Son_of_a_gun Posted April 4 Posted April 4 (edited) Pošumljeni ako je pametan, a nije, mora Bongu da sačuva po svaku cijenu. Ovaj tim uz sitne korekcije u rosteru i upravi može svakom pomrsiti konce. Btw, sumnjivo mi je što ovu vijest za Karlika plasiraju baš Nova i Sportklub a ne dosadašnji telali Telesport i Pbg Jovan. Ja bih tu sačekao još malo. Edited April 4 by Son_of_a_gun 2
Elevator Operater Posted April 4 Posted April 4 Bacene pare ukoliko oko njega ne formiramo kvalitetan, komplementaran roster i ako opet spadnemo na njega kao jedinog pleja u kojeg se mozemo uzdati. A ako je ovo istina, koliko para ce ostati za ostatak rostera. Treba ispratiti i sta ce biti sa Bongom, Braunom, Brunom i Miltonom, koji imaju ugovore za sledecu. 1
Xpert Posted April 4 Posted April 4 Ne slazem se da su bacene pare, jer igraca kao Carlik ne bismo nasli na trzistu. A i nema ih puno tog kvaliteta. Ako se otasarimo Jabaria i negove plate, a mozda i Miltona (mada ce to malo teze ici), verujem da ce biti da se obnovi Bonga (tu je samo pitanje dal on zeli da ostane) i da se ostatak rostera popuni kompetentnim igracima. 3
ChrisJudd Posted April 4 Posted April 4 Ostoja je sad u dobroj poziciji, jer će gazda mu i zalizani drugar dati šta treba da izgleda da je bilo do Željka, što se doduše i prima kod dela navijača. Samo da se spreči jeretička misao da Partizan može biti nezavisan od države i menadžer kombina. Neće dugo još ovo zlo, ali će verovatno zakačiti i sledeću sezonu. Što se tiče derbija, to je prva cela utakmica KKP koju sam pogledao još od prošlog EL derbija (na kome sam i bio uživo). I još mi jasnija grupa vas koja je nastavila da gleda ovo, kapiram da možete da se fokusirate samo na teren i tu se nema kome šta zameriti od ovih što sad igraju za ovu sezonu osim Sterlingu (koji je u najboljem slučaju ekstremno glup). Ja ne mogu da se emotivmo unesem zbog svih dešavanja okolo, osim protiv komšija koji su još gori u tom vankošarkaškom delu, pa mi je baš bilo iskreno drago u četvrtak uveče posle utakmice, mada više zbog njihovog poraza nego zbog naše pobede. Toliko da možda obrišem prašinu sa sezonske i pogledam neku utakmicu do kraja, uz naravno povike zbog kojih regler majstor na arenisport zarađuje za leba. 13 1
Jakob Aman Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Pošumljeni ako je pametan, a nije, mora Bongu da sačuva po svaku cijenu. Ovaj tim uz sitne korekcije u rosteru i upravi može svakom pomrsiti konce. Btw, sumnjivo mi je što ovu vijest za Karlika plasiraju baš Nova i Sportklub a ne dosadašnji telali Telesport i Pbg Jovan. Ja bih tu sačekao još malo. Nagadjaju. Verujem jedino telesportu od nasih.
Son_of_a_gun Posted April 4 Posted April 4 Pročitah “Žoca” u jednom sjedenju. Poštena knjiga. Sad sam se opet skenjao. 3
realno *w Posted April 4 Posted April 4 4 hours ago, Son_of_a_gun said: Pošumljeni ako je pametan, a nije, mora Bongu da sačuva po svaku cijenu. Nisam siguran šta bi se tu moglo više uraditi. Žao mi je što u ugovoru nije neka veća klauzula, ali eto prošle godine je produžen ugovor, značajno povećana plata... Mislim da smo mi naš deo uradili. Sad, ako se njemu baš ide, naplatiti to i kraj. Moje mišljenje je da su male šanse da neko iz Evrope baš toliko uloži, u smislu 700-800k obeštećenje plus eto neka plata pretpostavljam bar 20-30% veća nego kod nas, ozbiljne su to pare. Njemu je valjda jasno da ovakvu slobodu i ulogu, ne može da ima u nekim, recimo top 5 ekipama.
