Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mesina kao i uvek ogoli sve mane naseg sastava.

U sudaru sa najjacom centarskom linijom u El (Racunam i Ledeja), tandem Rivero-Izundu nije imao sta da trazi.

Iskreno, obradovao sam se sklanjanju Rivera iz igre i guranjem niske petorke, jer smo samo tako mogli da odbranimo nesto u piku, tek kasnije sam video da je i to bilo prinudno.

Nazalost, niska petorka i sto je odbranila nije mogla da pokupi, Nvora promasio otvorenu trojku, klempavi dao 8 poena na brzinu i cao zdravo.

I da nije bilo tako i da smo usli u egal, Armani je nas pazljivo skautirao i manje vise rutinirao.

Od Grejama zavisi hocemo li biti na istom nivou kao prosle godine ili bolji, Kodi ne moze pa ne moze u zavrsnici i kad je gustu, jednu od 10 ne racunam da moze.

Pohvalna je energija Monekea, to sto smo poentirali iz svakog TO-a i drcnost Kartera.

Ostalo, sve moze mnoogo bolje.

Bek skorer nam treba za odma, jer pleja organizatora necemo naci, a centar nam treba za sto pre jer ko zna kad ce Bocko da se vrati.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted

Poraz k'o poraz. Ali... Ovde nema nista vredno trosenja nerava. 

Par simpaticnih poteza ne moza da sakrije toliko toga pogresnog, na toliko nivoa, u i oko kluba.

Bas neprijatna situacija za nas Zvezdase. 

• Like 6
Posted
17 minutes ago, NMX said:

Nije valjao gazda Cokiju i delu domace osnove, normalnim navijacima je bio top. 

Samo je bilo bitno da se sutne trener ne bi li se zamaskirale greske uprave. I evo sad vecina hoce isto.

Za sada bez Ćokija, i bez obe titule.. Da vidimo dalje.

Ja iz zajebancije rekoh pravićemo Ćokija od blata..

Osim bar poduplanog trošenja para i krompira u titulama, te i vizije da umesto istrošenih domaćih tipa Nedovića, Mitrovića, imamo perspektivne Miljenovića i Radošića. Da vidimo kakvi su vizionari.. Bio bih zadovoljan da ostvare i trećinu od prethodnika.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Osim bar poduplanog trošenja para i krompira u titulama, te i vizije da umesto istrošenih domaćih tipa Nedovića, Mitrovića, imamo perspektivne Miljenovića i Radošića. Da vidimo kakvi su vizionari.. Bio bih zadovoljan da ostvare i trećinu od prethodnika.

Zašto da ga pravimo od blata, imaš FMP pa uživaj.

Posted
28 minutes ago, Taki said:

Dobro, možda napad nismo mogli bolje bez ovih igrača, a da li smo odbranu mogli bolje, da oni svaki napad ne urade šta požele? 

Sa ovom centarsko. linijom, pa jos bez Rivera, bolje nismo mogli. Razbijali su nam odbranu manje vise isto svaki put, sto bi svaki trener i radio.

Kao da igraci koji nisu igrali pikaju samo napad pa su nam samo tu nedostajali.

No, dobro. Vaskolika ciganija nikad nije zadovoljna svojim zivotima cuj mene rosterom pa ce sada in vivo imati priliku da vidi kako to izgleda kad fali pola tima a zamene nema.

Sad je smanjen broj igraca koji mogu da se opljunu, smor.

Posted
3 minutes ago, mister-no said:

Brate moj, perspektivni Miljenovic  usao u 25 godinu zivota, a malocas je odigrao prvu EL utakmicu.

Tako pisu i za Plavsica da je perspektivan.

Najcrnje od svega sto je dovedeno dosta dobrih igraca, ali opet se prica nije zaokruzila.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)
4 minutes ago, TB Told said:

Zašto da ga pravimo od blata, imaš FMP pa uživaj.

E hvala ti.

Nego ne reče nama koji pojma nemamo šta je to Sfekiju bilo večeras.

Je li opet nije birao igrače, je li mu Ćoki gurnuo Miljena i Dedu početkom 4/4 da prelome.. Koliko još miliona bi trebalo da se to utegne.

Usrale Milano trojke, i to.. Malo stručnosti da unesemo..

Edited by mister-no
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Sa ovom centarsko. linijom, pa jos bez Rivera, bolje nismo mogli. Razbijali su nam odbranu manje vise isto svaki put, sto bi svaki trener i radio.

No, dobro. Vaskolika ciganija nikad nije zadovoljna svojim zivotima cuj mene rosterom pa ce sada in vivo imati priliku da vidi kako to izgleda kad fali pola tima a zamene nema.

Kenan Grejm Dobrić i Plavšić bi nam popravili odbranu? A što nam i Rivero znači u odbrani, njegov izlazak nam je bio plus što se tiče odbrane. Mi bukvalno individualno nismo imali ni jednu rupu(čunj) a oni su nas probijali i radili šta su htjeli. 

