ScepanScekicSto Posted yesterday at 11:38 AM Posted yesterday at 11:38 AM (edited) Pa da... kroz ovo sta se sa klubom desava van terena dobili smo potvrdu onoga sto smo svi znali a to je zeljko svojim ugledom i svim pokrivao ceo klub. ali, posle ovog vremena, dobili su potvrdu mnogi da je on trenerski bog koji je sa ovom grupom igraca igrao kompetetivnu kosarku do poluvremena sa Panatom. ko je sumnjao, sad je dobio potvrdu. u to ime, pre neki dan https://www.instagram.com/reel/DTNRrTljF06/?igsh=MWNvbDdweXdhYWQ4NQ== Edited yesterday at 11:47 AM by ScepanScekicSto 1 1
Jakob Aman Posted yesterday at 11:48 AM Posted yesterday at 11:48 AM Dzabari Parker i Sejk Milton pre svih. Najveci promasaji u istoriji KK Partizan. E to je trebalo da pomenu pri odlasku Zoran i Zeljko. Za to su odgovorni. Sve ostalo je stvar sns sekte i jebene politike. Ko god se izjasnio protiv njih ili je odmah sklonjen, a u ovom slucaju zbog svoje velicine, Zeljka su vremenom oterali sabotazom... 4
Don Dusko Posted yesterday at 12:12 PM Posted yesterday at 12:12 PM Ja ne znam da li mi se pricinilo da je Monako u jednom trenutku imao 9-10 sut za tri?
jedibojan Posted yesterday at 12:13 PM Posted yesterday at 12:13 PM 24 minutes ago, Jakob Aman said: Sve ostalo je stvar sns sekte i jebene politike. Ko god se izjasnio protiv njih ili je odmah sklonjen, a u ovom slucaju zbog svoje velicine, Zeljka su vremenom oterali sabotazom...
MarioKempes Posted yesterday at 12:54 PM Posted yesterday at 12:54 PM Nije mi cilj da solim ranu, ali zar nije malo preterano banalizovanje "Željko i Zoran su krivi za Miltona i Parkera, a sve ostalo sns sekta"? Prilično sam uveren da je bar 80% igračkog kadra (a vrv i više) birao isključivo sportski sektor, među njima i sve najvažnije protagoniste. Da li su svi oni bili prvi izbor trenera? Vrv nisu, ali je takav slučaj u gotovo svim EL klubovima, možda samo 3-4 najveća dovedu koga pokažu prstom, a i to ne uvek. Takođe, za sadašnje izdanje tima dobar deo odgovornosti imaju i navijači. Ne ulazim u to da li je navijački stav ispravan ili ne (vaša stvar), ali očekivati da ih vi pljujete i vređate, a oni da igraju motivisano i borbeno kao da se ništa ne dešava - nije baš realno. Ako ste već odlučili da vas ne interesuju rezultati do kraja sezone (većinu) onda je besmisleno posle svakog kola ostavljati komentare kako su ovo najgori igrači u istoriji Partizana. 3
Ne sam Safete Posted yesterday at 12:54 PM Posted yesterday at 12:54 PM Carlos Sainz jedan je od nas 🙂
Elevator Operater Posted yesterday at 02:51 PM Posted yesterday at 02:51 PM Sve na stranu oko bednika u dresu KKP i posumljenog...da se i desi povratak Zeljka (dace Bog), on onda mora neke stvari da menja u pristupu i izboru igraca. Inace cemo gledati sve slicno, pa onda isto. Bilo je nepredivdjenih okolnosti (Nedelioc, povreda Karlika...), ima i toga.
