Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Pa ima i Dubai duplo kolo, igra sa PAO i Makabijem, a posle toga sa Monakom. Od sve tri utakmice im zavisi plej-in. Neće ni oni biti nešto motivisani u ABA. Da ali njima pobjeda protiv Zvezde tako reci donosi sigurno prvo mjesto a Zvezdi bas nista, bili treci ili cetvrti isto..
Leo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubijate sa tim kalkulacijama na svim temama, ko treba vise da zapne, a kome je svejedno. 2
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobra tekma. Njihov šut za tri presudio na kraju uz nekih par minuta naše pogubljenosti, kako u odbrani gde smo im dozvolili previše brzih i lakih poena iz pikenrola, tako i u napadu kod onog njihovog presinga. Sterling klasično poluprisutan. Bonga realno ispod svog nivoa. Osetkovsi omašio skoro sve što je šutnuo i to nas je pokopalo. Ostali skroz korektni. Svi su dali neki doprinos. Bruno mora malo smanji nervozu. Inače i on i Džekiri dosta dobri ispod koša. Ubili smo ih u ofanziovnom skoku. Koliko god to čudno zvučalo pri ovom rezultatu, odbrana jeste bila solidna, a u napadu smo pronalazili dobra rešenja veći deo tekme. Idemo dalje. EL derbi će biti drugačiji. Oni pod većim pritiskom. Videćemo kako će se ko snaći u takvim okolnostima. 4
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Presudili su igrači koji ni ne igraju u el, ili budu minus faza kad igraju...
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini. Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo. Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti. Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije. Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe. Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁.
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, odupri se ludilu said: Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini. Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo. Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti. Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije. Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe. Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁. Uf, ako poderemo sve do kraja, bice to finih 18 pobeda, sto znaci da cemo ovde kukati kako su nas pokrali u utakmicama protiv Reala i Makabija za neko eventualno 10. mesto 😛. 1
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobri ste. Tačno vam fali Washington na 15ak minuta (ne više) da unese malo x faktora i nepredvidivosti. Ovako se manje više zna šta treba braniti kod vas. Radanov je smešan igrač, čak su i Lakić/Nakić i slični pojam za njega. Bukvalno kalibar za donji dom ABA lige i to sa klupe da ulazi. 2
Ne sam Safete Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobar derbi, mislim meni je dobar svaki koji traje manje od 3 sata. Pojavio se Dobrić kad je najviše trebalo i ona jedna trojka Batlera za +8 dovoljno za pobjedu. Nije mi jasno kako ono zaletanje Bolomboja u Kalatesa nije sudjeno kao nesportska, što ne umanjuje Zvezdinu pobjedu.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sterling je odličan igrač kada tim ne zavisi od njega. Dakle, neka treća opcija, uz kvalitetno popunjene spoljne pozicije pa ako ga krene onda neka igra i svoje i tuđe minute a ako glumi budalu onda klupa i peškir. Samo što je taj plan teško uklopiti u kompoziciju tima i budžet.
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobri ste. Tačno vam fali Washington na 15ak minuta (ne više) da unese malo x faktora i nepredvidivosti. Ovako se manje više zna šta treba braniti kod vas. Radanov je smešan igrač, čak su i Lakić/Nakić i slični pojam za njega. Bukvalno kalibar za donji dom ABA lige i to sa klupe da ulazi. Vise fali jedna postena cetvorka.
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Fali i ona ali roster je takav kakav je, a na njemu imate Washingtona kao mikrotalasnu a druge četvorke osim Dylana i Pokumona (i Bonge na sekundarnoj poziciji) nemate.
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://flouter.net/karlik-odbio-prvu-ponudu-partizana-ali-ce-o-drugoj-da-razmisli/
Ebuka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Ne sam Safete said: https://flouter.net/karlik-odbio-prvu-ponudu-partizana-ali-ce-o-drugoj-da-razmisli/ Pa jel ostoja daje preko 1.5m igracima ili ne🤣
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro smo se mi i drzali s obzirom na broj neraspolozenih igraca sinoc. Poku i Dilan se mozda daju preziveti kada njima ne igra Moneke, ali losi Braun i Bonga nikako. Nadam se da ovo nije najava pada u formi Bonge, vec izolovan incident. Sto se Brauna tice, ucestale kretenske odluke, a opet mi ne mozemo pobedjivati velike ekipe u nekom kontinuitetu bez njegovog doprinosa. Ko zna sta je tom liku u glavi, cas je motivisan (Pariz, Dubai, napad i odbrana), cas bezobrazan, cas mentalno nespreman gore nego Dvejn. Razumem bracu napacenu kojima je muka da gledaju sranja koja (ne) radi zarad sporadicnih bljeskova.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Ebuka said: Pa jel ostoja daje preko 1.5m igracima ili ne🤣 Ne vazi za produzenja.🫣
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/reel/DWMrwISjAtp hahaha brat priziva kišu 😹 3
Elevator Operater Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Zajebo je chanting, pa mu otisao talenat 😢
Recommended Posts