Jump to content

Recommended Posts

Posted

Biće 3 utakmice, od čega dve kući, koš razlika -100.

Ovo je sramotno, ne znam ko posle ovoga može da kaže što ste zviždali igračima?

Posted

Klubovi u EL nekako moraju da nadju nacin da se zastite od ovakvih scenarija. S obzirom na to da je EL postala smetliste NBA, i da dolaze svi ti US igraci sa vrlo problematicnim mindset-om, da uzimaju poprilicno velike novce, a da ovo ipak nije Kina ili G League, vec ozbiljnije takmicenje, sa naglaskom na takmicenje,  gde se zapravo sve ekipe takmice za neki rezultat i poziciju, a ne promociju jebenih igraca.

• Like 6
Posted

Stvarno vise ne postoji drugi izbor nego da se Parker, Tajrik, Sterling i Vasington izbace iz tima.

Oni vise nemaju sta da traze u Partizanu.  Izgubili su svaki kredit kod publike i to je to

Da pokusaju da nadju nekoga da pokrije makar deo plate.

Ne znam da li ima prostora da se dovede jos neki igrac kod nas (za ustedjene pare), ako ne, da igraju ovi klinci, Murinen i to je to

• Like 7
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Kakve su kazne u EL za doping?

Ako bi moglo da se sredi da nekoliko igrača bude pozitivno na neki žestoki doping. Ili bar da im sredimo neke kurve sa triperom, daj šta daš.

Ne zajebavam se. 

• Love 1
  • Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Alek The Great said:

Koliko mi mozemo igraca jos da registrujemo za EL?

Juniora valjda koliko hoćeš (a možda i grešim).

Pustiti klince Mijailovića, Danilovića, Šekularca i ostale, staviti im Lakića kao kapitena, ostaviti još Pejna (tek je došao) i Bruna (jedini koji ima želju) i terati do kraja sezone. Gubićemo i ovako i onako, bar deca sa uče nešto. Ostale u Metalac, ali i tamo da sede na tribinama. Kad je bal, nek je na vodi.

Winning is a habit. Unfortunately, so is losing. 

• Like 1
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Stvarno vise ne postoji drugi izbor nego da se Parker, Tajrik, Sterling i Vasington izbace iz tima.

Stvarno ponasanje Tajriqa je za otkaz.

To napusavanje sa publikom to cas me boli pa necu da igram...

Vasigton koga zanima samo da sutne sto vise loptu.

A u EL nema toliko prostora kao protiv raznih Krka.

• Like 2
  • Love 2