• Like 7
Posted

Kad se uopste povredio Rivero nisam primetio,izvinjavam se? 

Nadam se da ce stvarno uskoro stanuti i taj Grejem na noge,centar ne verujem da ce doci ali bek mora.

Posted
17 minutes ago, GameChanger said:

Mesina kao i uvek ogoli sve mane naseg sastava.

U sudaru sa najjacom centarskom linijom u El (Racunam i Ledeja), tandem Rivero-Izundu nije imao sta da trazi.

Iskreno, obradovao sam se sklanjanju Rivera iz igre i guranjem niske petorke, jer smo samo tako mogli da odbranimo nesto u piku, tek kasnije sam video da je i to bilo prinudno.

Nazalost, niska petorka i sto je odbranila nije mogla da pokupi, Nvora promasio otvorenu trojku, klempavi dao 8 poena na brzinu i cao zdravo.

I da nije bilo tako i da smo usli u egal, Armani je nas pazljivo skautirao i manje vise rutinirao.

Od Grejama zavisi hocemo li biti na istom nivou kao prosle godine ili bolji, Kodi ne moze pa ne moze u zavrsnici i kad je gustu, jednu od 10 ne racunam da moze.

Pohvalna je energija Monekea, to sto smo poentirali iz svakog TO-a i drcnost Kartera.

Ostalo, sve moze mnoogo bolje.

Bek skorer nam treba za odma, jer pleja organizatora necemo naci, a centar nam treba za sto pre jer ko zna kad ce Bocko da se vrati.

Biće plejeva na trzistu i to je najbitnije dovesti. PNR pleja inace nista znacajno se nece promeniti

Posted
2 minutes ago, forumko topic said:

Nwora je dao dosta koševa, pohvatao i ukrao neke lopte, ali on vidi samo koš i uopšte mi se ne svidja. 

U nacelu se slazem. I uz teren je isti utisak, dace neke koseve ali meh utisak, samo kos vidi. Doduse i Karter vidi samo kos a dosta je tanji u odbrani ali je macka pa mi se svakako vise svidja.

E sad jbg, kukamo godinama kako imamo role playere a nikako da dovedemo nekoga ko ce da sipa nemilice pa je Nwora mozda najblize tome. Iako je, ponavljam, bas utisak nekog bezbeznjaka ostavio. Bezlican igrac rekao bih.

Samo on nam trenutno nije ni u top10 problema, ako je problem uopste.

Posto niko (naravno, ne dao bog) nece da izdvoji nesto pozitivno (iako ga malo ima) da probam par stvari:

- Kalina/Moneke uopste ne deluju kao antipod koliko smo mislili da hoce i kao zemlja su obojica plus se ne stede i dalje i tu sam miran

- Oktobar 2025. mi igramo EL sa Ebuka Izunduom, ajd da ponovimo to pa da kukamo opet? Partija iznad ocekivanja, ne izlazi mnogo iz cipela, moze on fino da se izbrusi za solidnog back-upa;

- Karter prema ocekivanju ce biti otkrovenje sezone, nadam se da su ga Drcela i ekipa potpisali na duze;

- Potencijal da igramo finu odbranu kada se ekipa bude uigrala i povredjeni vratili ili novi dosli

• Like 3
Posted
1 minute ago, mister-no said:

E hvala ti.

Je li opet nije birao igrače, je li mu Ćoki gurnuo Miljena i Dedu početkom 4/4 da prelome.. Koliko još miliona bi trebalo da se to utegne.

Pretpostavljam da misliš da je trebalo da koristi 7 igrača, to možda može na video igrici, ili da Kalini kad traži izmenu kaže da ne može?

Ti si kao ekspert pisao da je naš šut samo sreća, dok je bitan procenat za dva, dok smo bili u egalu.

Posted

Ide Bajern, Zalgiris, Fener, Real...Skoro sigurno otvaramo sezonu s 0-5. Najkasnije posle te utakmice s Realom, koja je 17.10. Janis će dobiti otkaz. 

I onda idemo s novim trenerom koji nije selektirao tim da se uhodamo za sledeću. 

Već viđeno...

• Like 3
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Ide Bajern, Zalgiris, Fener, Real...Skoro sigurno otvaramo sezonu s 0-5. Najkasnije posle te utakmice s Realom, koja je 17.10. Janis će dobiti otkaz. 

I onda idemo s novim trenerom koji nije selektirao tim da se uhodamo za sledeću. 

Već viđeno...

Očekivanja ili nadanja, kako god hoćeš, ti se nažalost neće ostvariti.

Posted
7 minutes ago, NMX said:

Nije do igrača, do trenera je. Ne menjajte teze stalno.

Onog Kabengelea da smo doveli a bio nam je valjda i nuđen bio bi gori od Izundua.

Ali zato kod Jurice izgleda kao Dejvid Robinson.

