Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najveće pojačanje je svakako Chima. On je ozbiljan EL igrač. Juče je peške napravio 27 indeks. Nekako verujem u njega da će skupiti ekipu u celinu, veoma je harizmatičan.

Carter će kao i svaki bek imati toplo hladno momenata, Chima i kad bude napadački loš tu je, borben je, skuplja skokove, odlično iznuđuje faulove (vrlo iritantno za svakog protivnika) i radi mnogo prljavog posla.

Po meni su dve osnovne stvari krucijalne za uspeh sezone:

- sinergija Monekea i Kalinića, jer mi deluju kao ne baš kompatibilni igrači i karakteri

- da Graham pokaže malo NBA repertoara

Ostali će pratiti, dobri su momci. Ne volim igrače poput Nwore, ali deluje kao ok momak i fino se kapira sa ostalima.

• Like 19
Posted
2 hours ago, NMX said:

Žoc na primer sve karte baca na napad već godinama, u odbrani šta bude i evo i ove godine roster je posložen za neke Muta Nikolić rezultate. I ni to očigledno nije dalo rezultate, makar ne do sada.

Na sve to, sada već naš trademark, imamo igrače koji su ubica spejsinga, lako nas je braniti i tim je problem sa napadom još veći.

Čini mi se da će nam oči krvariti u napadu i ove godine. Dešavaće se utakmice kao sa Efesom, Realom ili Olijem prošle godine kada se napad otčepi pa delujemo zastrašujuće po protivnika ali će to opet biti izuzeci a ne pravilo. Čak i sa novim rosterom.

Svi koji na F4 ili u generalno u top 8 su napadacki timovi, uvek postoji jedan izuzetak u vidu odbranbenog tima koji je visoko plasiran.

Ali cemu mi da se nadamo sa ovakom losim napadom, a i odbrana od pika je uzasna.

Bicemo u top 5 najgorih napada i top 10 najboljih odbrana sto je nedovoljno za bilo sta u ovakoj El.

• Like 1
Posted

Ja se poprilicno dobro secam da je nas Odzelej urnisao pre 2 godine (kada je igrao za Valensiju u EL) kod njih cini mi se. I to se dosta gurao na niski post i koristio snagu da dodje do dobre pozicije, kao i trojkama. Prosle godine je igrao odlicno na startu do nekog momenta ali je odjednom znatno slabije partije pruzao. Da li je bilo nesuglasica sa trenerom da se naslutiti (posto je napustio klub i na samom kraju nije bio ni u 12) ali nema pouzdanih informacija...

Posted (edited)
2 hours ago, NMX said:

Images that precede very unfortunate events 

U 2025. godini, košarkaški klub Evrolige, sa godišnjim budžetom od oko 20mil. €, se hvali da su napokon nabavili mašinu za trening koja košta par soma €.

Ovo mi je smešno isto kao kad sportisti kukaju kako nemaju uslove za oporavak, tipa one ledene kupke, a zarađuju više od bilo koga u državi. Mogu da se kupe za fazon soma evra. Sećam se intervjua Nedovića kad se hvalio da ima tu neku na naduvavanje, pa onda zvao nekog našeg stranca da dođe kod njega da se smoči malo (tipa Napier ako se ne varam) 😂. Šou majke mi. 

Edited by Sinnerman
  • Like 6
Posted

@Sinnerman uvek može gore, moglo je da bude da su kupili neku medicinsku spravu za dijagnostiku pa da nam sjebu užitak u procenama odsustva sa terena...šta znam...

• Ha-ha 4
Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Ima li informacija u vezi povrede Kenana?

Na kraju će ispasti da nije ozbiljnije povrijeđen, pa ga budemo gledali protiv Milana

Posted

mozemo ovde da tupimo danima i da vrtimo u krug price o ovom ili onom igracu sta i kako ali cinjenice govore sledece...u prethodne 3 utakmice koje smo igrali ( mrzelo me da trazim dalje ) sutiramo 11/69 trojke sto je 15%...deluje neverovatno jer smo doveli mahom solidne sutere...nije bas da su odbrane protiv nas bile vrhunske pa smo dizali dosta suteva preko ruke...

Posted
21 minutes ago, JPM said:

@Sinnerman uvek može gore, moglo je da bude da su kupili neku medicinsku spravu za dijagnostiku pa da nam sjebu užitak u procenama odsustva sa terena...šta znam...

Tu mašinu Drčela sledeću nabavlja

spacer.png

• Love 1
  • Ha-ha 8
Posted
16 minutes ago, Zadnji vezni said:

Ima li informacija u vezi povrede Kenana?

Čekaj da kupimo Zoltana.

