Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ozbiljna pobeda. Nik klasa. Džekiri odličan. Lepo raspoređeni poeni. Dobra odbrana u većem delu 2/2. 2
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bravo ćelavi, kakav takeover u 3/4. Bravo za uglavnom odlično drugo poluvreme, pogotovo defanzivno, a koje možda postaje i zaštitni znak ove ekipe. Bravo za petorku koja im je ubila ritam i iskontrolisala tempo u poslednjih par minuta treće, a bez Karlika i Bonge. Bravo za i dijasporu. I na kraju najveće bravo za sjajnog Penaroju. Pao je i taj Pariz uz 27 asistencija, zasluženo. 4
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Elevator Operater said: 3 EL meca za redom skoro pa rutinski privodimo kraju, ove divljake je bas sralo sa potpuno otkačenim pokušajima za 3 i opet se nismo oduzeli u nasem stilu. Penjaroja majstorski rotirao u vecem delu meca (minus Poku u 1/2). Ovaj tim nema toliko veliki kvalitet, ali onaj sto imamo dolazi do izrazaja samo i jedino kada je borba ma max. Ne sprdaj se... ovaj tim ima znacajan kvalitet... a to ce se nadam se videti do kraja sezone.. ovoj ekipi i ove sezone, na zalost, fali doprinos sa pozicije 4, a da to imamo, mogli bi sa svima da igramo... 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Uvek je lepo pobediti u EL, a nacin na koji smo dosli do pobede mi je posebno drag. Ostali smo prisebni i smireni gotovo tokom cele utakmice i izgrindovali smo ih, malo po malo, dok nismo napravili osetnu razliku. Probali su da se vrate, ubacili su nekoliko suteva iz ocaja, al i to smo odbili i rutinski pobedili. Nema pauze, opak ritam se nastavlja. U nedelju gostovanje Zvezdi u ABA. P.S. Kalatesu naklon do poda za ovu partiju veceras. Edited 2 hours ago by Xpert 2
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj tim ce u narednih mesec dana imati let do Podgorice, Ljubljane i Istanbula. Ostatak vremena su u Beogradu i u EL ne igraju ni sa kim od favorita takmicenja. Jbg, idealna pozicija da nismo na fakin 12-20. 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Samo Bald Eagle može ovo zaustaviti. 1
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Volter said: Iskreno, meni je najviše drago zbog vas ovde, posle svih dešavanja, nervoze, muka, konačno i malo osmeha. Brat naš, da se zajedno radujemo posle derbija 🖤 Spoiler 😁 1
dekifisher Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je lek za dušu da vidim da igramo hebenu ODBRANU posle toliko godina. Barem odbranu koju mogu da razumem. Nemaju više protivnici 70% šut za 3. ps. Nik je bog košarke 4
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: A prodje 7 godina od tada.
Patriota iz kauca Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ja se nadam da je ono za max 1.5mil za igrača šala i da će Kalates dobiti koliko zaslužuje za sledeću sezonu. Edited 1 hour ago by Patriota iz kauca 3
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Baš dobra utakmica. Pariz je u ok formi, od poslednjih 6 tekmi su dobili 4, uz poraze od Hapoela i Olimpijakosa. Dosta dobre odbrane, dosta pametne borbe sa njihovim jurcanjem, 10 skokova više... Najjači podatak 27 asistencija I jako mi je drago da smo dobili jednu tešku tekmu, bez da Karlik pokida. Ovaj put je red bio na Dr. Nika Rivijera. Edited 1 hour ago by realno *w 3
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago @realno *w nije slučajno što su ih Hapoel i Oli pobedili jer dobre trenere imaju. Ne kažem da je Pena taj kalibar ali je ipak dobar zanatlija.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 24 minutes ago, Patriota iz kauca said: Ja se nadam da je ono za max 1.5mil za igrača šala i da će Kalates dobiti koliko zaslužuje za sledeću sezonu. Dzaba kad ima nba out. 1
Recommended Posts