fedor Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, Barkley#34 said: Raskid ugovora i sa Dejm. I da prekrije grobarsku tetovazu odmah! 1 5
Chaos Is Me Posted October 24 Posted October 24 3 minutes ago, DameTime said: Back off, ovo je najudobnija stvar ikad. Nosim slično, samo su fake UGG, ne pada mi na pamet da bacam 20K na to. 30
DameTime Posted October 24 Posted October 24 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne te, njih izbegavam upravo zato što u njima hodam kao patka. 😂
pendulum Posted October 24 Posted October 24 7 minutes ago, Barkley#34 said: Raskid ugovora i sa Dejm. Dejm ide u paketu sa Željkom. Ona, Androić i onaj Španac. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted October 24 Posted October 24 22 minutes ago, wrach said: Nego, da pokrenemo prave teme.. Videh da Mario Nakic nosi ovo Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene Dobre kućne papuče.
fancy Posted October 24 Posted October 24 38 minutes ago, DameTime said: ... u njima hodam kao patka. 😂 "If it walks like a duck, quacks like a duck. ." 🤔
longbowman Posted October 24 Posted October 24 Quote Mislim da taj modni incident zasluzuje raskid ugovora i trazenje bolje zamene Činjenica da postoje u njegovom broju nas dovodi do zaključka da nije jedini. Sada već možemo proklamovani cilj o disciplini smatrati neispunjenim. 1
Chaos Is Me Posted October 24 Posted October 24 Boban Marjanović je svojevremno furao ugg čizme, skaredan prizor. Money can't buy style, I guess 4
DameTime Posted October 24 Posted October 24 (edited) 18 minutes ago, fancy said: "If it walks like a duck, quacks like a duck. ." 🤔 Patke su lepe, tako da sam čak skroz okej sa tim. U međuvremenu, navijači su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igrači be like: Boli nas kurac baš https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ Bongica i ovde dominira Edited October 24 by DameTime 1 1 1
Barkley#34 Posted October 24 Posted October 24 U Nemačkoj je ipak fudbal sport broj jedan. Svestran dečko.
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 2 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Nećete rutinirati Pariz. Ne znam kako to ljudi zaključuju u ovoj situaciji. Ljudi = iskljucivo navijaci Zvezde u pokusaju da nas ureknu. Forumska fora stara koliko i samo vreme. 1 hour ago, DameTime said: Back off, ovo je najudobnija stvar ikad. Nosim slično, samo su fake UGG, ne pada mi na pamet da bacam 20K na to. Postoji 1 vidna razlika izmedju Marija i tebe (s tim njegovim patofnama manja, doduse), te on zasluzuje da se zbog ovoga raskine ugovor sa njim 😇
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 1 hour ago, fedor said: Sve je bolje od ovoga... Pisanje o modi just took a dark turn 🥲 1 2
DameTime Posted October 24 Posted October 24 7 minutes ago, Elevator Operater said: Postoji 1 vidna razlika izmedju Marija i tebe (s tim njegovim patofnama manja, doduse), te on zasluzuje da se zbog ovoga raskine ugovor sa njim 😇 Koja?
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 (edited) 12 minutes ago, DameTime said: Patke su lepe, tako da sam čak skroz okej sa tim. U međuvremenu, navijači su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igrači be like: Boli nas kurac baš https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ Bongica i ovde dominira Samo da neko ne napise ono sto ima obicaj da napise posle ovakvih snimaka. Ne budite baksuzcine (komsije ce namerno ali oni se ne racunaju). 1 minute ago, DameTime said: Koja? On je muskarac i sramoti nas sa ovom obucom. Ja sam najpragmaticnija osoba koju znam, ali linija uvek postoji 🙂 Edited October 24 by Elevator Operater
Stiletto Posted October 24 Posted October 24 8 minutes ago, DameTime said: Patke su lepe, tako da sam čak skroz okej sa tim. U međuvremenu, navijači su u fazonu: Sjebana nam je sezona, uozbiljite se Igrači be like: Boli nas kurac baš https://www.instagram.com/reel/DQJj2KyjDt9/ Bongica i ovde dominira Rekao im Željko "Igrajte glavom!" a oni to shvatili ko Til Ojlenšpigel Inače, treniraju samo njih šestorica, pet pod jednim košem i sam Mitar na drugom. Crta mi se da znam startnu petorku večeras 1
DameTime Posted October 24 Posted October 24 1 minute ago, Elevator Operater said: On je muskarac i sramoti nas sa ovom obucom. Nadam se da se sprdaš.
Elevator Operater Posted October 24 Posted October 24 8 minutes ago, Stiletto said: Inače, treniraju samo njih šestorica, pet pod jednim košem i sam Mitar na drugom. Crta mi se da znam startnu petorku večeras Ako Pariz uplati Fart+, mozda nas i skautiraju na max. Najebasmo onda od sopstvenog oruzja, ali bar je limar ubro jos 1 clanarinu. 5
La mano de Dios Posted October 24 Posted October 24 Odusutvo Karlika koliko god bilo ogroman problem za nas napad treba iskoristiti i modifikivati odbranu sad sa vise varijacija. Jer da se ne lazemo svi znamo kakav je Karlik bio krater u odbrani, sa te strane se nadam se da je Zeljko napravio par defanzivnih specijala i ocekujem solidnu minutazu za Arijana veceras. 1
DameTime Posted October 24 Posted October 24 3 minutes ago, La mano de Dios said: Odusutvo Karlika koliko god bilo ogroman problem za nas napad treba iskoristiti i modifikivati odbranu sad sa vise varijacija. Jer da se ne lazemo svi znamo kakav je Karlik bio krater u odbrani, sa te strane se nadam se da je Zeljko napravio par defanzivnih specijala i ocekujem solidnu minutazu za Arijana veceras. Lepo ja kažem, grobar. 😁
zemljoradnik Posted October 24 Posted October 24 1 hour ago, fedor said: I da prekrije grobarsku tetovazu odmah! Uzećemo je mi na pozajmicu 😁 1
Smrtokapa Posted October 24 Posted October 24 3 hours ago, Don Dusko said: Znaci what could be possibly go wrong with Fernando? Kaze u Realu nije mogao da skapira akcije a sada dolazi kod trenera koji ima 125x akcija vise nego Real. 😛 Klasičan Željko I can fix him Obradović transfer. 1 3
Recommended Posts