Son_of_a_gun Posted April 4 Posted April 4 Ja opet mislim da on u NBA nema baš ništa da traži, ono je jedan taksv cirkus potpuno suprotan svim njegovim košarkaškim karakteristikama. Mislim da i onaj klovAn Washington ima više šansi da zabode neki ugovor tamo od Bonge. Uzevši u obzir ovu tvoju konstataciju vezano za EL sa kojom se slažem, da nema ovih medijskih natpisa mislio bih da nam je on najsigurniji za narednu sezonu. 1
Barkley#34 Posted April 4 Posted April 4 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Mislim da i onaj klovAn Washington ima više šansi da zabode neki ugovor tamo od Bonge. Ako će taj ugovor da podrazumeva još milionče za nas poslati ga sa mašnicom.
kockooblastiŽelimir Posted April 5 Posted April 5 Vašington može da bude ekstremno, možda i najveće pojačanje KKPa za sledeću sezonu. Dovoljno je mlad za prekvalifikaciju iz cirkusanta u ozbiljnog košarkaša. Prelazak kod Miška(osetio je keš kao drozofila nezatvorenu flašu vina) i razgovori sa istim, će i odlučiti njegovu karijeru. Od Miltona nema leba, egal zajeb sa Parkerom.
Elevator Operater Posted April 5 Posted April 5 Lakse ce se Srbija osloboditi psiha nego mi Dzabarijevog ugovora.
le piaf Posted April 5 Posted April 5 Zasluženo Budućnost. Fernando i Jekiri sledeće sezone ne mogu i ne smeju biti prvi i drugi centar. Ni jedan ni drugi nisu za trenutne svoje uloge. Boutsiele ih je rastavio na činioce. Milton odličan. Ovaj poraz i užasna defanziva se donekle mogu opravdati velikom potrošnjom i kratkom rotacijom, tako da, teraj dalje
Xpert Posted April 5 Posted April 5 Ja i dalje stojim iza toga da obojica nasih centara nisi dovoljno dobra za neke vise domete. Bruno jeste snazan i borben, ali cesto ne ume da arktikulise tu snagu i igra na postu mu je zesce limitirana. Jekiri ima tu poludistancu i sem toga... pa skoro nista. A obojica imaju ta pomracenja, nakon kojih se zapitas kako je moguce da formiran igrac ovo uradi... U plejof ABA verovatno sa P2.
Elevator Operater Posted April 5 Posted April 5 Nisam gledao, rezultat deluje aprijatno, ali da se ne zajebavamo - da je neko pitao 5.000 grobara za koju pobedu glasaju ove sedmice, 10000 bi izabralo ovako kako je bilo 😅
jedibojan Posted April 5 Posted April 5 Bruno je backup, Tyrique je prvi centar. Tyrique je retard i ko ga jebe, mi smo ostali sa 2 backup centra, od kojih veci upside ima Bruno mada mi je Tonye gotivan. Miletic ce biti top resenje za aba. Znaci Nurkic/Bruno/Miletic Sezonska 500 ojra. Svako ko kupi dobije 20 pikado strelica da gadja Ostoju 1
realno *w Posted April 5 Posted April 5 Šteta što smo pokvarili mogućnost da igramo polufinale protiv Budućnosti, utisak mi je da nas oni ne bi dobili u nekoj seriji, pa da igramo 50 puta za redom. Danas potpuno ispražnjeni, sa centrima koji se nisu pojavili na utakmici, opet bili u igri do 2 min pred kraj. 1
odupri se ludilu Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ma u suštini ovo je ok bilo. Budućnost je igrala na maks i jako dobro, mi pomalo izduvni i sa odličnim šutem za tri se držali u prvom. Bez igre po dubini zbog pomenutih problema sa centrima našim. U drugom smo i stisnuli bili odbranu malo ali nije bilo džebane. Jbg ne ide bez visokih, čak sam i Pokuša prizivao. Zašto nije igrao zna li neko? Dobro je, jer vidimo da bez maksimalne timske igre mi baš upadamo u prosečnost. Tako da se recept zna, e sad da li će to biti dovoljno za titulu... Ko zna... Edited April 5 by odupri se ludilu 1
Jakob Aman Posted April 5 Posted April 5 Karlik nista nije potpisao. Javlja mi se da ce ga pokupiti neko bogatiji. I to bi bilo tesko sranje.
