MGinobili20 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Када погледам наш ростер и буџет, мишљења сам да се није сав новац потрошио (на основу неких информација о платама у медијима) и да се свесно оставило новца на потенцијалну доселекцију пре свега на позицији 5 ако се види да Боломбојев опоравак не иде како треба. С обзиром на тренутне околности, мислим да ће сад тај новац бити усмерен на бека што је свакако неопходније јер смо видели да Риверо и Изунду могу да прегурају на 5 до опоравка Бокија. Кион Џонсон би био огромно појачање у апгрејд у односу на Кенана, али нисмо ми те среће. Солидан шутер за 3, нешто лошији проценти за 2 (полудистанца и флоутер су му проблем), врхунска завршница на обручу и нереална атлетика (вертикалан скок 122цм). У том случају мислим да би тандеми на паркету Коди-Картер и Грејем-Џонсон били баш одлични, макар на папиру. 4
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Born Ready said: Jebem ti bahate cigane, ne samo da imaš CMM-a na 1 i Cartera na 2, nego imaš i Grahama bez pola priprema da uskoči sa klupe na neku od te dve pozicije i opet biste nekoga da dovodite... Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čitam šta pojedinci pišu, vide koliike procente je neko imao prošle sezone, pa još ako je to bilo u NBA, onda automatski dodaju još laganih 5%. Da sine moj, hoće to tako. Ono što moje višedecenijsko iskustvo praćenja #kkcz meni kaže, to je da šuteru kojem je do sada prosek bio 40%, u Zvezdi mu negativna aura skida bar 15%-20%. Tako da braćo moja, nama treba neko ko je do sada imao 55-60% šuta za tri da imamo čemu da se nadamo. Depresivno zvuči a? 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bejn said: Vraćaj Jaga u roster...🤣 To nas čeka
Nellthe Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gdje je i sta radi Billy Baron Spoiler Ps. Znam da je u penziji
Webad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 42 minutes ago, Taki said: Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići. 1
mile-r Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Eto dobre prilike za Tomića da iskopa nekog dobrog beka šutera 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 21 minutes ago, mile-r said: Eto dobre prilike za Tomića da iskopa nekog dobrog beka šutera Nemoj bek sutere vise ko Boga te molim, daj nekog beka pogadjaca😃
Recommended Posts