le piaf Posted Friday at 08:31 PM Posted Friday at 08:31 PM 43 minutes ago, Stiletto said: Razlika je i u tome što kad Pejn prenosi loptu čuva je kao u sefu, dok kad je Dujan potera samo čekaš kad će da je frkne u aut. Pa jedan je po vokaciji plej, drugi je bek
goldberg Posted Friday at 11:47 PM Posted Friday at 11:47 PM 23 hours ago, Dzep said: Ubili smo ih i ne mogu da budem srećniji. Odlična utakmica, igrači su postali tim i svaku sledeću ću čekati sa nestrpljenjem. Kakva odlicna utakmica, pa nije bilo 82:76 na kraju, na terenu je bio samo jedan tim. PAO je dosao da otalja taj mec od pocetka i to je bilo to. Dakle, kada PAO koji je jaci od KKP napravi istima seriju od 20:0 niko ne napise da je PAO igrao fenomenalno nego "igraci buse trenera, nece da igraju, sramota je sta sebi dozvoljavaju" i tome slicno. Kada KKP od 28:30 dodje do 45:33, serija 17:3, ukupno 40:12 (?!), to je onda do toga sto je trener sve poslozio, sto je KKP poceo da gazi, sto su poceli da se bore za sveti dres. Pojedincima klub i kosarka sluze samo kao bensedin - daj mi bilo kakve uspehe, bilo kakve pobede i pretvaracu se da je zivot lep i Sunce sija. Jos ce ispasti da je muceni ZOC bio kamen spoticanja, odnosno ispalo bi tako po svakoj logici da nije potrebe da se isti taj ZOC uzdize kao bozanstvo koje se bori protiv sila mraka i bezumlja u Srbiji. Napisacu isto sto sam pisao i prosle sezone - ovakve pobede su BEZVREDNE. Ne govore ni o cemu osim da se protivniku ama bas nije igralo. Kao sto u tenisu neki 96. na listi ne bi mogao da slavi ako mu Djokovic preda nakon 6:1, 2:0 zbog povrede jer nema sta da slavi - nista dobro nije uradio, samo je ovaj predao. I ti i ostali to dobro znate jer kada je KKP imao onakve serije crnih minuta ili gubio 30, 40, 35 razlike niko nije pisao da je protivnik odigrao fenomenalno. Pa hajde da jednom prestanemo da lazemo sami sebe, zato i jesmo u ovakvoj situaciji, ne samo sto se tice kosarke, nego uopste.
Dzep Posted Saturday at 08:47 AM Posted Saturday at 08:47 AM (edited) 9 hours ago, goldberg said: Kakva odlicna utakmica, pa nije bilo 82:76 na kraju, na terenu je bio samo jedan tim. PAO je dosao da otalja taj mec od pocetka i to je bilo to. Dakle, kada PAO koji je jaci od KKP napravi istima seriju od 20:0 niko ne napise da je PAO igrao fenomenalno nego "igraci buse trenera, nece da igraju, sramota je sta sebi dozvoljavaju" i tome slicno. Kada KKP od 28:30 dodje do 45:33, serija 17:3, ukupno 40:12 (?!), to je onda do toga sto je trener sve poslozio, sto je KKP poceo da gazi, sto su poceli da se bore za sveti dres. Pojedincima klub i kosarka sluze samo kao bensedin - daj mi bilo kakve uspehe, bilo kakve pobede i pretvaracu se da je zivot lep i Sunce sija. Jos ce ispasti da je muceni ZOC bio kamen spoticanja, odnosno ispalo bi tako po svakoj logici da nije potrebe da se isti taj ZOC uzdize kao bozanstvo koje se bori protiv sila mraka i bezumlja u Srbiji. Napisacu isto sto sam pisao i prosle sezone - ovakve pobede su BEZVREDNE. Ne govore ni o cemu osim da se protivniku ama bas nije igralo. Kao sto u tenisu neki 96. na listi ne bi mogao da slavi ako mu Djokovic preda nakon 6:1, 2:0 zbog povrede jer nema sta da slavi - nista dobro nije uradio, samo je ovaj predao. I ti i ostali to dobro znate jer kada je KKP imao onakve serije crnih minuta ili gubio 30, 40, 35 razlike niko nije pisao da je protivnik odigrao fenomenalno. Pa hajde da jednom prestanemo da lazemo sami sebe, zato i jesmo u ovakvoj situaciji, ne samo sto se tice kosarke, nego uopste. Ja te nešto zamolim, ne želeći baš direktno da kažem ono što ne želim ni sada, a ti to ne ispoštuješ... Malo takta i razumevanja nije na odmet. Samo jedna stvar i više neću odgovarati na tvoje postove - kada sam na NAŠEM topiku napisao odlična utakmica, sigurno nisam mislio na odličnu utakmicu Panatinaikosa, ali i za to bi bilo potrebno malo takta i razumevanja i izlaska iz oblaka online autizma. Edited Saturday at 08:48 AM by Dzep 4 1
Ne sam Safete Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zaboravio sam da bacim 1 srce za Lesoroviće koji su odlučili da iskuliraju prisloničko govedo. 4 1
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Negde nadjoh podatak da smo drugi na tabeli (posle Dubajia) po predjenoj kilometrazi u putovanjima. Sad jurim da nadjem neku tabelu ali ne uspevam.