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Najveće pojačanje je svakako Chima. On je ozbiljan EL igrač. Juče je peške napravio 27 indeks. Nekako verujem u njega da će skupiti ekipu u celinu, veoma je harizmatičan.

Carter će kao i svaki bek imati toplo hladno momenata, Chima i kad bude napadački loš tu je, borben je, skuplja skokove, odlično iznuđuje faulove (vrlo iritantno za svakog protivnika) i radi mnogo prljavog posla.

Po meni su dve osnovne stvari krucijalne za uspeh sezone:

- sinergija Monekea i Kalinića, jer mi deluju kao ne baš kompatibilni igrači i karakteri

- da Graham pokaže malo NBA repertoara

Ostali će pratiti, dobri su momci. Ne volim igrače poput Nwore, ali deluje kao ok momak i fino se kapira sa ostalima.

Nema sumnje ali meni je sumnja u uspeh ekipe gde je on prva 🎻.

Najvece brige su CMM barem dok se Graham ne adaptira, ako dobijemo Grahama CMM ce imati znatno manju ulogu na terenu i to je sve ok i naravno grk.

Ima roster koji po mom misljenju nije za njega, sad da ne bude da ga pljujem mislim da je on defanzivno solidan trener ali mi imamo potencijal da se otkljucamo u napadu i tu su moje sumnje u grka najvece.

Gledajuci pripremne par zakljucaka.

Hard switch odbrane sa Izunduom i nekako sa Riverom nikako, pnr se necemo nagledati kod nas ove godine. Mozda se to popravi ako Graham zaplese.

Zanimljivo kada smo uspeli da napravimo mismatch situacije nismo uspevali da ubacimo loptu na post (video sam barem 10-tak takvih situacija).

Sledi vrlo turbolentna sezona, bice neocekivanih pobeda i poraza od unapred upisanih pobeda.

Delujemo kao ekipa koja ce tesko praviti neki kontinuitet.

Roster nam je zanimljiv ail sa dosta nedostataka, ako se uguramo u gornju polovinu bio bi to solidan uspeh. 

• Like 1
Posted
4 hours ago, JPM said:

Ne mora nužno da bude promašena investicija. Ako bude radio to malo što zna i ako ga trener ne bude gurao da radi što ne zna, može biti dobar. Svakako je skupa investicija, ali ne nužno promašena.

Sa ostalim delom upisa se slažem.

I Semi,i Nwora,i Kalinic,pa cak i Dobric nisu promasene investicije ako budu igrali na svojoj poziciji.Problem je sto svi igraju na istoj poziciji.

Posted (edited)

Svi smo bili ljuti na Kenana zbog prosle sezone i zbog toga sto je podbacio kada je bilo najbitnije, ja prvi nisam bio za njegov ostanak. Ali s druge strane, on kao opcija sa klupe itekako moze da doprinese kada se zapali. Imam utisak da se malo preteruje u unizavanju njegovih kvaliteta, kao da je Dusan Mladjan. Ako ga ne ide i krene da brlja , lako ga je poslati na klupu a vratiti Kartera koji je u najboljim godinama i deluje da je zeljan dokazivanja i minuta.

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1
Posted

Chima jeste taj igrac koji ili ce spojiti ili razdvojiti sve ostale,njegova energija jeste zarazna a tek ce biti iako se bas ne lozim na to i njega ali da godi imati nekog takvog ponekad-godi.

Posted (edited)

Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅

Edited by Bogoljub Gagic
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Ја типујем на Калину да ће се први обрачунати са појачањем комшија на дербију 😅

Dace Bog da to bude na poslednjem derbiju u sezoni... Ko nekad

• Love 3
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Stefi88 said:

Izgleda Armani bez Gudure protiv nas, pritom sutra igraju polufinale super kupa protiv Virtusa, ako pobede u Nedelju je finale.

Trenirao je sa timom. Igrace 90%.

Posted

Ко још једва чека уторак? За разлику од претходних сезона, стварно имам неки добар осећај у вези овог ростера, много је ту атлетике и физике пре свега. Са здравим Боломбојем и Грејемом и кад све то кликне стварно верујем да бисмо могли неки луд залет да ухватимо у јануару и да на том таласу направимо историјски резултат.
Од тебе тражим само да као лав се бориш!

• Like 4
Posted

Ja imam grozan osecaj. Mislim da cemo se boriti za 12 mesto maksimalno. Graham i CMM su jeziva kombinacija. Ne znam otkud prica da su kompatibilni kad su i jedan i drugi neupotrebljivi u pozicionom napadu. Plasim se da cemo na kraju grahama gledati na dva i da cemo opet muku muciti sa laznim floor generalom.

Bas smo groznu ekipu napravili!

• Ha-ha 2
  • Tuzno 1