Dzep Posted April 6 Posted April 6 Preporuka za Edina sa Karlikom, milion puta bolja emisija od one sa Jokićem, recimo. Deluje kao pametan, stabilan lik. Nije rečeno ništa što već nismo znali ali čovek ima nekako dobru, zdravu logiku i prijatnu energiju. Verujem da će odluku o tome gde će nakon ove sezone doneti pre svega na osnovu košarkaške situacije tima koji ga traži, a tek onda na osnovu ugovora. Pošto se vidi da želi da pobeđuje ali i da želi da bude lider, tj da najbolje funkcioniše u timu gde je realno prva violina, jasno je da mi možemo da mu ispunimo drugi uslov, ali da li možemo prvi? I kakav bismo ugovor mogli da ponudimo za to? Kako sada stvari stoje, neće ga tražiti Oli, Pao, Barsa, Real, Hapoel pošto svoje lidere imaju (ili u slučaju Barse naći će recimo Francuska) u Feneru je Boldvin ćale na njegovoj poziciji, ko bi onda mogao da ga poachuje? Žalgiris teško pošto mu neće dati taj novac, Dubai/Efes/Milano/Makabi deluju kao najrealnije opcije što se novca tiče, ali gde je tu faktor pobeđivanja a da je značajno veći nego kod nas? I zašto bi sebi komplikovao život igrajući za Dubai ili Makabi u sadašnjoj situaciji? Pod preduslovom da ja ovo dobro čitam (ili bolje reći učitavam) ne deluje mi toliko nerealno da ostane, ukoliko izađemo sa dobrom cifrom ali i sa planom, neće ga samo novac zadržati. 6
NMX Posted Monday at 07:12 AM Posted Monday at 07:12 AM 6 hours ago, Dzep said: Preporuka za Edina sa Karlikom, milion puta bolja emisija od one sa Jokićem, recimo. Deluje kao pametan, stabilan lik. Sem kad malo popije hehe Osveženje nakon onog mentalnog mučenja sa debelim somborcem. Meni deluje da on ostaje kod vas 1
Bajro(n)Zupic Posted Monday at 07:58 AM Posted Monday at 07:58 AM 34 minutes ago, NMX said: Sem kad malo popije hehe Osveženje nakon onog mentalnog mučenja sa debelim somborcem. Meni deluje da on ostaje kod vas Ako stavimo sa strane da nasilje nije resenje i pretpostavimo da je bila samoodbrana- Carlik je i tu odreagovao skolski i stabilno... a i Sterling, ocigledno Sterlingu odgovara kada je u paru sa Carlikom Juce ispraznjeni, tako da OK - ako krenemo sa 2. mesta u playoff moracemo i u gostima da pobedjujemo, mora neki put i tako do titule Meni je Jekiri skroz OK za 2. centra. Za Bruna nisam siguran da je za 1. centra - imam utisak da je sa njim bolji nas timski defanzivni skok (osecak, bez gledanja statistike), ali je bolno gledati kada dobije loptu malo dalje od kosa ili kada insistira na alley-oop kada ocigledno nije dobra lopta za to. Ovo juce nije bas merodavno, mislim da su obojica bili umorni i van fokusa
Elevator Operater Posted Monday at 09:23 AM Posted Monday at 09:23 AM Obojica su ispali iz forme, s tim da je Bruna u derbiju drzao onaj klasican napaljenizam. Dzekiri vec par meceva slab na obe strane, narocito odbrana (koja mu generalno nije forte)... ima verovatno i do one povrede. A mozda je to slucaj i sa Brunom.
Recommended Posts