on može da igra za svoju statistiku i solira na terenu, to ne bilo loše za njega a katastrofalno za nas. Mene samo zanima kako je moguće da igrači pod ugovorom, bez obzira da li se računa na njih ili ne, ne prođu pripreme sa timom, pa makar i ne igrali. Mislim to bi trebalo da je u interesu samog igrača da ima kontinuitet treninga dok traži novi klub, a pri tome nije samo odrezan kao trula grana. Mislim kad ga već plaćamo. Isto važi i za Mitra ako je pod ugovorom. Inače vraćamo se na bekovsku liniju od prošle godina minus Neda a plus Karter. I sad još povređen Kenan. A to nam je bila lošija strana tima i koštala nas plasmana u top 8... 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Nije ni meni jasno zašto nije prošao pripreme (mada je bio na FIBA Americas turniru, pa bi kasnio kao i ostali repstativci), pa ako uleti neka ponuda u toku priprema ide dalje. Za Yaga se znalo da ima ugovor. Za Mitrovića je pod velom misterije, ja nemam pojma da li on ima ugovor kao što nismo znali ni da li ga je Nedović imao nakon svega, što je sad nebitno jer je Monako tu uleteo. 1
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedina logika za Jaga jeste da je klub/trener rekao da se ne računa na njega i da ne žele da radi sa ostatkom ekipe.
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago KLub vam kaže da mu ne trebate, da ne računa na vas i kakve onda pripreme spominjete, šta je sa vama? 7
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bratee ENEMIKSE sad mi ovaj izaziva nagon da udarim ekran i ovaj topic. 1 1 1
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Nije ni meni jasno zašto nije prošao pripreme (mada je bio na FIBA Americas turniru, pa bi kasnio kao i ostali repstativci), pa ako uleti neka ponuda u toku priprema ide dalje. Za Yaga se znalo da ima ugovor. Za Mitrovića je pod velom misterije, ja nemam pojma da li on ima ugovor kao što nismo znali ni da li ga je Nedović imao nakon svega, što je sad nebitno jer je Monako tu uleteo. Mitrovic je imao 2+1 opciju, koju klub nije aktivirao, tako da on nije sporan. Yago je naravno besmislica, trebalo je da prodje pripreme sa klubom dok se trazi novi, za svaki slucaj, kao sto su i Kalates i Motejunas prosli sa Monakom, iako na njih klub nije racunao. Ispostavilo se da ce Kalatesa ipak da koriste, makar dok ne pokaze neko konkretno interesovanje. Dok imas ugovor sa klubom, treba da budes ukljucen u sve aktivnosti ekipe, dok se ne nadje novi klub i neko ne preuzme ugovor. Ali nije da nismo navikli na amaterske poteze nase uprave 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Bratee ENEMIKSE sad mi ovaj izaziva nagon da udarim ekran i ovaj topic. Sad vidiš kako je nama kad kačiš Informer 1 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, Урош19 said: Sad vidiš kako je nama kad kačiš Informer Kacim tamo na politici ovde ne. A i tada gledam da kacim bez slika. :D Spoiler Valjda ti je jasno da se sprdam, i da pokusavam da nasmejem ciganliju da manje mrace. He he. Edited 2 hours ago by Don Dusko 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E sad najozbiljnije, nemojte da kacite lice tog ludaka, molim vas onako drugarski. 6
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Gudura said: Mitrovic je imao 2+1 opciju, koju klub nije aktivirao, tako da on nije sporan. Yago je naravno besmislica, trebalo je da prodje pripreme sa klubom dok se trazi novi, za svaki slucaj, kao sto su i Kalates i Motejunas prosli sa Monakom, iako na njih klub nije racunao. Ispostavilo se da ce Kalatesa ipak da koriste, makar dok ne pokaze neko konkretno interesovanje. Dok imas ugovor sa klubom, treba da budes ukljucen u sve aktivnosti ekipe, dok se ne nadje novi klub i neko ne preuzme ugovor. Ali nije da nismo navikli na amaterske poteze nase uprave Izvinjavam se sto upadam, ali za Kalatesa i Motejunasa ne znamo sta je tacno. Na kraju Kalates je i ostao u sastavu. Oni su imali i dosta odsutnih sa priprema, pa im je trebaolo igraca. Ni Ife nije trenirao sa komsijama. Sa druge strane to sto pises ima rezona, jer ako vec placam nekoga ocekujem da bude tu i da radi na treningu dok ne ode i bar odradi neku sumu novca.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Očekujem veliki broj naših navijača.. Tek sad ih ima dosta zbog festivala 🍻🍻😁
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 33 minutes ago, Don Dusko said: Spoiler Valjda ti je jasno da se sprdam, i da pokusavam da nasmejem ciganliju da manje mrace. He he. Naravno
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbt nismo pobijedili u Minhenu od 2015. godine i one cuvene utakmice Stefana Jovica. Vrijeme je vcrs da se dobije. 3
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Juce sam okacio par defanzivnih propusta Izundua pa se osecam duznim da i ovo podelim sad. +- statistika nije nesto sto previse gledam ali u porazu od 10 razlike ovo je impresivno. Edited 1 hour ago by Creed Bratton 4 1
Filbi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Jbt nismo pobijedili u Minhenu od 2015. godine i one cuvene utakmice Stefana Jovica. Vrijeme je vcrs da se dobije. biće i on na tekmi danas 🙂
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Jbt nismo pobijedili u Minhenu od 2015. godine i one cuvene utakmice Stefana Jovica. Vrijeme je vcrs da se dobije. Vreme je da Stefan Jovic ponovo pokaze svoj tale...a ne....cekaj...
astrix1402 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nije ni meni jasno zašto nije prošao pripreme (mada je bio na FIBA Americas turniru, pa bi kasnio kao i ostali repstativci), pa ako uleti neka ponuda u toku priprema ide dalje. Za Yaga se znalo da ima ugovor. Za Mitrovića je pod velom misterije, ja nemam pojma da li on ima ugovor kao što nismo znali ni da li ga je Nedović imao nakon svega, što je sad nebitno jer je Monako tu uleteo. Nedovic ga je definitivno imao, potpisan sa obe strane (informacija iz prve ruke). Nebitno u ovom trenutku, samo pokazuje nacin na koji se radi u klubu.
Recommended Posts