TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 24 minutes ago, liv7 said: Evo,pogledao sam,imaju 5 euroligaskih igraca za te 2 pozicije,i nijedan od njih nije veteran od 34 godine.Dzons,Milton,Vasington,Marinkovic,Lundberg...Sterling je krilo,ali ima iskustva i na 2,za razliku od Nwore..Marinkovic je veci deo karijere bio 2...prica se da Lundberg odlazi,ali se prica i da dovode jos jednog pleja Imamo i mi Jaga onda, ako ćemo da računamo igrače koji ne treniraju sa ekipom i za koje je javno rečeno da se na njih ne računa. A ako ćemo da računamo Marinkovića kao dvojku, onda tu imamo i Dobrića, koji je zaista i igrao na toj poziciji, za razliku od Marinkovića. Takođe imamo i igrača na poziciji "priča se da dolazi". Edited 3 hours ago by TB Told 1
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, NMX said: Imate Armani po ceni od 2.2 sutra. Izvolite zaradite pare i prestanite da mračite jebo vas bog. Kakva tema, u pičku materinu Sad je već 2,1, do sutra egal😁 Iskreno, biće baš zajeban meč jer Milano je ozbiljna ekipa, i za njih trenutno nesvakidašnje (u full sastavu). Ne leže nam nikako u poslednjih par godina. I ono što je sigurno,oni prave jedan brejk u BG, da li sutra ili čet to već ne mogu da znam. Samo da im se ne otčepi sutra šut,pa da bude ono da igramo 3 dana ne bi okrenuli. Neka egal tekma,pa da ih na energiju i prvi meč slomimo za 1-0.
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Imamo i mi Jaga onda, ako ćemo da računamo igrače koji ne treniraju sa ekipom i za koje je javno rečeno da se na njih računa. A ako ćemo da računamo Marinkovića kao dvojku, onda tu imamo i Dobrića, koji je zaista i igrao na toj poziciji, za razliku od Marinkovića. Takođe imamo i igrača na poziciji "priča se da dolazi". Marinkovic samo prosle sezone nije igrao na 2,veci deo karijere jeste..Marinkovic je na poziciji 2 uvek delovao bolje nego Dobric,i na kraju,videlo se pretprosle godine u Evrologi,kad nisu bili u Beogradu,nego u Baskoniji i Bolonji,kakav kvalitet ima Marinkovic,a kakav Dobric.Za koga se pricalo da dolazi na bekovskim pozicijama do povrede Kenana? 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 31 minutes ago, TB Told said: Za ovu diskusiju je to najmanje bitno. On je trojka, prošle sezone kad je Partizan bio kompletan igrao je na poziciji 3. I kod nas je Nwora po planu i pre povreda trebalo da ima minute na dva, pa ne vidim da ga bilo ko ubraja u bekove. Dakle po kriterijumima forumaša kome sam odgovorio Partizan počinje takmičenje sa tri igrača na pozicijama 1-2. Mogu da zamislim reakcije da smo mi pustili Kenana 5 dana pred početak i da čekamo zamenu. Misliš da će on igrati na 3 a imaju Bongu i Marinkovića, a na 4 ove sezone Parkera, pa još i ovaj Finac, Pokuševski druga sezona,tako da Bonga neće puno na 4.. I ko ti je bolji kao bek, Kenan ili Sterlinga, ko bolje kreira za sebe a i druge, ajd šut nećemo uporedjivati dobra su obojica?
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Taki said: Misliš da će on igrati na 3 a imaju Bongu i Marinkovića, a na 4 ove sezone Parkera, pa još i ovaj Finac, Pokuševski druga sezona,tako da Bonga neće puno na 4.. I ko ti je bolji kao bek, Kenan ili Sterlinga, ko bolje kreira za sebe a i druge, ajd šut nećemo uporedjivati dobra su obojica? I Stirling i Marinkovic bez oroblema mogu na 2,za razliku od Dobrica koji dokazano ne moze.Jedan od ove dvojice ce svakako biti na dvojci jer Bonga neci vise biti 4.Tu imaju Parkera,Finca,Nemca,Pokusevskog..uostalom,posle ovog prvenstva evrope,valjda je i Obradovicu jasno na kojoj poziciji Bonga treba da igra..
