Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tri cilja Partizana u sledećoj sezoni:

- Budemo u top 6 u Evroligi
- Da osvojimo ABA ligu
- Da se disciplina igrača u klubu podigne na najviši nivo. (u prevodu, nema više flaširanja)

• Like 1
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ovo je prevashodno sjajan marketinski potez za klub

ovo ce da bude danas udarna vest na svim vestima,portalima itd itd

takodje, u buducnosti, ako za klub ne znaci da ima igraca u prvih 10 nba drafta

Ovo takodje! Genijalan potez sa te strane!

• Like 2
Posted

Ukupan budžet za narednu sezonu je 27 miliona evra. To nije budžet za prvi tim, već sveukupni budžet za prvi tim, mlađe kategorije, stručni štab, kategorije itd. Ponosan sam što smo izmirili sve obaveze i što smo stalni član Evrolige, uz budžet od 27 miliona. Država Srbija je izmirila sve obaveze prema nama. Državna sponzorstva ukupno iznose 5 miliona evra – NIS, MTS, Ministarstvo... Državna kasa puni naš budžet sa tačno 17%.

Ako Ostoja laže, lažem i ja. 

• Like 1
Posted

Moram pohvaliti ovaj potpis i potez kluba. Najtalentovaniji igrač u Evropi. Ne u Madrid, ne u Arinu, ne u Barselonu, već u Beograd. 

Dobrodošao mali! Ajmo dalje. 

• Like 11
Posted

I beka i centra "dovodimo" i time zatvaramo roster, reče limar koji je 10 puta Frenkija nazvao NiKilina...

Mislim da je bilo u planu da se dovede jedan mlad domaci igrac za ABA, ali je iskočio Murinen i da se završilo ekspresno, jer je to potez koji je na više načina koristan za KKP i transfer koji će "odjeknuti" u svetu košarke.

• Like 2
Posted

O poziciji pet – bitno je da trener dobije igrača u skladu sa njegovom vizijom. Očekujem da narednih dana dobijemo i tu poziciju, iako sada pet timova u Evroligi traži centra. Mi imamo obezbeđen dobar budžet za to mesto.

Takođe smo na tržištu za jednog igrača na spoljnim pozicijama, posle odlaska Franka Nilikine. Dovođenjem dvojice igrača kompletirali bismo tim, uz dolazak Murinena. Dolazak viskokog igrača bi trebalo da bude realizovan uskoro. 

jim-carrey-jim-carrey-dumb-and-dumber.gi

Posted

Šalje mi bestie, s kojom sam bila na Eurobasketu, objavu kluba uz komentar: fuj 😂 Mislim da ga je zamrzela više nego iko, no srećom ne navija za KKP.

Meni ne smeta, ovo je odličan potez kluba, u svakom smislu. Saradnja između njega i Željka će definitivno biti interesantna za praćenje...

• Ha-ha 1
Posted

Postoji šansa da Hapoel čekamo u Solunu 😱 Olimpijakos u Beču ili Minhenu. Dobro, dobro 😄

Da su obrnuli, gorelo bi more 🥲

• Like 2
Posted

Nikad se nisam libio da dam pitanje o vređanju Vučića i pomoći države. U politici ne učestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam članstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daću odgovor kao presednik KK Partizan.

O pomoći klubu sam razgovarao sa jednim čovekom – Aleksandrom Vučiću. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaćanje kazni.

Možda 17% nije mnogo u budžetu kluba, ali to su naše mesečne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijači izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meša. Ovo što ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ćutati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vređao zajedno sa tim ljudima.

Ja bih tada postavio pitanje – kako ćemo onda da isplatimo plate?

2rt321.jpg

• Like 1
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Kao što rekoh, Bogdan je pri odlasku iz Partizana već bio jedan od najboljih bekova u Evropi. Da je u Partizanu imao saigrače kalibra ovih iz Fenera verovatno bi uzeo titulu EL sa KKP. Da je iz KKP otišao kod bilo kog drugog trenera koji vodi bilo kog drugog EL contendera bio bi isti igrač kao i danas, niko nije u prajmu sa 21 godinom i to je bio prirodan proces. Smatram da ga je napravio Vujošević i praktično ga od igrača sa kraja klupe promovisao u alfa mužjaka. To je mnogo veći poduhvat nego dovesti kvalitetnog igrača u bogat klub, među isto tako top klasu saigrača. To je moje mišljenje samo.

Radio je Zeljko i to krvavo sa njim. Bilo je i slanja na 'tusiranje'

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Alek The Great said:

Znaci 1/6 budzeta je od drzave i posle smo mi drzavni klub.

Postuj kao da je 2022.:s_d:

Brate moj, predsednik vam je sns njuska koja laze kad zine, kako tacno biras kad da mu verujes a kad ne? 

Nego, na tri godine mali Hakinen je top potpis. Sve i da zapali brzo preko bare. Neocekivano skroz. Sad da vidimo gde cete da ga uglavite

• Like 4
Posted

Nema šta, strašan potencijal. Kao što rekoh danas, Veseli ali s mekšom ručicom. 

Jeste da nije baš tačan u glavu, ali ajde vjerujem da je to pubertetske prirode, i da se da sanirati. 

Posted

Prava stvar za Partizan i njegove navijace. Nama je od Parkera potrebniji češki poljski šaban. Sto se mene tice dosta je ovo. 

Posted
8 minutes ago, Stiletto said:

Nikad se nisam libio da dam pitanje o vređanju Vučića i pomoći države. U politici ne učestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam članstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daću odgovor kao presednik KK Partizan.

O pomoći klubu sam razgovarao sa jednim čovekom – Aleksandrom Vučiću. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaćanje kazni.

Možda 17% nije mnogo u budžetu kluba, ali to su naše mesečne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijači izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meša. Ovo što ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ćutati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vređao zajedno sa tim ljudima.

Ja bih tada postavio pitanje – kako ćemo onda da isplatimo plate?

Ne jedi govna, ćelavi.

Mislim na Ostoju, naravno. 

• Like 2
Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Aha ok, ja sam mislio da je ful završio srednju školu u USA jer sve ostale kvalifikacije ima za draft sledeće godine.

Pa ti i jesi u pravu, on upravo dolazi u Evropu, kako bi mogao sledeće godine na draft. Da je ostao u srednjoj školi u USA ne bi mogao na draft sledeće godine.

• Like 1
Posted

Cestitke komsije, vrhunski potpis sa vise aspekata a i naplatice se lepo, na klincu nikako ne mozete biti u minusu.

Jedva cekam duel Hakinena i Kaline 🙃

• Like 1