fancy Posted yesterday at 03:34 PM Posted yesterday at 03:34 PM 4 hours ago, Ne sam Safete said: Mir božji, Hristos se rodi Da Zeljko ponovo Partizan vodi. Malopre dobio 3 1
le piaf Posted yesterday at 04:29 PM Posted yesterday at 04:29 PM (edited) 3 hours ago, MarioKempes said: Nije mi cilj da solim ranu, ali zar nije malo preterano banalizovanje "Željko i Zoran su krivi za Miltona i Parkera, a sve ostalo sns sekta"? Prilično sam uveren da je bar 80% igračkog kadra (a vrv i više) birao isključivo sportski sektor, među njima i sve najvažnije protagoniste. Da li su svi oni bili prvi izbor trenera? Vrv nisu, ali je takav slučaj u gotovo svim EL klubovima, možda samo 3-4 najveća dovedu koga pokažu prstom, a i to ne uvek. Takođe, za sadašnje izdanje tima dobar deo odgovornosti imaju i navijači. Ne ulazim u to da li je navijački stav ispravan ili ne (vaša stvar), ali očekivati da ih vi pljujete i vređate, a oni da igraju motivisano i borbeno kao da se ništa ne dešava - nije baš realno. Ako ste već odlučili da vas ne interesuju rezultati do kraja sezone (većinu) onda je besmisleno posle svakog kola ostavljati komentare kako su ovo najgori igrači u istoriji Partizana. Valjda smo do sada ovde apsolvirali Želimirovu i Savićevu krivicu u poslednjih mesec dana. Ne znam kako to misliš banalizovali, šta to još nismo rekli, a misliš da bi trebali? Dalje, ti si prilično izvrnuo perspektivu dešavanja. Rekapitulacija događaja ide tako što igrači nisu bili profesionalni, i izbušili su nam najveću legendu sportskog društva. Dakle uzrok -> posledica, a ne obrnuto. Nijedan klub na svetu nema podršku svojih navijača kao Partizan, upitno da je iko vezan toliko za košarkaški klub kao mi za kkp (pričam u globalu, vaši su navijači više vezani za fk), pa tako i igrači dobijaju blanko ljubav, o čemu se ovde već pisalo. I sad se oni šatro dure na nas što im zviždimo, a primaju masnu lovu da igraju košarku preko kurca, i imaju sramotan pristup obavezama. Imaju obavezu prema poslodavcu, kao što je imaš i ti, ili kao što je imam i ja. Ne interesuju nas rezultati, ali nas interesuje to što brukaju i srozavaju ovaj klub koji je iznedrio mnoge velikane ove igre. A jedan od njih je i Želimir Obradović. Edited yesterday at 04:30 PM by le piaf 7
Jonas Lunden Posted yesterday at 04:57 PM Posted yesterday at 04:57 PM Čisto da se napiše da nam debituje novi centar protiv Barselone!
MarioKempes Posted yesterday at 06:35 PM Posted yesterday at 06:35 PM 1 hour ago, le piaf said: Valjda smo do sada ovde apsolvirali Želimirovu i Savićevu krivicu u poslednjih mesec dana. Ne znam kako to misliš banalizovali, šta to još nismo rekli, a misliš da bi trebali? Dalje, ti si prilično izvrnuo perspektivu dešavanja. Rekapitulacija događaja ide tako što igrači nisu bili profesionalni, i izbušili su nam najveću legendu sportskog društva. Dakle uzrok -> posledica, a ne obrnuto. Nijedan klub na svetu nema podršku svojih navijača kao Partizan, upitno da je iko vezan toliko za košarkaški klub kao mi za kkp (pričam u globalu, vaši su navijači više vezani za fk), pa tako i igrači dobijaju blanko ljubav, o čemu se ovde već pisalo. I sad se oni šatro dure na nas što im zviždimo, a primaju masnu lovu da igraju košarku preko kurca, i imaju sramotan pristup obavezama. Imaju obavezu prema poslodavcu, kao što je imaš i ti, ili kao što je imam i ja. Ne interesuju nas rezultati, ali nas interesuje to što brukaju i srozavaju ovaj klub koji je iznedrio mnoge velikane ove igre. A jedan od njih je i Želimir Obradović. Komentarisao sam upis da je sportski sektor odgovoran za Miltona i Parkera, a sve ostalo sns sekta. Ne mislim da je tako, pa sam zato i pisao. Što