Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Najgore mi je to što polako zaključujem da sam mazohista. Znam da nema sreće, uspavljivao sina, zaspao sa njim i umesto da sam nastavio da spavam, probudim se da gledam, užas, užas.

Edited by LEZA
Slovo
  • Like 1
Posted
39 minutes ago, Arsenije Pesic said:

- izgubio i Efes, držimo korak i sa njima

- ovi preko puta pukli grđe nego mi

- na pobedu smo od 15. mesta

Ima sreće ko hoće da se raduje.

+ Odbranjena stotka

6b7sp.jpg?a490656

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL...

Nije vam lako...

Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario...

U suprotnom, vala, i bi 😅

Posted
15 minutes ago, dunaj95 said:

Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL...

Nije vam lako...

Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario...

U suprotnom, vala, i bi 😅

Možda ne najbolji ali među 4-5 sigurno ako gledamo čisti individualni kvalitet 

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted

5 banova za fmp 🙂 svih 5 mi simpaticno i ne bunim se. New reality, akoe dovoljno glasna grupa offended istinom, bolje nemo istinu 🙂

Al ovaj acknowledgement grehova e full odvratan. Bas nako ponizavajuci. Unizujici. Dobro vam je to. 

Nego, sto dodjoh. 🙂 Ima i ozbiljnih stvari, no meni interesantno da vam kazem da ce wash nekom doneti EL titulu. Ko ejsi lo oliju onomad. 

A faking ga je milina gledati. Jebeno smrtonosno oruzje. Guns don't kill, coaches do. 

A i da pojedem neke reci. Sterling, najbolja dvojka EL.. alba, bashekshehir, treca opcia u velikom klubu. Nemoj da se qrcis ako neces grizes. A ne grize. Niti ce. Idje. 

• Like 3
  • Love 2
Posted
2 hours ago, Stiletto said:

Upravo objaviše na sajtu da za Oli u Pioniru ne važe sezonske. Mora da se kupi karta. 

Negde sam procitao da prihod od ulaznica dajete FK?

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Negde sam procitao da prihod od ulaznica dajete FK?

Yep, tako piše na sajtu KK Partizan. 

Doduše, sve liči na to da će regularno prodati toliko karata da će, kad se od prihoda oduzmu troškovi hale, policije, sudija... FK morati da doplati 😄

• Ha-ha 2
Posted
14 minutes ago, Barkley#34 said:

Mi smo kao Jokićevi grafikoni... u ogledalu. :classic_biggrin:

Ako ovako nastavimo, mi cemo 'ispasti' iz ovog grafikona. 😄

• Like 1