Tex_Willer Posted yesterday at 09:12 AM Posted yesterday at 09:12 AM 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ma apsolutno. Ne treba probati resiti na leto sta se resiti moze, nego prodati licencu koju smo jurili jos od doba Vujosevica, samo se skloniti komsijama da trajvuju sami i igrati EC sa ciljem da se probijemo...gde ono bese? Nigde, ek je za nas i to je to, videce se sve na leto, tim ce biti vrlo tanak, opet pun stranaca a sezonskih iznad 4k se neće prodati. Ovo za strance ne pišem jer ih ne volim, nego vrlo je teško gledati skup tim pun stranaca koji nema želju i lagano redom sve gubi. Budžet će im biti manji em imamo masu igraca koja će i taj manji budzet pojesti, a ne doprinose ni blizu kako se očekuje.
NikadProtivŽelimira Posted yesterday at 09:39 AM Posted yesterday at 09:39 AM (edited) Ma jašta, i trenera smo promenili i zadržali sve ono dobro, tako ćemo i ligu samo da promenimo, možda bolje i beton liga, to je prava partizanština kakva nam nedostaje. Navijači sigurno ne pomažu ponekad selektivnim, ponekad celokupnim hejtom prema ekipi, ali ko ih jebe, zaslužili su, jedino koga mi je žao su navijači i na šta je klub spao. A i u jednom i u drugom ima debele zasluge samih igrača. I čisto da se ne zaboravi, ovi šabani su dobili strašan vetar u leđa u gradskom derbiju, iščupali pobedu, i onda deliverovali tri sramotne utakmice zaredom uz koš razliku tipa -34. 5 poraza za redom od tog trenutka. Imali su (nezasluženo) way out i uvalili svima kurac. Edited yesterday at 09:42 AM by NikadProtivŽelimira 6
JPM Posted yesterday at 10:29 AM Posted yesterday at 10:29 AM 49 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: i uvalili svima kurac. A za dupe su se potrudili igraci KKCZ. 1 1
Elevator Operater Posted yesterday at 12:45 PM Posted yesterday at 12:45 PM 2 hours ago, JPM said: A za dupe su se potrudili igraci KKCZ. Zvezda bila u fazonu, "i can change him". A KK Partizan to iskoristio i nastavio da bude dripac 1
Arsenije Pesic Posted yesterday at 12:58 PM Posted yesterday at 12:58 PM 3 hours ago, Elevator Operater said: igrati EC Nećemo EC, vidiš da pravimo pokret nesvrstanih. 1
Jakob Aman Posted yesterday at 07:19 PM Posted yesterday at 07:19 PM Dzekiri sutra dobija prve minute. Na 20 razlike za Barsu u drugoj cetvrtini.
Jonas Lunden Posted yesterday at 10:00 PM Posted yesterday at 10:00 PM Uh kad se sutra Džaba Parker naljuti pa da 1 poen na utakmici....vraćaju se dani p........... 1
Arsenije Pesic Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nisam stigao da iskomentarišem Tajrika, pa ajde, poslednji put o njemu na ovoj temi. Moram da priznam da mi je prvi utisak o njemu bio flešbek na Kabokla. Ne toliko po stilu igre koliko po pokretima i ponašanju. Pa rekoh sebi ajde, istraumiran si, daj čoveku šansu. I dao sam mu, i vrlo brzo popizdeo još više jer nisam mogao da verujem da smo kapislu zamenili još većom kapislom. Uglavnom, čovek me je blago rečeno izuvao iz cipela prošle sezone. Toliki talenat da sve uradi pogrešno u odbrani odavno nisam video. Timska odbrana, koja god da se igra, ili 1 na 1, svejedno, konstantno užasan. A posebno me izluđivala pogubljenost i neprisustvo na skoku. Iako je po brojkama sasvim pristojan skakač, on je skoro uvek pogrešno pozicioniran, a o zagrađivanju da ne pričam. I onda na sve to udari jednu bananu i skače i urla okolo kao da je osvojio Evroligu. Kakav nesklad između predispozicija i stvarnog učinka. O glupim faulovima i glupom ponašanju generalno da ne pričam. I pisao sam već početkom ove sezone da ne mogu da poverujem da idemo s njim kao prvim centrom. U napadu je sasvim druga priča i treba reći da je ove sezone još bolji. Ima slične brojke kao prošle, ali uz činjenicu da je većinu ove igrao bez Karlika, što bi za centra njegovih karakteristika trebalo da uzrokuje slabiju napadačku produkciju. Međutim on je pokazao da može da poentira i iz neasistiranih poena, da poseduje neku low post tehniku i da može da pogodi sa 2-3 m od koša u pristojnim procentima. I ono gde je najviše unapredio napadački skil jesu asistencije. Već sada ih ima više nego cele prošle sezone. Bila je ona utakmica protiv Barse kada ih je imao čak 