se tiče bušenja - nisam, brate, ubeđen da je tu uopšte bilo nekog planiranog epskog bušenja trenera. Da ga je bilo - zar ne bi ti igrači proigrali sad kad su ispunili cilj? Ili bar neki od njih? A oni su pojedinačno slični, dok zbirno još gori nego ranije. Verujem da je Džons bio nezadovoljan i da je to ispoljavao, ali ni za njega ne mislim da je prst uperio direktno u Obradovića, nego pre u klub sveukupno. Ostali - sigurno je bilo nerazumevanja i nezadovoljstva, ali ne verujem da je to nešto što se ne dešava i u drugim klubovima. Braun je statistički sve vreme sličan, i prošle i ove god, i pre i posle potopa. Vašington bolji ove god. Parker i Milton jesu ozbiljno fulali, ali i to nije neviđena stvar - Šabaz je bio neprepoznatljiv u CZ, sa izraženom kurcoboljom, Šorts nije ni senka prošlogodišnjeg majstora, Grejem deluje kao amater - dešava se i to, bez bušenja. Trener ne može da dopre do igrača - dešava se i kad ga ne buše. Glupave greške u igri ste imali i prošle i ove god, jednostavno low IQ tim. Serije 0-15 i sl. dešavaju se i drugim klubovima, nije retkost u EL, najviše gledam Zvezdu, svedočili smo tome više puta ove sezone, jednom čak i u derbiju. Imam utisak (možda i grešim) da ste prerano bacili tim pod autobus, delom pod uticajem ložačkih medija, delom iz očaja što je Željko otišao, pa moraju svi da budu krivi, nije dovoljno samo Ostoja. Naduvali ste ih u besu protiv Bajerna (opravdano ili ne), nastavili i dalje, i onda su kola nezaustavljivo otišla niz brdo, sad je i manje bitno da li je starija kokoška ili jaje. Takvo je moje viđenje, dozvoljavam i da grešim. Praštaj zbog dugog upisa. 5
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ljudi mi ne možemo u el biti iznad 12 mesta ni naredne godine, ovo je izgubilo svaki smisao iskreno, em skup tim em rezultat 0.
ScepanScekicSto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 51 minutes ago, MarioKempes said: Komentarisao sam upis da je sportski sektor odgovoran za Miltona i Parkera, a sve ostalo sns sekta. Ne mislim da je tako, pa sam zato i pisao. Što se tiče bušenja - nisam, brate, ubeđen da je tu uopšte bilo nekog planiranog epskog bušenja trenera. Da ga je bilo - zar ne bi ti igrači proigrali sad kad su ispunili cilj? Ili bar neki od njih? A oni su pojedinačno slični, dok zbirno još gori nego ranije. Verujem da je Džons bio nezadovoljan i da je to ispoljavao, ali ni za njega ne mislim da je prst uperio direktno u Obradovića, nego pre u klub sveukupno. Ostali - sigurno je bilo nerazumevanja i nezadovoljstva, ali ne verujem da je to nešto što se ne dešava i u drugim klubovima. Braun je statistički sve vreme sličan, i prošle i ove god, i pre i posle potopa. Vašington bolji ove god. Parker i Milton jesu ozbiljno fulali, ali i to nije neviđena stvar - Šabaz je bio neprepoznatljiv u CZ, sa izraženom kurcoboljom, Šorts nije ni senka prošlogodišnjeg majstora, Grejem deluje kao amater - dešava se i to, bez bušenja. Trener ne može da dopre do igrača - dešava se i kad ga ne buše. Glupave greške u igri ste imali i prošle i ove god, jednostavno low IQ tim. Serije 0-15 i sl. dešavaju se i drugim klubovima, nije retkost u EL, najviše gledam Zvezdu, svedočili smo tome više puta ove sezone, jednom čak i u derbiju. Imam utisak (možda i grešim) da ste prerano bacili tim pod autobus, delom pod uticajem ložačkih medija, delom iz očaja što je Željko otišao, pa moraju svi da budu krivi, nije dovoljno samo Ostoja. Naduvali ste ih u besu protiv Bajerna (opravdano ili ne), nastavili i dalje, i onda su kola nezaustavljivo otišla niz brdo, sad je i manje bitno da li je starija kokoška ili jaje. Takvo je moje viđenje, dozvoljavam i da grešim. Praštaj zbog dugog upisa. ekipu pod autobus prvi je javno bacio predsednik kluba ja sam rekao vec, zeljko je i dalje trenerski mag jer je od ovih igraca izvlacio da igraju smislenu i kompetetivnu kosarku evo jos jedan video sa rodjendana https://www.instagram.com/reel/DTOJb1LjoFI/?igsh=N292bThndXJwNWNl Iskrin pored zeljka? Edited 23 hours ago by ScepanScekicSto
