le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Mat Cauthon said: Zato što smo bolesni u glavu. Očekujemo da kad nekome daš kapitensku treku, automatski, promijeni karakter i postane Novica Veličković. Dečko jednostavno nije to, nego je zahvalan igrač rotacije, vrv ni prva petorka po kvalitetu. Kao i u mnogim drugim stvarima nas ubiju nerealna(prevelika) očekivanja. Zamoliću te da pričaš isključivo u svoje ime 3
Mat Cauthon Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, le piaf said: Zamoliću te da pričaš isključivo u svoje ime Ok, u svoje ime izjavljujem: "Vanja Marinković i Rade Zagorac nisu odgovarajući tipovi ličnosti za kapitena Partizana. Ne mogu da ih hejtujem zbog toga." 8
le piaf Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Mat Cauthon said: Ok, u svoje ime izjavljujem: "Vanja Marinković i Rade Zagorac nisu odgovarajući tipovi ličnosti za kapitena Partizana. Ne mogu da ih hejtujem zbog toga." Ok. Vidiš kako može i bez bolesti glave, kad je u svoje ime. Složio bih se sa tobom da nije tip ličnosti za kapitena Partizana. Niti mogu da ga hejtujem zbog toga. Elem, ono o čemu ja govorim nema veze sa tipom ličnosti, više karakterom. A između ostalog, Thunder je naveo jedan od razloga zašto ne mogu očima da ga gledam.
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. S druge strane, da je odstranio odmah ove moralne kepece i ostao sa pola tima sigurno bi bilo podosta onih koji bi i dalje tulili kako je bivši trener kom je sve dato na tacni ali on nume. Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. 7
jedibojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. Nemoj tako. Tu je OhStoya jos uvek
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Tyrique više nigdje neće dobiti šansu koju je ovdje dobio. On je otkucao svoju karticu nije još toga ni svjesan. Jabari još može samo na Filiiinima da igra za Recreativo Manila. Dujan će odigrati utakmice života u nekim Šenzen Dragonsima ili Gvangžu Tigersima, tamo plaču za ovakvim divljacima a i on je rođen za neku ligu bez briga i odgovornosti. Žao mi je samo što Sterlinga neće stići zaslužena karma, jedini on od četvorke ima još par solidnih EL sezona u sebi, vjerovatno i za veće pare. Ispade na kraju da je Žocilo bez veze otišao, nije htio da se rasturi tim zbog njega a tim se rasturio bez njega još gore. S druge strane, da je odstranio odmah ove moralne kepece i ostao sa pola tima sigurno bi bilo podosta onih koji bi i dalje tulili kako je bivši trener kom je sve dato na tacni ali on nume. Duplo golo situacija u kojoj smo samo mi sposobni da izvučemo oba gola, sad ni trenera ni igrača. Jer smo tako u mogućnosti. covek ih izvukao prosecnih klubova i prosecnih uloga, dao im priliku i evo rezultata pricam o igracima iz prosle sezone
Recommended Posts