Alek The Great Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ako su trazili isti tip igraca kao Tajrik onda su ga uboli. Undersized petica koja ne moze na 4 jer nema sut. Nisam srecan ali ajde. Valjda ce mu odmah dati do znanja da ce imati 3 puta manju platu od Bruna.
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Valjda Iski dao novi intervju https://www.instagram.com/p/DS2jJukDfpo/?img_index=1&igsh=MWczdnV5c3A0eG5seQ== prvi pyt da je neko direktno prozvan od igraca Edited 21 hours ago by ScepanScekicSto
ScepanScekicSto Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Pa ne znam... i meni je palo na pamet al bas toliko da se pominju Tajrik i Asvel
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ako je lazirao povredu - sve najgore. Ako je imao neki stepen povrede i nije hteo da igra preko nje, narocito jer je saznao da je rezervni centar placen 2x vise, to mogu da razumem. Ono sto ne razumem i ne prihvatam je stav na terenu kada igra. 1
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Valjda Iski dao novi intervju https://www.instagram.com/p/DS2jJukDfpo/?img_index=1&igsh=MWczdnV5c3A0eG5seQ== prvi pyt da je neko direktno prozvan od igraca Čitajući komentare izgleda da je Ostoja angažovao botove. 1
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sutra bi moglo biti bas ruzno protiv Valensije. Prejaki su. 1
TripleJ Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 47 minutes ago, Volter said: Čitajući komentare izgleda da je Ostoja angažovao botove. Ili to ili neki navijaci vaseg kluba botuju iz ljubavi 🙂 .
Volter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, TripleJ said: Ili to ili neki navijaci vaseg kluba botuju iz ljubavi 🙂 . Na njih sam zaboravio dok sam pisao komentar, a ima sigurno i takvih.
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 minutes ago, TripleJ said: Ili to ili neki navijaci vaseg kluba botuju iz ljubavi 🙂 . Prema preCedniku svih gradj ovaj navijaca.
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/zeljkov-pomocnik-odjednom-partizan-ima-novca-za-igraca-poput-pejna/532016 evo ceo intervju.. i sad ja treba da odem na utakmicu i tapsem kad ovaj govnar zakuca, ili ovaj da 48 poena krki y usta ih sve jebem, od zivota im treba napraviti pakao svakog sekunda majku im y picku jebem Edited 17 hours ago by ScepanScekicSto 1 1
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 2 hours ago, ScepanScekicSto said: https://www.mozzartsport.com/košarka/vesti/zeljkov-pomocnik-odjednom-partizan-ima-novca-za-igraca-poput-pejna/532016 evo ceo intervju.. i sad ja treba da odem na utakmicu i tapsem kad ovaj govnar zakuca, ili ovaj da 48 poena krki y usta ih sve jebem, od zivota im treba napraviti pakao svakog sekunda majku im y picku jebem Gotovim te bas i mislim da si ljudina prava.. Ali mislim da si omasio poentu, ovde niko od nas ne navija ni za jednog igraca, mi smo navijači Partizana. Za sve ovo sto su radili igraci, to je njihova sramota i sramota uprave. Bilo je potrebno da budu sankcionisani na pravi način od strane kluba. E tu nastaje problem sto je klub u kurcu, kada glavni trener i predsednik nemaju komunikaciju nikakvu. Nemoj da me shvatis pogrešno da se nesto pravim pametan, tesko nam je svima, neko bolje podnosi neko lošije, ali generalno smo svi u kurcu. Sto se igraca tice povukao bih jednu paralelu. Kada je dete nevaspitano i ne zna da se ponasa u gostima, nije ono krivo, krivi su roditelji koji su to dozvolili. Ili dete nije vaspitano ili mu je dozvoljeno da bude bezobrazno mnogo puta a da nije sankcionisano, ista prica je i sa igracima. Dobijaju ljubav publike, podrsku, plaćeni su suludo i jos se izdrkavaju na treneru, pojedinim saigracima, navijacima. Vodim ozbiljan privatni posao, da li mislis da bilo ko od zaposlenih moze da mi se obrati na neprikladan nacin, da zabušava, ponasa se bezobrazno, i bude los za kolektiv, naruši ugled firme i pritom bude plaćen za to.. Edited 14 hours ago by Coz29 1
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://www.danas.rs/sport/tajrik-dzons-olimpijakos-transfer/ Putuj, igumane. I povedi i pundju.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prodati ga onome ko ce da plati najvece obestecenje i reci mu da ce ili tu ili nigde. A nema sanse da mu je ok da ostane ovde do leta. 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potpuno sam zaboravio da se KKP fizicki pojavljuje na terenu veceras.
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 22 minutes ago, Elevator Operater said: Potpuno sam zaboravio da se KKP fizicki pojavljuje na terenu veceras. I ja. Gledam raspored, i malo je besmisleno, recimo, mi smo igrali u petak, i danas opet, dok je veci deo klubova igralo u utorak i onda ce igrati za 3 dana. Sto znaci, da su nekima spakovali dve tekme u 5 dana, dok drugi imaju 10 dana izmedju. To samo EL moze da osmisli. Kapiram da je zbog Bozicnih praznika i NG, ali opet, nije mi jasno zasto celo kolo nije moglo da se odigra isti dan. Komsije ce recimo igrati 3EL tekme u 7 dana (plus jedna u ABA), a ovde su se ladili 10 dana izmedju dva kola. Glupost. Edited 1 hour ago by TripleJ 1
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Večeras bukvalno ide početna scena skeča kitaubila gde Valensija pita: Ti kitu hoćeš? A kkP odgovara: Pa može. 2
Stiletto Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 2 minutes ago, Tex_Willer said: Hoće neko da udomi prvu pundju el? A, izgleda da gazda O'Stoja ne da miraz uz udavaču...
le piaf Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Bar se mogu uzeti fine pare ove sezone na Partizanu. Prošle nedelje 2.15 na Makabi. Ove su se urazumili, ali što ne bi pukla još jedna stotka, treća u nizu. A traže samo 92.
Recommended Posts