Elevator Operater Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 1 hour ago, Tex_Willer said: Ljudi mi ne možemo u el biti iznad 12 mesta ni naredne godine, ovo je izgubilo svaki smisao iskreno, em skup tim em rezultat 0. Valensija je sa slabijim rosterom od naseg iz EC pravo dosla na 1. mestu u EL (znam da su se pojacali ali govorim o tome koliko malo vremena treba). Sve je u treneru i sd. Dokaz, kao i Pariz prosle godine, Virtus pretprosle (u vecem delu sezone) - moze se i sa balansiranim rosterom, bez neke zvezde. Ako trener zna sta radi i igra na vrline igraca. Slozio bih se jedino ako misljenje dajes iz ugla nezdrave atmosfere u samom klubu, limara i toga da nam je novi sd ćaci bez rezona kako se vrsi funkcija za koju se prodao. Ako pricas o vremenskom periodu da se implementira pobednicki tim i sistem - vreme je (izvestan) novac + znanje Edited 22 hours ago by Elevator Operater
Dorcol Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Roterdam 1940. je banja za ovo sto su Savic i Zeljko ostavili iza sebe. Jedna ruina koja nikakvim ulaganjima i manevrima ne moze da izbegne dno tabele, da ne pricam o necem visem.
MarioKempes Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: ekipu pod autobus prvi je javno bacio predsednik kluba ja sam rekao vec, zeljko je i dalje trenerski mag jer je od ovih igraca izvlacio da igraju smislenu i kompetetivnu kosarku evo jos jedan video sa rodjendana https://www.instagram.com/reel/DTOJb1LjoFI/?igsh=N292bThndXJwNWNl Iskrin pored zeljka? Tako je, Ostoja ih je prvi bacio pod autobus, u nameri da umanji svoju odgovornost za odlazak Obradovića. Zato mi je i čudno što ste popili njegovu priču, bez nekih drugih validnih dokaza.
wrach Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, MarioKempes said: Tako je, Ostoja ih je prvi bacio pod autobus, u nameri da umanji svoju odgovornost za odlazak Obradovića. Zato mi je i čudno što ste popili njegovu priču, bez nekih drugih validnih dokaza. Licno, iskreno ne znam sta je to Ostoja izjavio. Ili sam to propustio ili zaboravio. Zeljkovo izlaganje me samo nateralo da jace napusavam Ostoju i Zvalavog (ako je to teoretski moguce). Moje napusavanje odredjenih igraca Partizana je iskljucivo vezano za subjektivni osecaj koji imam kada igraju (a narocito odbranu) i zapazanja sa utakmica u Areni (gde sam bukvalno iza klupe). Ja sam te likove napusavao i pre kolapsa, ali sada ih napusavam jace i otvorenije jer se ispostavilo da su bednici koji ne postuju nista. Edited 20 hours ago by wrach 3
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 9 hours ago, MarioKempes said: Takođe, za sadašnje izdanje tima dobar deo odgovornosti imaju i navijači. Ne ulazim u to da li je navijački stav ispravan ili ne (vaša stvar), ali očekivati da ih vi pljujete i vređate, a oni da igraju motivisano i borbeno kao da se ništa ne dešava - nije baš realno. Ako ste već odlučili da vas ne interesuju rezultati do kraja sezone (većinu) onda je besmisleno posle svakog kola ostavljati komentare kako su ovo najgori igrači u istoriji Partizana Mislim da je ovo niđe veze. Na stranu što je meni preko glave te priče o nežnim pahuljama kojima treba maksimalno titrati da bi se udostojili da uopšte ustanu iz kreveta, oni su imali fantastičnu podršku i kada je nisu zaslužili. Drugo, valjda