Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Pa ima i Dubai duplo kolo, igra sa PAO i Makabijem, a posle toga sa Monakom. Od sve tri utakmice im zavisi plej-in. Neće ni oni biti nešto motivisani u ABA. Da ali njima pobjeda protiv Zvezde tako reci donosi sigurno prvo mjesto a Zvezdi bas nista, bili treci ili cetvrti isto..
Leo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ubijate sa tim kalkulacijama na svim temama, ko treba vise da zapne, a kome je svejedno. 2
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobra tekma. Njihov šut za tri presudio na kraju uz nekih par minuta naše pogubljenosti, kako u odbrani gde smo im dozvolili previše brzih i lakih poena iz pikenrola, tako i u napadu kod onog njihovog presinga. Sterling klasično poluprisutan. Bonga realno ispod svog nivoa. Osetkovsi omašio skoro sve što je šutnuo i to nas je pokopalo. Ostali skroz korektni. Svi su dali neki doprinos. Bruno mora malo smanji nervozu. Inače i on i Džekiri dosta dobri ispod koša. Ubili smo ih u ofanziovnom skoku. Koliko god to čudno zvučalo pri ovom rezultatu, odbrana jeste bila solidna, a u napadu smo pronalazili dobra rešenja veći deo tekme. Idemo dalje. EL derbi će biti drugačiji. Oni pod većim pritiskom. Videćemo kako će se ko snaći u takvim okolnostima. 4
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Presudili su igrači koji ni ne igraju u el, ili budu minus faza kad igraju...
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini. Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo. Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti. Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije. Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe. Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁.
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, odupri se ludilu said: Mora se reći da su njihovi procenti šuta za tri iako nerealni posledica prostora kojeg su uglavnom imali. Tako mi se čini. Naš skok u napadu šljaka i vrv je bio planski jer tako obuzdavas ekipu koja trči i to je dobro funkcionisalo. Nije dobro funkcioniso nas napad na njihov presing koji oni igraju čak i duže na nekim utakmicama i na to treba pripremiti ekipu u duelima protiv njih u budućnosti. Kupuje me Pena polako a najviše sa onom tehničkom. Još od Duleta ne vidjeh taj "držite me da ga ne razbijem" nastup prema sudijama😅. A jesu malo žmirile na neke situacije sudije. Dobar je bio i momentum borbe do zadnje sekunde ekipe. Treba se okrenuti Evroligi sada i poderati sve do kraja😁. Uf, ako poderemo sve do kraja, bice to finih 18 pobeda, sto znaci da cemo ovde kukati kako su nas pokrali u utakmicama protiv Reala i Makabija za neko eventualno 10. mesto 😛. 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobri ste. Tačno vam fali Washington na 15ak minuta (ne više) da unese malo x faktora i nepredvidivosti. Ovako se manje više zna šta treba braniti kod vas. Radanov je smešan igrač, čak su i Lakić/Nakić i slični pojam za njega. Bukvalno kalibar za donji dom ABA lige i to sa klupe da ulazi. 2
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar derbi, mislim meni je dobar svaki koji traje manje od 3 sata. Pojavio se Dobrić kad je najviše trebalo i ona jedna trojka Batlera za +8 dovoljno za pobjedu. Nije mi jasno kako ono zaletanje Bolomboja u Kalatesa nije sudjeno kao nesportska, što ne umanjuje Zvezdinu pobjedu.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sterling je odličan igrač kada tim ne zavisi od njega. Dakle, neka treća opcija, uz kvalitetno popunjene spoljne pozicije pa ako ga krene onda neka igra i svoje i tuđe minute a ako glumi budalu onda klupa i peškir. Samo što je taj plan teško uklopiti u kompoziciju tima i budžet.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Chaos Is Me said: Dobri ste. Tačno vam fali Washington na 15ak minuta (ne više) da unese malo x faktora i nepredvidivosti. Ovako se manje više zna šta treba braniti kod vas. Radanov je smešan igrač, čak su i Lakić/Nakić i slični pojam za njega. Bukvalno kalibar za donji dom ABA lige i to sa klupe da ulazi. Vise fali jedna postena cetvorka.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Fali i ona ali roster je takav kakav je, a na njemu imate Washingtona kao mikrotalasnu a druge četvorke osim Dylana i Pokumona (i Bonge na sekundarnoj poziciji) nemate.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://flouter.net/karlik-odbio-prvu-ponudu-partizana-ali-ce-o-drugoj-da-razmisli/
Ebuka Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Ne sam Safete said: https://flouter.net/karlik-odbio-prvu-ponudu-partizana-ali-ce-o-drugoj-da-razmisli/ Pa jel ostoja daje preko 1.5m igracima ili ne🤣
Elevator Operater Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Dobro smo se mi i drzali s obzirom na broj neraspolozenih igraca sinoc. Poku i Dilan se mozda daju preziveti kada njima ne igra Moneke, ali losi Braun i Bonga nikako. Nadam se da ovo nije najava pada u formi Bonge, vec izolovan incident. Sto se Brauna tice, ucestale kretenske odluke, a opet mi ne mozemo pobedjivati velike ekipe u nekom kontinuitetu bez njegovog doprinosa. Ko zna sta je tom liku u glavi, cas je motivisan (Pariz, Dubai, napad i odbrana), cas bezobrazan, cas mentalno nespreman gore nego Dvejn. Razumem bracu napacenu kojima je muka da gledaju sranja koja (ne) radi zarad sporadicnih bljeskova.
Alek The Great Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 45 minutes ago, Ebuka said: Pa jel ostoja daje preko 1.5m igracima ili ne🤣 Ne vazi za produzenja.🫣
Recommended Posts