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, liv7 said: Marinkovic samo prosle sezone nije igrao na 2,veci deo karijere jeste..Marinkovic je na poziciji 2 uvek delovao bolje nego Dobric,i na kraju,videlo se pretprosle godine u Evrologi,kad nisu bili u Beogradu,nego u Baskoniji i Bolonji,kakav kvalitet ima Marinkovic,a kakav Dobric.Za koga se pricalo da dolazi na bekovskim pozicijama do povrede Kenana? Pretpostavljam da onda tvrdiš da je u Baskoniji Hauard igrao krilo. Za koga se pričalo da dolazi do odlaska Ntlikine? 4 minutes ago, Taki said: Misliš da će on igrati na 3 a imaju Bongu i Marinkovića, a na 4 ove sezone Parkera, pa još i ovaj Finac, Pokuševski druga sezona,tako da Bonga neće puno na 4.. I ko ti je bolji kao bek, Kenan ili Sterlinga, ko bolje kreira za sebe a i druge, ajd šut nećemo uporedjivati dobra su obojica? Nije ovo tema za poređenje Zvezde i Partizana, samo je bio odgovor kolegi forumašu koji tvrdio da nijedan ozbiljan tim ne igra sa samo četiri proverena igrača na bekovskim pozicijama, pa se ispostavilo da komšije imaju za sada samo tri takva igrača. 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, liv7 said: I Stirling i Marinkovic bez oroblema mogu na 2,za razliku od Dobrica koji dokazano ne moze.Jedan od ove dvojice ce svakako biti na dvojci jer Bonga neci vise biti 4.Tu imaju Parkera,Finca,Nemca,Pokusevskog..uostalom,posle ovog prvenstva evrope,valjda je i Obradovicu jasno na kojoj poziciji Bonga treba da igra.. Nisi napisao kojih 5? Evo da pomognem Karlik, Vasington, Sejk, Sterling i ko jos, ali nemoj molim te da stavljas Ifea ili ono kao doci ce im jos neko ili Marinkovica.
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, NMX said: Šta smo tačno jajarili na pozicijama gde na dva igrača koji će deliti 95% minutaže imaš još jednog nebitnog koji bi minute krao u aba ili EL garbidžu? CMM, Graham, Miljenović Kenan, Carter, Radošić Ili smo jajarili što nismo doveli po 3 igrača na svaku poziciju ali 3 komada da svaki košta kao starter i da svaki igra po 30 minuta bez obzira što je to nemoguće? Samo da bi vaskolika ciganija bila konačno srećna jer imamo dovoljno igrača plus da imate više meta za pljuvanje? 🥱 Jajarili smo ove sezone na 2. Milion godina unazad na 4. I to je tako.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisi napisao kojih 5? Evo da pomognem Karlik, Vasington, Sejk, Sterling i ko jos, ali nemoj molim te da stavljas Ifea ili ono kao doci ce im jos neko ili Marinkovica. Do juče su imali Nilikinu i po svim najavama dovešće zamjenu jer se to kod njih podrazumjeva, Obradović voli imati što više igrača što igraju sa loptom,a realno manje njima treba peti nego nama, da ne računam Kenanovu povredu, da imamo Kodija, Grejma, Kartera i Kenana.
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Taki said: dovešće zamjenu jer se to kod njih podrazumjeva Pa evo jos uvek nemaju zamenu za Brendona i Koprivicu, a sezona pocinje sutra.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 minutes ago, vinogradskaopera said: Pa evo jos uvek nemaju zamenu za Brendona i Koprivicu, a sezona pocinje sutra. A šta je Osetkovski? A dovešće i centra, vjerovatno su im neke opcije propale, a dosta je slabo tržište na 5,pa im se to neplanirano odužilo. Izvinjavam se zbog zatrpavanje teme,da se vratimo na sutrašnju utakmicu, da pokušamo nekako dobiti, baš bi značilo,vjerujem da možemo nekako na neku energiju, dobru pripremu utakmice.. Edited 2 hours ago by Taki 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 34 minutes ago, Todo said: I ono što je sigurno,oni prave jedan brejk u BG, da li sutra ili čet to već ne mogu da znam. 2
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 27 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisi napisao kojih 5? Evo da pomognem Karlik, Vasington, Sejk, Sterling i ko jos, ali nemoj molim te da stavljas Ifea ili ono kao doci ce im jos neko ili Marinkovica. Evoi ja tebe imam molbu da mi napises sa koliko smo mi bekova usli u Evroligu,ali te najponiznije molim,da ne racunas Kenana jer ima 34 godine,Kartera jer nikad nije igrao Evroligu,ni Grejema jer je prosle godine odigrao samo 6 utakmica u razvojnoj ligi.Mislim,kad vec uslovljavas da ne smem da pomenem Marinkovica koji je vise sezona igrao beka,ili da skrenem paznju da se u Partizanu prica o dolasku pleja,pre odlaska Nilikine,a kod nas niko nije pominjao pojacanja do ove teske povrede Kenana.. Edited 2 hours ago by liv7
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, TB Told said: Pretpostavljam da onda tvrdiš da je u Baskoniji Hauard igrao krilo. Za koga se pričalo da dolazi do odlaska Ntlikine? Nije ovo tema za poređenje Zvezde i Partizana, samo je bio odgovor kolegi forumašu koji tvrdio da nijedan ozbiljan tim ne igra sa samo četiri proverena igrača na bekovskim pozicijama, pa se ispostavilo da komšije imaju za sada samo tri takva igrača. Igrao je Marinkovic kosarku i pre Baskonije,verovali ili ne...nego sa koliko dokazanih bekova mi idemo u prvo kolo Evrolige,a koliko oni?
