Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno, fali kvaliteta a i malo sreće da se prelomi kad se približimo ali borba je tu, uz odbijanje da se predamo. Meni dovoljno u ovim okolnostima, da se ne stidim ekipe na terenu kad je već klub u haosu. 7
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago dobre ste komšije, drago mi je da sam bio jedan od prvih ovde koji je namirisao kakvu takvu konsolidaciju i povratak u život.
Barkley#34 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci.
DameTime Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Just now, Barkley#34 said: Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci. Bio u banovini, pa mu promaklo.
rodriguez Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) 12 minutes ago, Barkley#34 said: Namirisao si jedno veliko ništa jer smo nakon tvojih predviđanja još 20 dana igrali tako da ogadimo loptu deci. da ali ste pre svega toga pripremili teren, promenili trenera i doveli par igrača na kojima vam sada uglavnom počiva igra. promena je bila samo pitanje vremena. moguće da je bilo i do moje želje da se dovedete u red jer je i sudbina KKCZ dobrim delo vezana za stanje u partizanu, ovo mogu da obrazložim jednog dana ko ne vidi vezu, sad me mrzi Edited 15 minutes ago by rodriguez typos
Recommended Posts