Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Najgore mi je to što polako zaključujem da sam mazohista. Znam da nema sreće, uspavljivao sina, zaspao sa njim i umesto da sam nastavio da spavam, probudim se da gledam, užas, užas.

Edited by LEZA
Slovo
  • Like 1
Posted
39 minutes ago, Arsenije Pesic said:

- izgubio i Efes, držimo korak i sa njima

- ovi preko puta pukli grđe nego mi

- na pobedu smo od 15. mesta

Ima sreće ko hoće da se raduje.

+ Odbranjena stotka

6b7sp.jpg?a490656

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL...

Nije vam lako...

Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario...

U suprotnom, vala, i bi 😅

Posted
15 minutes ago, dunaj95 said:

Jbt kakva sezona Partizana...još vas igrači jbu debilnim izjavama...šta kaže Vašington imamo najbolje igrače u EL...

Nije vam lako...

Nije da vas zajebavam, ne smijem ...jer i nama se izgleda crta sličan scenario...

U suprotnom, vala, i bi 😅

Možda ne najbolji ali među 4-5 sigurno ako gledamo čisti individualni kvalitet 

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted

5 banova za fmp 🙂 svih 5 mi simpaticno i ne bunim se. New reality, akoe dovoljno glasna grupa offended istinom, bolje nemo istinu 🙂

Al ovaj acknowledgement grehova e full odvratan. Bas nako ponizavajuci. Unizujici. Dobro vam je to. 

Nego, sto dodjoh. 🙂 Ima i ozbiljnih stvari, no meni interesantno da vam kazem da ce wash nekom doneti EL titulu. Ko ejsi lo oliju onomad. 

A faking ga je milina gledati. Jebeno smrtonosno oruzje. Guns don't kill, coaches do. 

A i da pojedem neke reci. Sterling, najbolja dvojka EL.. alba, bashekshehir, treca opcia u velikom klubu. Nemoj da se qrcis ako neces grizes. A ne grize. Niti ce. Idje. 

• Like 1
  • Love 1