Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Daiki Ito said:

Zato sto je dobio takvo obecanje u trenutku dolaska od naseg trenera , da ce igrati sa loptom i imati svu slobodu . 🙂

Mogu da razumem da su svi iz kluba pa i trener njega stavili u poziciju nekog prvog skorera ili prve opcije u napadu. Nije baš da se slažem, ali mogu da razumem.

Ali u tom slučaju, on treba da igra na poziciji koja mu je najprirodnija. Tu će najpre ispuniti svoj potencijal. A to smo i videli na ovoj utakmici sa Monakom. A ako hoće da izdominira protiv nekog slabijeg beka pa da tu traži šansu uvek postoji pick igra koju su recimo igrači Pariza savršeno koristili u prvoj utakmici. Tako da ne mora on da igra na poziciji beka da bi ulazio u te, da kažemo povoljnije situacije, nego da mu tim i napad to omoguće..

Posted

A da li se neko pitao da li su pravo iz teretane izasli na teren. Nwora je sigurno bolji suter od ovoga sto je pokazao. Polako i sa porazima i sa pobedama. Pravo stanje stvari cemo videti 30 septembra.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Taki said:

Ja bi Kenanu dao taj zadnji šut al da mu neko drugi kreira 🙂, da je dobar šuter to mu se ne može osporiti. 

...to mu se ne može oprostiti.

Posted
42 minutes ago, VISOKOLETAC said:

A da li se neko pitao da li su pravo iz teretane izasli na teren. Nwora je sigurno bolji suter od ovoga sto je pokazao. Polako i sa porazima i sa pobedama. Pravo stanje stvari cemo videti 30 septembra.

Ja sam se pitao odakle toliko mašenih tabli, obruča, cigala... Bar svi super izgledaju, dobro ajde Deda je bio neko vreme s reprz, a hormoni su im tu prisutni i par dana posle teretane (pogledati Kenanov ples). To što šut za 3 nekad liči da kao da se digao za mrtvo dizanje je normalno, kažu da je broj teških serija u teretani srazmeran broju airballova na sledećoj utakmici. 💪