rodriguez Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 5 minutes ago, Alek The Great said: Negde nadjoh podatak da smo drugi na tabeli (posle Dubajia) po predjenoj kilometrazi u putovanjima. Sad jurim da nadjem neku tabelu ali ne uspevam. ne brini, obična logika govori da će na kraju sezone manje više svi evropljani imati sličnu kilometražu. zbog svoje lokacije negde uštediš, negde pređeš malo više ali s obzirom da svi idu svima na kraju bi trebalo da bude slično, tj razlika bi trebalo da je ne previše bitna. neevropljani su drugo ali nešto ne bi puštao suzu. u krajnjoj liniji i atinski klubovi imaju da lete malo više do svojih destinacija u evropi. što se pumpaia tiče pričao je musa o tome čime lete, pa je i to jedan od razloga da ih ne sažaljevam, naprotiv. luksuzni avion sa 20 kreveta, šeik se otvorio maksimalno. Edited 15 hours ago by rodriguez 1
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) I ja sam juče video tu tabelu, ne znam koliko je tačna. Neće svima biti isto jer ne igraju svi protiv izraelskih klubova u Izraelu. Edited 15 hours ago by Barkley#34 3
Alek The Great Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja videh nesto da mi tipa imamo oko 65k, a komsije 17k. To mi je bas velika razlika, ako je uopste tacan podatak.
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Limarov budžet svakom novom skakaonicom po režimskim televizijama pada po par miliona. Sad je stigao do 20M. Do kraja sezone će biti 15 2
Luchifer89 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 37 minutes ago, le piaf said: Limarov budžet svakom novom skakaonicom po režimskim televizijama pada po par miliona. Sad je stigao do 20M. Do kraja sezone će biti 15 Još samo fali da se pojavi inkognito u areni i uzme mikrofon da još jednom ponovi kako ništa nije kriv. 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Knipex said: Mogao bi Saša Kovačević da nastupi u njegovo ime regeton, regeton - p.k. regeton
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Luchifer89 said: Još samo fali da se pojavi inkognito u areni i uzme mikrofon da još jednom ponovi kako ništa nije kriv. Samo skine tupe i voila. 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 hours ago, le piaf said: Limarov budžet svakom novom skakaonicom po režimskim televizijama pada po par miliona. Sad je stigao do 20M. Do kraja sezone će biti 15 Moze malo konteksta, sta je djubre izjavilo?
goldberg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 2/7/2026 at 9:47 AM, Dzep said: Ja te nešto zamolim, ne želeći baš direktno da kažem ono što ne želim ni sada, a ti to ne ispoštuješ... Malo takta i razumevanja nije na odmet. Mislis, ne zelis da me vredjas zato sto pisem svoje vidjenje situacije o nekom kosarkaskom mecu na ovoj temi, a meni prebacujes na nedostatak takta? Ovaj post se savrseno uklapa u nasu drustvenu klimu, samo iznosi stavove koji gode usima i ocima vecine, ako to nije slucaj, bices "zamoljen" da se udaljis. On 2/7/2026 at 9:47 AM, Dzep said: Samo jedna stvar i više neću odgovarati na tvoje postove - kada sam na NAŠEM topiku napisao odlična utakmica, sigurno nisam mislio na odličnu utakmicu Panatinaikosa, ali i za to bi bilo potrebno malo takta i razumevanja i izlaska iz oblaka online autizma. A ja sam ti napisao da ne moze da se govori o odlicnom mecu KKP ako je protivnik odlucio da se ni ne pojavi na terenu. Ne mozes da vodis 68:42 u jednom trenutku i da tvrdis da je to zbog toga sto su igraci postali NBA vedete i protivnik nije znao sta ga je snaslo. Ne, mnogo logicniji zakljucak je da je PAO pustio mec niz vodu, sto se videlo odmah na samom pocetku - nacin na koji su oni napadali i nacin na koji je Partizan lagano pronalazio put do kosa je jasno ukazivao sta ce se desiti.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, wrach said: Moze malo konteksta, sta je djubre izjavilo? Ma standardna priča koju vrti svaki put kad zine. Nisam ga slušao, pročitao sam kao vest. Bio je gost u "Jutro" na Prvoj
Recommended Posts