BaneSto01 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po kladionici smo favoriti i sutra i u cetvrtak u Minhenu... ili se ovde previse mraci, ili kladionica ne zna sta radi i eto nam svima prilike da zaradimo 1
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, BaneSto01 said: Po kladionici smo favoriti i sutra i u cetvrtak u Minhenu... ili se ovde previse mraci, ili kladionica ne zna sta radi i eto nam svima prilike da zaradimo Ja i verujem da cemo i sa ovako skracenom rotacijom,i nedostatkom bekova,pobetiti Armani.To je jedna od retkih ekipa koja novac trosi grdje od nas,i koja ima trenera koji se barem 10 godina nije apdejtovao..
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, fradler said: Luka pred potpisom za Makabi. Dončić? 4
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imate temu za Partizan.. Baš se spamuje priča o njima, niti su nam rivali sutra niti šta. 3
BaneSto01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, liv7 said: Ja i verujem da cemo i sa ovako skracenom rotacijom,i nedostatkom bekova,pobetiti Armani.To je jedna od retkih ekipa koja novac trosi grdje od nas,i koja ima trenera koji se barem 10 godina nije apdejtovao.. Plus njima ne igra Lorenco. Ali mene iskreno nijedan rezultat ne bi cudio, ni +20 niti -20, iako mi je neki egal do samog kraja najrealniji
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih se pre kladio na nasu pobedu u Minhenu nego sutra. Labilna, neuigrana ekipa kojoj su se ruke odsekle (2/27 za 3) i pred sakom jada na pripremnom turniru protiv CSKA, a kamoli u prvoj zvanicnoj utakmici kod kuce pred 15k nervoznih ljudi koji su dosli da vide pobedu. Ima da ciglarimo samo tako, a Armani je prilicno iskusna ekipa sa dosta rutinera (Silds, Ledej, Buker) koji nas redovno terorisu. Bajern je slabiji tim od Armanija i u slicnoj su situaciji kao mi - dosta odlazaka i novih igraca, povrede... 3
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, liv7 said: Evoi ja tebe imam molbu da mi napises sa koliko smo mi bekova usli u Evroligu,ali te najponiznije molim,da ne racunas Kenana jer ima 34 godine,Kartera jer nikad nije igrao Evroligu,ni Grejema jer je prosle godine odigrao samo 6 utakmica u razvojnoj ligi.Mislim,kad vec uslovljavas da ne smem da pomenem Marinkovica koji je vise sezona igrao beka,ili da skrenem paznju da se u Partizanu prica o dolasku pleja,pre odlaska Nilikine,a kod nas niko nije pominjao pojacanja do ove teske povrede Kenana.. Ja ne znam sta je tebi? Koliko je utakmica imao Karlik, Nilikina u El prosle godine? Ako nisi primetio i kod nas je receno da je roster zatvoren, osim ako se ne nadje neki igrac koji ce praviti razliku. Dobric je sigurno igrao beka vise nego Marinkovic.
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Otkud to da ne igra Lorenco ? Vidim da je igrao sinoc 20+ minuta
Phobia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, m0k1 said: Otkud to da ne igra Lorenco ? Vidim da je igrao sinoc 20+ minuta Mesina je rekao da Lorenzo ne igra 1
Bad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta je Dobrić igrao kurčeve pripremne utakmice ako vuče povredu sa prvenstva, jebem ti jato bogova i naš stručni štab sa sve lažnim Šengelijom i nageliranim girosom 2 1
Recommended Posts