Xpert Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na Areni upravo rekoše da ipak neće igrati. P.S. Iako ga ima medju imenima na semaforu: Edited 4 hours ago by Xpert
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Živim za dan kad će ovaj kreten Sterling Brown otići iz kluba. Čestitke ciganima na pobedi i posebno pederovanju Možda smo malo više mi dža ili bu, nego oni :v Edited 2 hours ago by le piaf 1
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poku se sviraju koraci, a Nwori 3 puta ne. Mora se agresivnije u odbrani. Na kraju lepa kosarka i nebitan poraz. Idemo dalje. 3 2
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Na 3 dobijene sa prednoscu domaćeg terena ima glat da osvojimo Aba. Radujem se sledećem meču u EL protiv njih. Bice dobra tekma za gledanje. 1
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad gledam ovog Pokua pozelim da vratimo Smajlija ciji sam odlazak svojevremeno potajno ocekivao. To sve govori sta mislim o Pokusevskom.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Na kraju kvalitetniji derbi nego što sam očekivala. Zvezda je trenutno bolja ekipa i to je to, previše igrača sa čestim pomračenjima uma je u ovom timu Partizana. Edit: čestitke navijačima KKCZ i kako su prejebali Arenu iz zasede, osećam da će biti ribanja na Areni hehe Edited 2 hours ago by DameTime 3
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zvezda zasluzeno. Kad se pogodi 14 trojki, uz 61% suta za 3, tesko da taj tim moze izgubiti utakmicu. Al nisu samo trojke, generalno su lakse nalazili resenja u napadu. Izvlacili su nase centre napolje i to eksploatisali do iznemoglosti. Taj segment se mora popraviti pred preostale utakmice u sezoni. Napadacki smo bili dobri i tu nema nekih zamerki. Imamo rupu na poziciji 4. i to se ne moze nadoknaditi. I imamo mentalnu rupetinu pod imenom Sterling Brown. 1
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čim vidim da se Kodi brani u dropu to je to, morao je Bonga biti na njemu i da se preuzima, ne vredi im puštati odmah na početku ritam. Dilan se nažalost vratio na staro, kao pre 2 3 meseca sve isto. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bonga i (sada vec sve cesce) Braun prodali jako. Uz nepostojanje cetvorke, dobro smo se drzali. Pozitivno je to. A Bongi se da oprostiti, zaista. E sad...U EL ce komsije od svih eneregetski i atletski mocnih igraca koje imaju, aktivirati i 1A, koji je veceras odmarao (ne DeDa 🤣). Bice nam jos teze, ali je mozda i Penjo ponesto zapisao veceras. Znacemo uskoro.
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, Alek The Great said: Poku se sviraju koraci, a Nwori 3 puta ne. Mora se agresivnije u odbrani. Na kraju lepa kosarka i nebitan poraz. Idemo dalje. Expo sudije po navici Ekipni index 121-107, dve izjednacene ekipe, utakmicu je odlucio najbolji igrac u obe ekipe i odlican sut. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kao zeljkov svedok nema zeljka nema strasti ni u utakmici ni na tribinama.. 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Penjaroji je ovo prvi derbi i moze mu se oprostiti. Nije se prilagodio na neke stvari koje su bile ocekivane a to je onaj presing-halabuka kada su se odlepili. Da bas je bilo dza ili bu i le piaf molim te zaobidji me sa prozivkama... Nije ovo bila nasa dobra utakmica ali prvo poluvreme jeste. Jesu oni imali dobre procente za tri ali imali su i dobre pozicije za sut. Sudije su svirale domacinski i tako ce biti kada se bude igralo kod nas jer je ovo ABA liga. Cestitke Zvezdi. 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaze Sašica "Mnogo je važno da nismo imali veliku potrošnju, neka ovo bude jak trening pred ono što nas čeka." Ja bih bas voleo da ga ova izjava saceka za 10ak dana : ) 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda bi trebali da ga pitaju o skandiranju navijaca, i da li podrzava studente... a da... 1 1
VISOKOLETAC Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Kako spinujete, mozda da neko napise celu izjavu.
ScepanScekicSto Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Kako spinujete, mozda da neko napise celu izjavu. procitao... moj komentar se ne odnosi uopste na to... mislim ako se meni obracas... u moru idiotskih pitanja rade i rajka, mozds neko da ga pita ovo gore sto sam naveo...
VISOKOLETAC Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: procitao... moj komentar se ne odnosi uopste na to... mislim ako se meni obracas... u moru idiotskih pitanja rade i rajka, mozds neko da ga pita ovo gore sto sam naveo... Pa zasto ga Rada Sport klab ne pita? Zar nije ona ta koja bi trebala da to uradi? Ocigledno su dusmani dosli i do nje i preveli je na mracnu stranu 😂
ScepanScekicSto Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Ne znam brate, ne poznajem zenu... Mozda zato sto to nema veze sa trenerskim poslom?
le piaf Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Penjaroji je ovo prvi derbi i moze mu se oprostiti. Nije se prilagodio na neke stvari koje su bile ocekivane a to je onaj presing-halabuka kada su se odlepili. Da bas je bilo dza ili bu i le piaf molim te zaobidji me sa prozivkama... Nije ovo bila nasa dobra utakmica ali prvo poluvreme jeste. Jesu oni imali dobre procente za tri ali imali su i dobre pozicije za sut. Sudije su svirale domacinski i tako ce biti kada se bude igralo kod nas jer je ovo ABA liga. Cestitke Zvezdi. Nisu prozivke, samo mi je bilo zanimljivo kako si to potcenjivački sročio, kao da je reč o nekoj divljoj ekipi.
Recommended Posts