NikadProtivŽelimira Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Šesti uzastopni poraz u EL, prosečna razlika 22 poena.
LEZA Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Najgore mi je to što polako zaključujem da sam mazohista. Znam da nema sreće, uspavljivao sina, zaspao sa njim i umesto da sam nastavio da spavam, probudim se da gledam, užas, užas. Edited 10 hours ago by LEZA Slovo 1
jedibojan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 39 minutes ago, Arsenije Pesic said: - izgubio i Efes, držimo korak i sa njima - ovi preko puta pukli grđe nego mi - na pobedu smo od 15. mesta Ima sreće ko hoće da se raduje. + Odbranjena stotka 2 2
uvrnuto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, DameTime said: Nije problem što su toliko bedni kao tim, već što oni misle da su mnogo jaki. Ne znam jesi li pročitala izjavu pre nego što si to napisala. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vasington-imamo-najbolje-igrace-u-el-svi-pokusavamo-da-shvatimo-zasto-igramo-ovako/532857 Edited 8 hours ago by uvrnuto
dunaj95 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL... Nije vam lako... Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario... U suprotnom, vala, i bi 😅
DameTime Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 26 minutes ago, uvrnuto said: Ne znam jesi li pročitala izjavu pre nego što si to napisala. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/vasington-imamo-najbolje-igrace-u-el-svi-pokusavamo-da-shvatimo-zasto-igramo-ovako/532857 Mek mode on Nisam, ovo je samo dokaz koliko sam nepogrešiva u proceni. 😁 Mek mode off Edited 8 hours ago by DameTime 1
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, dunaj95 said: Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL... Nije vam lako... Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario... U suprotnom, vala, i bi 😅 Možda ne najbolji ali među 4-5 sigurno ako gledamo čisti individualni kvalitet 3 1
mipivi Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 banova za fmp 🙂 svih 5 mi simpaticno i ne bunim se. New reality, akoe dovoljno glasna grupa offended istinom, bolje nemo istinu 🙂 Al ovaj acknowledgement grehova e full odvratan. Bas nako ponizavajuci. Unizujici. Dobro vam je to. Nego, sto dodjoh. 🙂 Ima i ozbiljnih stvari, no meni interesantno da vam kazem da ce wash nekom doneti EL titulu. Ko ejsi lo oliju onomad. A faking ga je milina gledati. Jebeno smrtonosno oruzje. Guns don't kill, coaches do. A i da pojedem neke reci. Sterling, najbolja dvojka EL.. alba, bashekshehir, treca opcia u velikom klubu. Nemoj da se qrcis ako neces grizes. A ne grize. Niti ce. Idje. 1 1
Recommended Posts