Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ja sam skroz okej da Sterlin i Parker presede do kraja svojih ugovora.

Koga bole kurac za ovaj tim i njihove rezultate, neka ih guze svi odreda, sve po zasluzi.

Posted
9 hours ago, Elevator Operater said:

Nujurok je najvece smetlište na Zapadnoj hemisferi, ko nije bio ne bi verovao šta se sve može videti i u šta ugaziti u razmaku od 200m, naročito potez izmedju Port Authority bus stanice i Penn Stationa (voz)....ma koliko impresivne arhitekture bilo i delova prirode (kada se ode dalje od Times Squarea).

Njujork je najfascinantniji grad na zapadnoj hemisferi. Sutra bih se odselio tamo. Ma šta sutra, još večeras.

• Like 2
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Dzerad Batler. 

Pa zasto mislis da nije potpisao za neki tim u nba ligi?! Ozbiljni klubovi nece da potpisuju injury prone igrace ili sto se njegovog slucaja tice - igraca sa HCM. Njemu nista drugo nije ni ostalo nego Evropa ili Azija, samo je bilo pitanje ko ce mu dati vecu "minutazu".

Posted
2 hours ago, Eddard said:

Njujork je najfascinantniji grad na zapadnoj hemisferi. Sutra bih se odselio tamo. Ma šta sutra, još večeras.

Uf. Posecivao sam ga mnogo puta u blokovima od po 4-5 dana, uzduz i popreko. I to mi je taman period. Ja nikako ne bih mogao tamo da zivim. Daleko pre bih izabrao neki manji grad/periferiju. 

Da se vracam iznova po malo, to da.

• Like 1
  • Thanks 1