Jump to content

Recommended Posts

Posted

Када погледам наш ростер и буџет, мишљења сам да се није сав новац потрошио (на основу неких информација о платама у медијима) и да се свесно оставило новца на потенцијалну доселекцију пре свега на позицији 5 ако се види да Боломбојев опоравак не иде како треба. С обзиром на тренутне околности, мислим да ће сад тај новац бити усмерен на бека што је свакако неопходније јер смо видели да Риверо и Изунду могу да прегурају на 5 до опоравка Бокија. Кион Џонсон би био огромно појачање у апгрејд у односу на Кенана, али нисмо ми те среће. Солидан шутер за 3, нешто лошији проценти за 2 (полудистанца и флоутер су му проблем), врхунска завршница на обручу и нереална атлетика (вертикалан скок 122цм). У том случају мислим да би тандеми на паркету Коди-Картер и Грејем-Џонсон били баш одлични, макар на папиру.

• Like 5
Posted
27 minutes ago, Born Ready said:

Jebem ti bahate cigane, ne samo da imaš CMM-a na 1 i Cartera na 2, nego imaš i Grahama bez pola priprema da uskoči sa klupe na neku od te dve pozicije i opet biste nekoga da dovodite... 

Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići. 

• Ha-ha 1
Posted

Čitam šta pojedinci pišu, vide koliike procente je neko imao prošle sezone, pa još ako je to bilo u NBA, onda automatski dodaju još laganih 5%. Da sine moj, hoće to tako. Ono što moje višedecenijsko iskustvo praćenja #kkcz meni kaže, to je da šuteru kojem je do sada prosek bio 40%, u Zvezdi mu negativna aura skida bar 15%-20%. Tako da braćo moja, nama treba neko ko je do sada imao 55-60% šuta za tri da imamo čemu da se nadamo. Depresivno zvuči a? 

• Like 5
Posted
42 minutes ago, Taki said:

Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići. 

• Like 1
Posted
18 minutes ago, pavlaka said:

10.924 sezonskih zvanicno prodato..

Pozdrav za ljude koji neće ćacija u upravi koji daje pare, neće da kupe sezonsku za 16.000 din, ali hoće beka kapitalca.

Od kojih para, iz magične lampe ?

• Like 7
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Taki said:

Satraše ljudi sa pričom o tim nekim šuterima,ne znam kako do sada ne skontaše da to ništa ne znači, a imali su primjera kod nas dosta, dodju kao neki šuter i i onda ništa, a najgore što im to bude glavni kvalitet pa ne znaju kreirati ni za sebe ni za druge, a usput budu rupe u odbrani.. Došlo je dotle da ljudi priželjkuje Flečer Megija :smiley26:

O ovome sam razmisljao prosle godine... imam utisak da Stef Kari dodje kod nas, nema sanse da bi imao vise od 30% za 3p i 70% slobodna bacanja... a u produzecima oko 50% sl.bacanja... 

• Like 3
Posted
1 hour ago, pavlaka said:

10.924 sezonskih zvanicno prodato..

Bez zezanja, ludački podatak.

Ne znam iskreno kolika je bila cena karata, ni približno, ali je mnogo mnogo više prodato od onoga što sam ja zamišljala.

Bravo za navijače!

• Like 3
Posted
5 hours ago, Krle said:

Prosle sezone je odigrao 79 utakmica, od toga 56 kao starter i imao je 31.4% za 3 poena na oko 5 pokusaja po utakmici. To je u Evroligi bar 35%, a da ne pricamo o tome kakve fizikalije ima i koliko bi nam znacio. 

Ovo kao ona formula smrtnosti Željka Mitrovića kada je bila korona. 

Posted
20 minutes ago, Nini3112 said:

Kako kazu postoji mogucnost da se Grejem ne oporavi do duplog kola... usrali smo motku bas

Kazu neki pozudani izvori ili?

Posted (edited)
8 minutes ago, Karakondzula! said:

Je l' ovo Grejem u opremi na slici? Je.m ti klub, kad ovako moramo da se snalazimo da saznamo nešto...

Slikam ekran kao debil.

Screenshot_20250927_204525.jpg

Karter. Nije trenirao Grejm. Treba spaliti sve u klubu. Pa sve iz pocetka. Da se prave mutavi i kao nista se ne desava je bezobrazluk za samaranje. 

Edited by Čočo