dekifisher Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Čovek je došao na pripreme potpuno nespreman. Kreće se kao invalid i što je najgore, ne vidim napredak. Ne mogu da verujem da jebena Elpa štiti i ovakvo ponašanje.
Tex_Willer Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). 1
JPM Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 (edited) 8 minutes ago, dekifisher said: Čovek je došao na pripreme potpuno nespreman. Na njega je mislio Žoc sa tom izjavom od pre par nedelja? Edited November 6, 2025 by JPM
Goofy Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Džabari neće proigrati i tačka. Tako da... srećan mu put i sve najbolje u životu. Eh, da smo i Brendona odjavili na vreme prošle godine... E sad, što niko neće doći da ga menja... Majk, vrati se sve ti je oprošteno sve nam oprosti.
suptil Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 2 minutes ago, Goofy said: E sad, što niko neće doći da ga menja... Majk, vrati se sve ti je oprošteno sve nam oprosti. Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku. 1
Tex_Willer Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 11 minutes ago, suptil said: Mozda cete sa delom tih para dovesti pleja a za ostatak pronaci neku cetvorku. On ako ode sigurno neće novi klub preuzeti ceo ugovor, ali moguće je da će deo novca ostati i za pleja.
TripleJ Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Nece Jabari nidje. Nego, mene vise brine ovaj nivo depresije medju ljudima, a tek je 20 % utakmica odigrano, pri tom, bolje stojimo i izgledamo nego li prosle godine u isto vreme (dobro, ne puno bolje 🙂 ). Standardno teranje Zeljka i po nekog igraca. Kapiram da vecini ne prija trenutni komsijski rezultat, ali ko god da se ravna samo prema njima treba da shvati da mi ovde igramo ligu, i da se borimo sa jos 18 ekipa pride, i da nam je cilj kako god znamo i umemo da se dogegamo do nekih top 10 na kraju, inace ce ovo biti zasigurno sezona najveceg razocarenja. Dalje od tog pokusaja ulaska u play off kroz play inn je sve cista navijacka fantazija. 3
Luchifer89 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. 1
m0k1 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 45 minutes ago, Tex_Willer said: On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican).
ScepanScekicSto Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 13 minutes ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. kamp srece da je to
Tex_Willer Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 16 minutes ago, m0k1 said: Nkamua se meni licno mnogo vise svidja od Murinena npr (kada vec pricamo o Fincima). Pritom mislim da on neke minute igra i peticu u Varezeu i bas je fizicki top (i jak i atletican). Jason Burnel je isto zanimljiv iz Italije. Ma da Nkamua je baš fizički top i izgrađen je igrac, a pritom gladan je uspeha i relativno mlad.
SuperTraktorko Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 18 minutes ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Sa Vanjom Marinkovicem? E sad sam sve cuo.
VISOKOLETAC Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 2 hours ago, kendrick duckworth said: Meni baš nerealno zvuči to za Efes, imaju već Šmitsa i Osmanija, Poarje će se vratiti od nove godine valjda, njima treba neka petica, iako bi moglo tu da se kombinuje verovatno. A i generalno mi je nerealno da se rastajemo sa Džabalebarijem. 1 hour ago, Tex_Willer said: On ako ode po cenu da kkp I 30% placa to su odlične vesti, ne mogu mlohavi igraci igrati u kkp I to je to. Prvo po pravilu to su igrači koji I van utakmica i kosarke su solidne flegme i čak sva buka i naboj ih guše. Drugi problem je Željko, Tajrik upravo zbog ove 2 činjenice i igra iznad očekivanja, ali za tipove kao Jabari Željko je loš. Nkamua nije neki top igrač, ali je fino telo za 4, ima ok energiju i defanzivno je dobar, verujem da njega možemo dovesti uz odgovarajuće obestecenje, a Parker ako ide i po cenu našeg plaćanja dobar novac se oslobađa. Sto se tice Efesa, tačno je da su na 4 popunjeni na papiru, ali Smits je otanjio, dok Osmani i na 5 krpi cesto( oni su unutra bas osakaceni). Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes.
Luchifer89 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Smits je malo u drugom planu kod Kokoskova. Mozda je neka trampa u pitanju. Smits kod vas, a Dzabari u Efes. Uvaliće nam Kaia, da imamo triling Đonasa 1 1
Son_of_a_gun Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Dok se ne dokaže drugačije moj stav je da radi spin mašina samo tako. Jedino u šta vjerujem od priča je da je klub pod ogromnim pritiskom, naročito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog čega i da bot mašina radi punom parom. Zavrću se slavine, ucjenjuje se na razne načine i nije nimalo ružičasto. Sve što klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podrška mora biti nikad veća. Ako smo spremni da podržimo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podržimo Željka i klub i da ne padamo pod uticaj mašinerije iz predsjedništva. Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi. Saberite se. 5 2 2
sinisat5 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dok se ne dokaže drugačije moj stav je da radi spin mašina samo tako. Jedino u šta vjerujem od priča je da je klub pod ogromnim pritiskom, naročito Ostoja (ko ga jebe), svi znamo zbog čega i da bot mašina radi punom parom. Zavrću se slavine, ucjenjuje se na razne načine i nije nimalo ružičasto. Sve što klub ima trenutno smo mi sami i sve sportsko pada u drugi plan a podrška mora biti nikad veća. Ako smo spremni da podržimo studentsku listu na blanko papir i bez uslova onda isto tako treba da podržimo Željka i klub i da ne padamo pod uticaj mašinerije iz predsjedništva. Kad se steknu uslovi za sportska nadmetanja bavićemo se rezultatima, do tada samo još jače pumpanje, podrška studentima, Štimari, Hrki i svima koji doprinose da ovo govno što pre crkne od zlobe ili završi tamo gdje treba da završi. Saberite se. A zašto sad nema uslova za sportsko nadmetanje?
NikadProtivŽelimira Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Otvara nam se 1.2m od Ifčeta, da uštedimo još 1.8m na Džabalebariju, i stižu dva kapitalca od po 1.5m na pleja i četvorku. 1 1
Coz29 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili. 2 1 2
VISOKOLETAC Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 8 minutes ago, Coz29 said: Odmah bih potpisao da budemo zadnji na tabeli u EL, samo da Željko sazove jednu konferenciju, i oplete po svima koji su zaslužili. A ko je zasluzio? 1 1
Luchifer89 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 1 minute ago, VISOKOLETAC said: A ko je zasluzio? Biće na konferenciji, do tada ne iznosimo prljav veš 7 9
Урош19 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 1 hour ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Vanju bole leđa, slučajnost??????
Elevator Operater Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 1 hour ago, Luchifer89 said: Navodno se popičkaše kapiten i Đabula, al niste od mene čuli.. Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli. Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje. Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da šizim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam. 1
Урош19 Posted November 6, 2025 Posted November 6, 2025 2 minutes ago, Elevator Operater said: Od svadje se razboleli i istegli ledja, rispektivli. Mozda su onda "samo" na hladjenju ove nedelje, a nece niko biti pusten nigde da predje. Znam da je JP rak rana za sada, ali zao bi mi bilo da ode. A onda cu da šizim kad zbog njega primimo 96. Bolestan sam. Ja sam takvog stava bio za Šabaza kod nas, razumem te. Uvek postoji mala nada da će se razigrati u napadu i krenuti da trpa, a u realnosti samo štete i neće da budu tu.
Recommended Posts