odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kad Poku poludi pa ga testiraju i otkriju da je napokon počeo i on....... jesti pravu 'ranu domaću čvarke, slaninu i tako to. Moj savjet mu je da počne sa tim, dobiće masu a neće izgubiti brzinu jer je i nema. 3
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ja ga razumem, ali jbg ja nisam sportista... 😂 Najjača sezona ikad a uopšte nismo blizu kraja. Ko zna šta će sve još da se desi Edited 4 hours ago by Dzep 5
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zar nije Pokuševski trebalo da bude guran na neku poziciju point forwarda, kao što je bio Bjelica kod Karija u Zvezdi? Sećam se da su mnogi hvalili njegov dribling i pregled igre, to se nekako skroz promenilo tokom njegovog poravka u USA.
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ali zamisli scenu uhvati ga brko milicioner pita kako se zoveš? Dilan! A brko će:Opa Diler! Edited 4 hours ago by odupri se ludilu 8
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Godinu dana pauza, sjajan posao kluba koji je doveo igraca iako je znao da ima taj problem i eto zamislite da smo na poziciji komšija i da je on igrac od 20-25 min...
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sad kad malo bolje razmislim, mislim da znam šta je u pitanju - dečko je miran, staložen, a adrenalin ga pukne previše posle tekmu, puls početi iznad 120 a to mora da se kontroliše i eto. Ništa, pohvalno je da vodi računa o svom zdravlju, zna šta mu telu prija, ali to će morati negde drugde da praktikuje, izgleda...
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I sad koga i dovesti uopste, bukvalno imaju 3 opcije iz Evrope da su dobre, ali svi oni su u odličnim klubovima van el i sigurno ih klubovi neće pustiti u sred februara... Biće premija g liga ili neki igrac iz prosek kluba u Italiji, Nemačkoj ili Turskoj.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Što je najgore, nije se opuštao kod nas, već aktivirana kazna od ranije. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/osetkovskom-aktivirana-kazna-za-doping-ne-igra-do-kraja-godine/ Quote „Nacionalna antidoping organizacija Španije obavestila je danas Antidoping agenciju Republike Srbije o kažnjavanju košarkaša Dilana Osetkovskog, navodeći da je sportista pod kaznom do 22.12.2026. godine zbog povrede antidoping pravila”, naveo je ADASA. 1 2
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajaj jadni klub... i jos jadniji predsednik kluba i njegov drug Misko Raznatovic.. 3
Shonewizard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kolike su šanse da ovi iz Reala nisu malo pogurali, za svaki slučaj? 😄 6 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Stiletto said: Što je najgore, nije se opuštao kod nas, već aktivirana kazna od ranije. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/osetkovskom-aktivirana-kazna-za-doping-ne-igra-do-kraja-godine/ Ovo je neverovatno da je on potpisao ugovor i da se na ovu stvar nije obraćala pažnja, plus ga ni Zoc nije želeo. Ovo ni Vucic nam nebi smislio u svojoj bolesnoj masti i mržnji.
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Dzep said: Najjača sezona ikad a uopšte nismo blizu kraja. Ko zna šta će sve još da se desi Majke mi, ovo sa strane je kao neku igranu seriju da gledaš. Plus se događaju i ovakve stvari gde se scenaristi posvađaju sa glumcem pa moraju da ubiju lika na najgluplji mogući način. 4
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma ovo treba Ostoja koristiti opciju bilo u spamu. Što mu teško nije prvi put, idi bogati. Drknemo Real poslije move to inbox.
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Ovo je neverovatno da je on potpisao ugovor i da se na ovu stvar nije obraćala pažnja, plus ga ni Zoc nije želeo. Ovo ni Vucic nam nebi smislio u svojoj bolesnoj masti i mržnji. Rekao Misko da je Savic ubacio klauzulu da se anulira ugovor ako dodje do kazne.
onomatopeja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I dodje ta kazna samo par dana nakon gostovanja zalizanog govnara. Cirkus. Malo je jedan grafit. Quote "Ja sam tvrdio Barseloni da će proces da se završi uspešno i da on neće biti osuđen, međutim, Barselona ne može da dozvoli svojoj navijačkoj strukturi, vode računa o tome, trener, menadžer, ali direktiva odozgo". Ovakvom coveku neko da ne veruje.. 2 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Steta samo sto ne postoji policija za brkove, radanov bi vec bio uhapsen,bar je Misko sa te strane siguran 1
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel znate kad je k*rac najdlakaviji? Kad ga pusi brka hehe... steta za Dilana 7
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I što je sad Partizan kažnjen? Mora da protestujete na ovo.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sve ostalo na stranu, 'ladno su Španci tek sad odlučili i dostavili informaciju za nešto iz 2023. I to baš pred meč sa Realom, da bude luđe. Rekao bih svašta na tu temu. 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Znači Bonga i Poku full time na četiri, što ostavlja Sterlinga i Arijana na tri, Dujan i Radanov na dva... Jedino kečevi i petice igraju svoje pozicije. Ako još nešto može da se dobije od Mitra i malog Mijailovića... Svi ostali povređeni ili telesno ili mentalno.
Dzep Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nikada nisam bio teoretičar zavera, šta više, apsolutno ne podnosim te ljude koji u svemu vide zaveru. Međutim, nemam ni zrno sumnje da je Real umešan u ovo. Kao što već davno rekoh, sve najgore im želim. Gubimo večeras osim u slučaju svetlost čuda, ali jedva čekam utakmicu... 3
Recommended Posts