7. Ume da da povratni pas, ali posebno je dobar iz short rolla, iz tih pozicija sasvim lagano deli lopte slobodnim šuterima ili spušta dole ako neko katuje. I generalno baš dobre odluke donosi u tim situacijama. Sve u svemu on je meni bolji igrač ove sezone nego prošle, čak me je i manje nervirao. Napadački definitivno bolji, što se odbrane tiče teško je dati neki individualni sud o igraču kada se ekipno dešavao raspad sistema. Imajući u vidu njegove karakteristika, logičnija destinacija mi je bila ekipa tipa Makabi nego Olimpijakos. Živo me zanima šta će biti tamo. Manje-više njegova luda glava, u uređenom sistemu i sa manjom ulogom u timu to može da se delimično neutrališe, ali me posebno zanima odbrana i kako će Barcokas da reaguje kad ovaj počne da se gubi po terenu. Ako ga nekom magijom tu dovede u red, imaće vrlo ozbiljnog centra za evropske prilike. 4
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nismo tražili da budemo najjači narod na svetu, al' šta nam teško. 😂 2
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 23 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Barselona, Barselona, ima jednu manu... Nabila je stokom razlike bulju Partizanu
nemanjaol Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, NMX said: Dres u smederevac >>>>> seckanje MTS sim kartica Ovo je smesno ali potencijal i veoma opasno. Ovi smederevci ozbiljno zagadjuju ne samo spoljasnji vec i unutrasnji vazduh u prostorijama u kojima se nalaze. Sto znaci da ce dobar deo onoga sto se oslobodi sagorevanjem ove sintetike da ostane u toj sobi. Deluje malar da je ovo neka kujna u kojoj se inace ne boravi pa makar nije previse strasno. 2 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Idemo jos jedna gde otvaramo dobro i predajemo se cim rival napravi seriju jacu od 5:0 Copy-faking-paste
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baš me interesuje da li ćemo nastaviti sa brzom igrom koju čini mi se pokušava Penjaroja da uvede. Druga stvar volio bih Pokuševskog da vidim protiv Jana.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova skupina bednika vise nikog nece dobiti do kraja. Gori su i od najgorih nba ekipa koje tankuju sezonu... Fuj. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barkli, zajeba me Dule a taman sam hteo pitati na kom jeziku si počeo pisati, problemi sa tastaturom ili si nalio malo vinjaka?
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Volter said: Barkli, zajeba me Dule a taman sam hteo pitati na kom jeziku si počeo pisati, problemi sa tastaturom ili si nalio malo vinjaka? Debeli prsti, jbg. 1 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Volter said: Barkli, zajeba me Dule a taman sam hteo pitati na kom jeziku si počeo pisati, problemi sa tastaturom ili si nalio malo vinjaka? Izgleda da sam ja mnoge veceras spasio bana lockovanjem lajv teme.
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Jakob Aman said: Ova skupina bednika vise nikog nece dobiti do kraja. Gori su i od najgorih nba ekipa koje tankuju sezonu... Fuj. Makar ima taj još jedan sns derbi. 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije problem što su toliko bedni kao tim, već što oni misle da su mnogo jaki. Pregazio ih brzi voz (više njih), a još se trkaju sa putničkim. U tome je njihova greška. I ovo pišem ja, koja sam uvek u fazonu nemojmo vređati igrače, zadržimo neki nivo. Pun mi ih je kurac zaista. I Penjaroja je najmanje kriv ovde za bilo šta, čak saosećam sa čovekom. 6
LEZA Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago (edited) Dobro je i Asvel i Efes izgubili, tako da prvo mesto od pozadi nije samo nase 🙂 Edited 50 minutes ago by LEZA
JPM Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Nema dovoljno sns podguznih muva medju trenerima partizanovcima pa pozajmljujete Jakovljevica? Ozbiljan blam koga oni u studio dovode.
Arsenije Pesic Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 minutes ago, LEZA said: Dobro je i Asvel izgubio, tako da prvo mesto od pozadi nije samo nase 🙂 - izgubio i Efes, držimo korak i sa njima - ovi preko puta pukli grđe nego mi - na pobedu smo od 15. mesta Ima sreće ko hoće da se raduje. 5
Recommended Posts