Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naravno da postoji mali broj ljudi koje je odvratilo od dolaska sto gotovo da nema domacih igraca, tacno onako kako je @Dzo23 napisao, glupost i netacno je reci da nije tako. Ostale je odvratila cena ulaznica, situacija u zemlji, trenutne povrede itd. Osnovna stvar koja puni halu je konkurentnost, Radonjicu je to falilo za jos vecu posecenost, a ne zato sto je imao mahom domace igrace. Ukoliko vezemo neke pobede napunice se hala samo tako. 2 2 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo ne bio lenj, pa izbrojao. Plava loza, bocno i centar, jos 400 karata slobodno. Kop jos 150 i Bela loza jos 70ak(rastrkanih). 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Stefi88 said: Kako neko moze da ti odredi sta mozes da kazes i sta ne? Tako sto te sacekaju 2-3 sa kaceketima i krene "prevaspitavanje". 1
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, VISOKOLETAC said: Evo ne bio lenj, pa izbrojao. Plava loza, bocno i centar, jos 400 karata slobodno. Kop jos 150 i Bela loza jos 70ak(rastrkanih). Nivo 400 ima dosta u prodaji... 1 minute ago, Don Dusko said: Tako sto te sacekaju 2-3 sa kaceketima i krene "prevaspitavanje". Ako cela hala peva slozno nema ko da te saceka... Al aj da ne sirimo, najlakse je ostati kod kuce ispred tv. Svi smo razlaciti jbg razumem i to.
pavlaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izasli su i dresovi Original 11.990 rsd Replika 7.290 rsd..
Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, pavlaka said: Izasli su i dresovi Original 11.990 rsd Replika 7.290 rsd.. Koliko je bilo prosle god?
pavlaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Phobia said: Koliko je bilo prosle god? Prosle nije ni bio org..
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, pavlaka said: Izasli su i dresovi Original 11.990 rsd Replika 7.290 rsd.. gde moze da se kupi? 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, NikadProtivKaline said: gde moze da se kupi? Kkcz shop
Phobia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: gde moze da se kupi? https://www.instagram.com/p/DPOnUdsDPM-/?img_index=1
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, TB Told said: Kao ilustraciju gornji dio VIP lože premijum koji kod nas košta 18.000, kod njih je 13.000,00 dinara. Meni je ovo suludo i ne znam ko bi normalan dao 18.000 za ona mesta jer su logicno ostala samo ona na vrhu tih sektora. Bukvalno je mesto skoro isto kao prvi redovi na nivou 400, da ne pominjem sto mi tek nije jasno da su mesta na VIP lozi skuplja za 2,3 hiljade od identicnih mesta na Beloj lozi. Sto se tice utakmice nadam se da cemo pretrcati Armani i imati bar korektan sut. Kodi ne sme da bude u stetocina modu ako mislimo da odigramo dobar mec. Svakako srecno momcima u novoj sezoni i da konacno overimo taj plejof!
astrix1402 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: Kako neko moze da ti odredi sta mozes da kazes i sta ne? Tu je nas najveci poraz, takvim razmisljanjem ostace samo oni u hali onda... Ne mogu njih par hiljada biti vecina u odnosu na nas 15 000+ hiljada. Najlakse je ostati kod kuce i cutati. Time se nista ne dobija. Nije da ne razumem tvoj stav i ne kazem da nisi u pravu. Ovo je vise povezano sa tim sto sam napisao da meni hala nije primarno mesto gde treba da idem i da se nadvikujem sa nekim seronjama da li je Vucic govno ili nije (svi znamo da jeste). To da li smo vecina, videlo se vec nekoliko puta gde su postrojavali ljude zbog kacenja transparenata podrske studentima, a i relativno skoro na Marakani.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Stefi88 said: Nivo 400 ima dosta u prodaji... To ne mozes da znas, jer ako je slobodno 1 mesto ceo sektor je obojen da je dostupan, a nema mi ni smisla da se najeftinije karte nece prodati. Edited 2 hours ago by VISOKOLETAC 1
alokin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova sezona mi ne uliva baš puno nade, mislim da će biti teško da upadnemo u top 10.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Idemo meč po meč, mnogo je bitno dobiti danas i krenuti od starta po onome šta nam treba.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: Javi se tamo na insta,sigurno ces resiti to sa njima
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 hours ago, m0k1 said: Sada mi je jasno sto smo favoriti i pored nasih povreda. Lorenco out, Guduric ce verovatno igrati ali je van ritma. Samo da nas ne natrpa Niko Menion i imamo cemu da se nadamo. Urnisaće nas pod košem. Iako su Rivero i Izundu pokupili određene simpatije na pripremama, pristupom pre svega, ipak su za klasu ispod Niba i Bukera. Mi smo i sa Kamenjašem imali problema a kamoli sa ovim zverima. 3
VukVule1988 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, mister-no said: Urnisaće nas pod košem. Iako su Rivero i Izundu pokupili određene simpatije na pripremama, pristupom pre svega, ipak su za klasu ispod Niba i Bukera. Mi smo i sa Kamenjašem imali problema a kamoli sa ovim zverima. Bice veselo bogami. Pogotovo ako Rivero startuje na Nibu.
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam čitao topik nekih mjesec-dva dana, plus nisam ni pratio toliko pojačanja i pripremne, zbog nekih privatnih obaveza, i sad uzmem da čitam zadnjih 20ak stranica 🙂 Auu braćo cigani, pa ovo je jako na toliko nivoa 🙂 Mislim da je manje kuknjave bilo kad smo izgubili od Spartaka, nego na pripremnoj od CSKA, plus je nekima gore pala očigledno manja povreda Grejema nego višemjesečna Bolomboja 🙂 Mogu reći, uživao sam jakoo ovih sat vremena čitajući vas, a večeras očekujem još jaču lajv temu, ako ne krene dobro, myself included. 🙂
JPM Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Dvejn Bejkon uopste ne lici na privatnika, odigrao perfektno timski prvu cetvrtinu protiv Partizana.
Golijat Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 21 minutes ago, JPM said: Dvejn Bejkon uopste ne lici na privatnika, odigrao perfektno timski prvu cetvrtinu protiv Partizana. Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. 1
JPM Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 1 minute ago, Golijat said: Ne lici ako si sad prvi put cuo za njega. Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon.
Golijat Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Ne lici na ovoj utakmici, naravno da sam to mislio. Dakle do trenera je. Koliko mu das toliko uzima. U Dubaiu je prva opcija Musa, pa Bertans pa mozda onda Bejkon. Ma kakvi, videce se vec kako sezona odmice, uzasan igrac za ekipu. Ali da ne ubijamo temu ovde, prebacicemo se na EL.
Recommended Posts