Manite se istrage poturica po forumu, navijača je uvek bivalo histeričnih ali lekovito je pogledati istini u oči i reći- do trenera je.

• Like 4
Posted (edited)

Ona kletva od pre 30-40 godina za KKCZ u punom izrazaju.

Povredjeni prvi plej, druga dvojka, prvi, drugi I cetvrti centar + Dobric.

Bas je too much analizirati bilo sta uz navedeno. 

Moze da se zamera sta hoce, ali ne mozes da pobedjujes ni u ABA sa ovako osakacenim rosterom. 

Igrali smo egal na svezinu, ako budemo ovako osakaceni, bice sve teze ikoga pobediti.

Edited by leki bg
Posted (edited)
13 minutes ago, forumko topic said:

Nwora je dao dosta koševa, pohvatao i ukrao neke lopte, ali on vidi samo koš i uopšte mi se ne svidja. 

Razumem sta zelis reci, mada je veceras ovo bila Nvorina plus faza i stvarno je odigrao dobar mec. Kada mu ne bude dan, zatuci ce nas kao asovom. Muceni Izundu jeste isto gresio nocas u odbrani, ali je i on bio solidan npr. Ne mozemo od njega ocekivati Bolomboja, a morace da guli protiv Bajerna 30 minuta. Verovatno se vraca Plavsic u tim, a pre njega bih tih deset minuta na pet gledao skracenog Monekea ili cak ovako mlitavu verziju Dede. Koliko god se manje nerviram nego pre koju godinu ( narocito sto od kupa imam utisak da stalno gledam istu utakmicu, a da se izvodjaci menjaju ), Plavsic ce mi nabiti 200 sa 120.

Edited by Kosjan Willavić
Posted
1 hour ago, NMX said:

U nacelu se slazem. I uz teren je isti utisak, dace neke koseve ali meh utisak, samo kos vidi. Doduse i Karter vidi samo kos a dosta je tanji u odbrani ali je macka pa mi se svakako vise svidja.

E sad jbg, kukamo godinama kako imamo role playere a nikako da dovedemo nekoga ko ce da sipa nemilice pa je Nwora mozda najblize tome. Iako je, ponavljam, bas utisak nekog bezbeznjaka ostavio. Bezlican igrac rekao bih.

Samo on nam trenutno nije ni u top10 problema, ako je problem uopste.

Posto niko (naravno, ne dao bog) nece da izdvoji nesto pozitivno (iako ga malo ima) da probam par stvari:

- Kalina/Moneke uopste ne deluju kao antipod koliko smo mislili da hoce i kao zemlja su obojica plus se ne stede i dalje i tu sam miran

- Oktobar 2025. mi igramo EL sa Ebuka Izunduom, ajd da ponovimo to pa da kukamo opet? Partija iznad ocekivanja, ne izlazi mnogo iz cipela, moze on fino da se izbrusi za solidnog back-upa;

- Karter prema ocekivanju ce biti otkrovenje sezone, nadam se da su ga Drcela i ekipa potpisali na duze;

- Potencijal da igramo finu odbranu kada se ekipa bude uigrala i povredjeni vratili ili novi dosli

Izvini da te pitam, jel ti pricas o Olimpijakosu?

Posted
4 minutes ago, mister-no said:

E hvala ti.

Bio jedan dobro znan forumas, predstavljao se kao navijac Zvezde u vreme Radonje.

Kad je ovaj otisao u Pao, on otvorio temu i odrekao se Zvezde.

Djavo ce ga znati kako se zvao😏

• Like 1
Posted

Greška sa Sferopulosom nije napravljena letos, već u januaru, kad mu je produžen ugovor. Gde su požurili? Neko će nam ga oteti? Drugi klubovi misle da mu je to prva EL sezona, pa ne znaju koji su mu kvaliteti i mane? Bukvalno zentara potez. 

Kad je već dobio novi ugovor, lično bih ga isto ostavio da sklapa novi tim, jer nismo baš toliki pijani milioneri, da mu isplatimo sve pare i pored fijaska na kraju sezone. Zajebao si se, istrpi. 

Druga katastrofa iz istorije. Doveo si igrača ispod radara, pokazao ti se kao dobar. Imaš ponudu da ga prodaš, ti ceniš da je bolje da to odbiješ i dupliraš mu platu (ako ne i preko toga) i onda, nakon naredne sezone, kod istog trenera koji je insistirao da ostane, daš mu šut kartu i platiš mu da ladi jaja u Brazilu. 

Za taj potez bi mi već neko odgovarao svojim poslom, jer se ne sećam iste stvari u ozbiljim klubovima. 

Sad nek trče da mu se izvinjavaju, jer će nam očigledno biti potrebna još 2 niska, a naši to da dovedu mogu o Aranđelovdanu najranije. Vraćaj Jaga i traži još jednog. Seci dupe, krpi uši, ne izgleda ovo dobro uopšte. 

• Like 5
  • Thanks 3