wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 14 hours ago, Rex said: https://elpa.basketball/wp-content/uploads/2024/09/EFA-2024-27-DEF.pdf Nisi mene pitao, ali evo. Od 22. strane pa nadalje, sledeće tri otprilike. To je tipski, garantovani ugovor koji potpisuju EL igrači. Ne može Partizan ništa Parkeru dok ne krši timsku disciplinu. Hvala. U principu samo ako smo potpisali neki apendix na pocetku, a naravno nismo. Generalno citajuci ovo postaje jasno zasto je vrlo jednostavno da dodje do situacije koja se desila Partizanu ove sezone.
Tunis Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 2/10/2026 at 11:43 AM, Barkley#34 said: Sava na keca, to je situacija za njega, kao u KLS prošle godine. Teška priča, problem ti je u organizaciji i odbrani. Jedini ali veliki + može da bude ako se zapali, i to u jednoj utakmici može da prođe što je dovoljno za kup. Mislim da je izbor: Plej: Pejn ili Kalatis Bek: Sterling ili Dvejn Krilo: Bonga 1/1 Centar: Fernando ili Džekiri ja sam se kladio sa ortakom da će biti ova prva četvorica, on ubeđen da će ići Dvejn umesto Sterlinga. 8 hours ago, wrach said: Hvala. U principu samo ako smo potpisali neki apendix na pocetku, a naravno nismo. Generalno citajuci ovo postaje jasno zasto je vrlo jednostavno da dodje do situacije koja se desila Partizanu ove sezone. Pričalo se da je klub angažovao nekog najskupljeg advokata da proveri da li može išta da se uradi i protumači drugačije u tom ugovoru, ali izgleda mrka kapa - tako je napravljeno i formulisano da je igrač zaštićen 100%, i do raskida može doći samo dogovorno...
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda smo i tog najskupljeg advokata platili toliko i angazovali na nacin da ne mora da radi do sledeceg februara.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dvejn se jedino može koliko toliko suzbiti zajedno sa Nikom, a i mora sa njim biti, nikako sa Pejnom zbog odbrane, a Braunu odgovara da igra sa plejom, a ne bekom( njemu bi prajm Kalates strasno značio). Takodje ako je uz Nika, on neće imati neke ogromne minute, dok Nik može spustiti tempo i smanjiti totalno divljanje Dvejna. Velika prednost kod njega je kad je u ritmu on može biti uz 2 kamenjara bukvalno, tipa može se i Lakic uglaviti u postavu uz Nika i da ta postava ne bude ništa gora od startne. Po meni on se dosta podcenjuje defanzivno, kad je u napadckom ritmu on je i defanzivno dobar i obratno, naravno nista specijalno ali nije rupetina neka i pre svega zbog agilnosti može ispratiti većinu igraca.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko god da igra od stranaca, ne gine nam Popusevski na 4 bar jedno 35 minuta.
Recommended Posts