Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras.

Razlozi?

Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla.

Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+.

:default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
55 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

Rešio sam da nagradim sebe jednim novogodišnjim poklonom, uplaćena dvica večeras.

Razlozi?

Primili smo 109, pa 112 poena u dve utakmice zaredom, Valensija trpa li trpa, previše smisleno da bi imalo smisla.

Penjaroja poznaje, Kem Pejn trpa li trpa, Dušan i Montero idu na 15+.

:default_coffee:

Rip pare

Posted

Teško je kada čovjek voli košarku kao igru, kada navija za Partizan, nakon svega što se zbilo u zadnje vrijeme. 

Teško je živjeti sa svojom boli svejedno dali je mačka crna ili bela reče Johny onomad.

Večeras igramo protiv dobre ekipe, dobro vođene, u odličnoj formi, pred punim tribinama fine ali košarkaški pismene publike,  u predivnom gradu. Protiv ekipe koja je gladna košarke.

To je ono što smo svi očekivali od naše ekipe, samo da budu gladni te igre. 

Nadam se, da će novi trener, kada je već u poziciji da to radi, pronaći momke koji su gladni košarke. Čini se da pokušava. Kada bi napola uspio u tome to  bi već bio uspeh. Ne vezano za rezultat.

Iako je suludo ja se nadam....

• Like 1
Posted

Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Može da se igra sa Valensijom. Teže na strani ali može. Mi smo bili na loptu od pobede. Deluje mi da je protiv Splita malo ekipa legla na mesto,kakvo takvo mesto. Nije Split merodavan ali ekipa je u toj utakmici pokazala želju a i borbu. Mislim da će Penjaroja da koristi sve igrače sada a tu mislim i Murinena, Lakića, Osetkovskog a na uštrb Tajrika i Parkera i da će dati još jednu šansu Sterlingu. Znači neka nova snaga i energija u ekipi. Ova sad atmosfera u ekipi, deluje bar na oko zdravija nego do sada. 

Primećemo 109p 

• Thanks 1
Posted
41 minutes ago, Čočo said:

Predvidjam da ces doci kasnije veceras/sutra, isto kao @Kooineeperk nakon njegove optimisticne prognoze.

Tacno je, moze da se igra sa Valensjiom - ali nije tacno da skup likova koji nazalost nose dres Partizana moze da prismrdi Valensiji.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Pun pogodak a ni pocelo nije

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...