Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Kad Poku poludi pa ga testiraju i otkriju da je napokon počeo i on.......

jesti pravu 'ranu domaću čvarke, slaninu i tako to.

Moj savjet mu je da počne sa tim, dobiće masu a neće izgubiti brzinu jer je i nema.

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Ja ga razumem, ali jbg ja nisam sportista... 😂

Najjača sezona ikad a uopšte nismo blizu kraja. Ko zna šta će sve još da se desi

Edited by Dzep
  • Like 3
Posted

Zar nije Pokuševski trebalo da bude guran na neku poziciju point forwarda, kao što je bio Bjelica kod Karija u Zvezdi?

Sećam se da su mnogi hvalili njegov dribling i pregled igre, to se nekako skroz promenilo tokom njegovog poravka u USA.

Posted

Godinu dana pauza, sjajan posao kluba koji je doveo igraca iako je znao da ima taj problem i eto zamislite da smo na poziciji komšija i da je on igrac od 20-25 min...

Posted

Sad kad malo bolje razmislim, mislim da znam šta je u pitanju - dečko je miran, staložen, a adrenalin ga pukne previše posle tekmu, puls početi iznad 120 a to mora da se kontroliše i eto. Ništa, pohvalno je da vodi računa o svom zdravlju, zna šta mu telu prija, ali to će morati negde drugde da praktikuje, izgleda... 

Posted

I sad koga i dovesti uopste, bukvalno imaju 3 opcije iz Evrope da su dobre, ali svi oni su u odličnim klubovima van el i sigurno ih klubovi neće pustiti u sred februara...

Biće premija g liga ili neki igrac iz prosek kluba u Italiji, Nemačkoj ili Turskoj.

Posted

Što je najgore, nije se opuštao kod nas, već aktivirana kazna od ranije.

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/osetkovskom-aktivirana-kazna-za-doping-ne-igra-do-kraja-godine/

„Nacionalna antidoping organizacija Španije obavestila je danas Antidoping agenciju Republike Srbije o kažnjavanju košarkaša Dilana Osetkovskog, navodeći da je sportista pod kaznom do 22.12.2026. godine zbog povrede antidoping pravila”, naveo je ADASA.

• WOW 2
Posted
17 minutes ago, Dzep said:

Najjača sezona ikad a uopšte nismo blizu kraja. Ko zna šta će sve još da se desi

Majke mi, ovo sa strane je kao neku igranu seriju da gledaš. Plus se događaju i ovakve stvari gde se scenaristi posvađaju sa glumcem pa moraju da ubiju lika na najgluplji mogući način.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Tex_Willer said:

Ovo je neverovatno da je on potpisao ugovor i da se na ovu stvar nije obraćala pažnja, plus ga ni Zoc nije želeo.

Ovo ni Vucic nam nebi smislio u svojoj bolesnoj masti i mržnji.

Rekao Misko da je Savic ubacio klauzulu da se anulira ugovor ako dodje do kazne.

Posted

I dodje ta kazna samo par dana nakon gostovanja zalizanog govnara. Cirkus. 

Malo je jedan grafit.

"Ja sam tvrdio Barseloni da će proces da se završi uspešno i da on neće biti osuđen, međutim, Barselona ne može da dozvoli svojoj navijačkoj strukturi, vode računa o tome, trener, menadžer, ali direktiva odozgo".

Ovakvom coveku neko da ne veruje..

• Like 2
Posted

Sve ostalo na stranu, 'ladno su Španci tek sad odlučili i dostavili informaciju za nešto iz 2023. I to baš pred meč sa Realom, da bude luđe.

Rekao bih svašta na tu temu.

Posted

Znači Bonga i Poku full time na četiri, što ostavlja Sterlinga i Arijana na tri, Dujan i Radanov na dva... Jedino kečevi i petice igraju svoje pozicije.

Ako još nešto može da se dobije od Mitra i malog Mijailovića...

Svi ostali povređeni ili telesno ili mentalno.

Posted

Nikada nisam bio teoretičar zavera, šta više, apsolutno ne podnosim te ljude koji u svemu vide zaveru.

Međutim, nemam ni zrno sumnje da je Real umešan u ovo.

Kao što već davno rekoh, sve najgore im želim. 

Gubimo večeras osim u slučaju svetlost čuda, ali jedva čekam utakmicu...

• Like 2