postoji i neki osećaj ponosa da pokažeš da si bolji od onog kako te gledaju, da povratiš poverenje, pobediš u tom nadmudrivanju. Tu je valjda i osećaj samopoštovanja da te ne mlati svaki protivnik kao grupu juniora. Ako će sad svako od nas kad dobije bilo kakav negativan komentar u životu da odmah traži psihoterapije onda jebiga. Da dodam i to da nas možda ne zanimaju previše rezultati u smislu borbe za PO ili PI ali nas zanima da nam klub ne izgleda kao govno na kiši. Ostaće zapisano da smo u ovoj sezoni imali trista utakmica u kojima smo primili 100+ poena i bili išamarani bez borbe. 4
MarioKempes Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Mislim da je ovo niđe veze. Na stranu što je meni preko glave te priče o nežnim pahuljama kojima treba maksimalno titrati da bi se udostojili da uopšte ustanu iz kreveta, oni su imali fantastičnu podršku i kada je nisu zaslužili. Drugo, valjda postoji i neki osećaj ponosa da pokažeš da si bolji od onog kako te gledaju, da povratiš poverenje, pobediš u tom nadmudrivanju. Tu je valjda i osećaj samopoštovanja da te ne mlati svaki protivnik kao grupu juniora. Ako će sad svako od nas kad dobije bilo kakav negativan komentar u životu da odmah traži psihoterapije onda jebiga. Da dodam i to da nas možda ne zanimaju previše rezultati u smislu borbe za PO ili PI ali nas zanima da nam klub ne izgleda kao govno na kiši. Ostaće zapisano da smo u ovoj sezoni imali trista utakmica u kojima smo primili 100+ poena i bili išamarani bez borbe. Ma, jok, nisam uopšte u fazonu nežnih pahulja. Naprotiv, sasvim mi je ok stav koji je izneo @wrach , ne sviđa mu se odnos i zalaganje igrača, pa ih napušava nevezano za to koji je trener tu. Međutim, rekao bih da većinski grobarski stav nije takav, nego da su okrivljeni kao inicijatori Željkovog odlaska i od tada im se masovno zviždi i navija protiv. A mislim da nisu namenski zabušavali s namerom da oteraju trenera. Samo to.
SteveFrancis#3 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Realno, je li uopste bitno da li su imali sramna izdanja sa zadnjom namerom (teranje trenera i kadrovske promene prema sopstvenim zeljama) ili bez, zato sto su jebeno neprofesionalni, neodgovorni i preko svake mere bezobrazni? Mozemo na skali da merimo stepen neprihvatljivosti jednog i drugog, ali bottom line je da je to svakako neprihvatljivo i mora biti osudjeno i na adekvatan nacin sankcionisano. Naravno, to sve pod uslovom da pricamo o entitetu koji zeli da bar lici na ozbiljan klub i organizaciju. 9 1
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Parker inace ima dvogodisnji ugovor. Cisto da bude jos "srecniji" trenutak za sve vas. Vashingtona i Brauna cete da utopite, no problem, odnosno ne znam koliko jos imaju ugovor, ali njih ce hteti neko. Ovu babu niko.
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 45 minutes ago, JPM said: Parker inace ima dvogodisnji ugovor. Cisto da bude jos "srecniji" trenutak za sve vas. Vashingtona i Brauna cete da utopite, no problem, odnosno ne znam koliko jos imaju ugovor, ali njih ce hteti neko. Ovu babu niko. Milton takodje, pa i Fernando ima ogroman ugovor za ono što prikazuje, sva trojica su do 2027g na ugovorima... Zato I kažem prodaj licencu i teraj u ek, daj Dzikica bio bi i u ek solidan budzet, a i pašće hulja do kraja 2027g sig. 1
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ma apsolutno. Ne treba probati resiti na leto sta se resiti moze, nego prodati licencu koju smo jurili jos od doba Vujosevica, samo se skloniti komsijama da trajvuju sami i igrati EC sa ciljem da se probijemo...gde ono bese? Edited 9 hours ago by Elevator Operater 8
Recommended Posts