dekifisher Posted November 6 Posted November 6 Čovek je došao na pripreme potpuno nespreman. Kreće se kao invalid i što je najgore, ne vidim napredak. Ne mogu da verujem da jebena Elpa štiti i ovakvo ponašanje.
Tex_Willer Posted November 6 Posted November 6 On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). 1
JPM Posted November 6 Posted November 6 (edited) 8 minutes ago, dekifisher said: Čovek je došao na pripreme potpuno nespreman. Na njega je mislio Žoc sa tom izjavom od pre par nedelja? Edited November 6 by JPM
Goofy Posted November 6 Posted November 6 Džabari neće proigrati i tačka. Tako da... srećan mu put i sve najbolje u životu. Eh, da smo i Brendona odjavili na vreme prošle godine... E sad, što niko neće doći da ga menja... Majk, vrati se sve ti je oprošteno sve nam oprosti.
suptil Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Goofy said: E sad, što niko neće doći da ga menja... Majk, vrati se sve ti je oprošteno sve nam oprosti. Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku. 1
Tex_Willer Posted November 6 Posted November 6 11 minutes ago, suptil said: Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku. On ako ode sigurno neće novi klub preuzeti ceo ugovor, ali moguće je da će deo novca ostati i za pleja.
TripleJ Posted November 6 Posted November 6 Nece Jabari nidje. Nego, mene vise brine ovaj nivo depresije medju ljudima, a tek je 20 % utakmica odigrano, pri tom, bolje stojimo i izgledamo nego li prosle godine u isto vreme (dobro, ne puno bolje 🙂 ). Standardno teranje Zeljka i po nekog igraca. Kapiram da vecini ne prija trenutni komsijski rezultat, ali ko god da se ravna samo prema njima treba da shvati da mi ovde igramo ligu, i da se borimo sa jos 18 ekipa pride, i da nam je cilj kako god znamo i umemo da se dogegamo do nekih top 10 na kraju, inace ce ovo biti zasigurno sezona najveceg razocarenja. Dalje od tog pokusaja ulaska u play off kroz play inn je sve cista navijacka fantazija. 3
Luchifer89 Posted November 6 Posted November 6 Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. 1
m0k1 Posted November 6 Posted November 6 45 minutes ago, Tex_Willer said: On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican).
ScepanScekicSto Posted November 6 Posted November 6 13 minutes ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. kamp srece da je to
Tex_Willer Posted November 6 Posted November 6 16 minutes ago, m0k1 said: Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican). Jason Burnel je isto zanimljiv iz Italije. Ma da Nkamua je baš fizički top i izgrađen je igrac, a pritom gladan je uspeha i relativno mlad.
SuperTraktorko Posted November 6 Posted November 6 18 minutes ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Sa Vanjom Marinkovicem? E sad sam sve cuo.
VISOKOLETAC Posted November 6 Posted November 6 2 hours ago, kendrick duckworth said: Meni baš nerealno zvuči to za Efes, imaju već Šmitsa i Osmanija, Poarje će se vratiti od nove godine valjda, njima treba neka petica, iako bi moglo tu da se kombinuje verovatno. A i generalno mi je nerealno da se rastajemo sa Džabalebarijem. 1 hour ago, Tex_Willer said: On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes.
Luchifer89 Posted November 6 Posted November 6 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes. Uvaliće nam Kaia, da imamo triling Đonasa 1 1
Son_of_a_gun Posted November 6 Posted November 6 Dok se ne dokaže drugačije moj stav je da radi spin mašina samo tako. Jedino u šta vjerujem od priča je da je klub pod ogromnim pritiskom, naročito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog čega i da bot mašina radi punom parom. Zavrću se slavine, ucjenjuje se na razne načine i nije nimalo ružičasto. Sve što klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podrška mora biti nikad veća. Ako smo spremni da podržimo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podržimo Željka i klub i da ne padamo pod uticaj mašinerije iz predsjedništva. Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi. Saberite se. 5 2 2
sinisat5 Posted November 6 Posted November 6 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dok se ne dokaže drugačije moj stav je da radi spin mašina samo tako. Jedino u šta vjerujem od priča je da je klub pod ogromnim pritiskom, naročito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog čega i da bot mašina radi punom parom. Zavrću se slavine, ucjenjuje se na razne načine i nije nimalo ružičasto. Sve što klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podrška mora biti nikad veća. Ako smo spremni da podržimo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podržimo Željka i klub i da ne padamo pod uticaj mašinerije iz predsjedništva. Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi. Saberite se. A zašto sad nema uslova za sportsko nadmetanje?
NikadProtivŽelimira Posted November 6 Posted November 6 Otvara nam se 1.2m od Ifčeta, da uštedimo još 1.8m na Džabalebariju, i stižu dva kapitalca od po 1.5m na pleja i četvorku. 1 1
Coz29 Posted November 6 Posted November 6 Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili. 2 1 2
VISOKOLETAC Posted November 6 Posted November 6 8 minutes ago, Coz29 said: Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili. A ko je zasluzio? 1 1
Luchifer89 Posted November 6 Posted November 6 1 minute ago, VISOKOLETAC said: A ko je zasluzio? Biće na konferenciji, do tada ne iznosimo prljav veš 7 9
Урош19 Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Vanju bole leđa, slučajnost??????
Elevator Operater Posted November 6 Posted November 6 1 hour ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli. Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje. Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da šizim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam. 1
Урош19 Posted November 6 Posted November 6 2 minutes ago, Elevator Operater said: Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli. Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje. Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da šizim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam. Ja sam takvog stava bio za Šabaza kod nas, razumem te. Uvek postoji mala nada da će se razigrati u napadu i krenuti da trpa, a u realnosti samo štete i neće da budu tu.
Recommended Posts