MGinobili20 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Када погледам наш ростер и буџет, мишљења сам да се није сав новац потрошио (на основу неких информација о платама у медијима) и да се свесно оставило новца на потенцијалну доселекцију пре свега на позицији 5 ако се види да Боломбојев опоравак не иде како треба. С обзиром на тренутне околности, мислим да ће сад тај новац бити усмерен на бека што је свакако неопходније јер смо видели да Риверо и Изунду могу да прегурају на 5 до опоравка Бокија. Кион Џонсон би био огромно појачање у апгрејд у односу на Кенана, али нисмо ми те среће. Солидан шутер за 3, нешто лошији проценти за 2 (полудистанца и флоутер су му проблем), врхунска завршница на обручу и нереална атлетика (вертикалан скок 122цм). У том случају мислим да би тандеми на паркету Коди-Картер и Грејем-Џонсон били баш одлични, макар на папиру. 4
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Born Ready said: Jebem ti bahate cigane, ne samo da imaš CMM-a na 1 i Cartera na 2, nego imaš i Grahama bez pola priprema da uskoči sa klupe na neku od te dve pozicije i opet biste nekoga da dovodite... Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići. 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čitam šta pojedinci pišu, vide koliike procente je neko imao prošle sezone, pa još ako je to bilo u NBA, onda automatski dodaju još laganih 5%. Da sine moj, hoće to tako. Ono što moje višedecenijsko iskustvo praćenja #kkcz meni kaže, to je da šuteru kojem je do sada prosek bio 40%, u Zvezdi mu negativna aura skida bar 15%-20%. Tako da braćo moja, nama treba neko ko je do sada imao 55-60% šuta za tri da imamo čemu da se nadamo. Depresivno zvuči a? 1
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Bejn said: Vraćaj Jaga u roster...🤣 To nas čeka
Nellthe Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Gdje je i sta radi Billy Baron Spoiler Ps. Znam da je u penziji
Webad Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 42 minutes ago, Taki said: Ne može nam se nikako udovoljiti, još imamo i Dobrića, ajd možda ga ne ide šut ali uvijek može uhapsiti najboljeg protivničkog beka, jest da ga pusti da prodje pored njega bez problema ali će sigurno pokušati bezuspešno ga stići.
Recommended Posts