le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Mat Cauthon said: Zato što smo bolesni u glavu. Očekujemo da kad nekome daš kapitensku treku, automatski, promijeni karakter i postane Novica Veličković. Dečko jednostavno nije to, nego je zahvalan igrač rotacije, vrv ni prva petorka po kvalitetu. Kao i u mnogim drugim stvarima nas ubiju nerealna(prevelika) očekivanja. Zamoliću te da pričaš isključivo u svoje ime 3
Mat Cauthon Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, le piaf said: Zamoliću te da pričaš isključivo u svoje ime Ok, u svoje ime izjavljujem: "Vanja Marinković i Rade Zagorac nisu odgovarajući tipovi ličnosti za kapitena Partizana. Ne mogu da ih hejtujem zbog toga." 12
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 16 minutes ago, Mat Cauthon said: Ok, u svoje ime izjavljujem: "Vanja Marinković i Rade Zagorac nisu odgovarajući tipovi ličnosti za kapitena Partizana. Ne mogu da ih hejtujem zbog toga." Ok. Vidiš kako može i bez bolesti glave, kad je u svoje ime. Složio bih se sa tobom da nije tip ličnosti za kapitena Partizana. Niti mogu da ga hejtujem zbog toga. Elem, ono o čemu ja govorim nema veze sa tipom ličnosti, više karakterom. A između ostalog, Thunder je naveo jedan od razloga zašto ne mogu očima da ga gledam.
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. S druge strane, da je odstranio odmah ove moralne kepece i ostao sa pola tima sigurno bi bilo podosta onih koji bi i dalje tulili kako je bivši trener kom je sve dato na tacni ali on nume. Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. 10
jedibojan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. Nemoj tako. Tu je OhStoya jos uvek
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. 1
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. S druge strane, da je odstranio odmah ove moralne kepece i ostao sa pola tima sigurno bi bilo podosta onih koji bi i dalje tulili kako je bivši trener kom je sve dato na tacni ali on nume. Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. covek ih izvukao prosecnih klubova i prosecnih uloga, dao im priliku i evo rezultata pricam o igracima iz prosle sezone
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ostoja odlazi. Razmisljam sad koji bi to tim preuzeo deo Parkerovog ugovora?! Mislim da nijedan EL ne zeli, nijedan EC ne moze. A lik je pun sebe i misli da je najbolji tako da neka Kina ili Japan otpadaju. Bas mislim da smo s njim zaglavili.
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ne brinite, rešićete se i njega i ostalih sumnjivaca mnogo lakše nego što mislite. videćete kad im date ispisnice. izlazni scenariji su spremni, postoje ponude, čeka se samo uprava i trener da kažu svoje. prosto ovo stanje u partizanu se ne smatra za normalno nigde niti se pomenuti igrači smatraju jednoznačnim krivcima kao među navijačima, na stranu ostoja. ne zaboravite da iza njih stoje agencije koje su vrlo jake i od kojih zavisi cela EL. 1
Jonas Lunden Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da li mi je utisak varljiv ili ne ali najbolja utakmica Dzaba Parkera ove sezone! 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja bih voleo da je @Son_of_a_gun u pravu, ali mislim da ce i Braun i Wash i Tajrik imati pozamasne plate i solidne uloge u EL u narednim godinama. Mozda ova dva pajsera je tolike uloge kao Braun i kao ovde, ali nece biti ni marginalni. I mislim da ce jake ekipe i "zdravije" sredine da ih utilizuju bas dobro. Gde je tu mesta za karmu...pa, nazalost mislim da nema toga. Da ima, nama bi se vratilo pozitivno za onu odvratnost Reala, a ne desavalo ovo.
Mat Cauthon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, le piaf said: Ok. Vidiš kako može i bez bolesti glave Ohhh, brt moi, zar ti stvarno to tumačiš kao da sam rekao da smo mi psihijatrijski slučajevi? Nisam tako mislio. Moraću se preciznije i banalnije izražavati da ne uvrijedim nekoga.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trebao je ubaciti Parkera u garbidzu kad je vec bio u protokolu. Ono nesto poslednjih 30ak sekundi. 2 1
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Alek The Great said: Trebao je ubaciti Parkera u garbidzu kad je vec bio u protokolu. Ono nesto poslednjih 30ak sekundi. Isto pomislih, solidno poniženje bi bilo. Kontam da je odbio, da bi napravio neki disciplinski prekršaj.
propolis Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 hour ago, Alek The Great said: Trebao je ubaciti Parkera u garbidzu kad je vec bio u protokolu. Ono nesto poslednjih 30ak sekundi. Nije loša ideja,ali što bi rekla moja pokojna baba što više diraš govno ono više smrdi. Bolje ne dirati 🙂
Recommended Posts