Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Da danas pobedom završimo godinu pa da se fokusiramo na početak nove godine sa pobedom u EL. Ima dovoljno vremena da ekipa odmori i trenira. Pa da vidimo protiv Efesa da li će Saša tvrdoglavo da fura svoju priču ili će promeniti pristup. Coco omasio si topic. 1
TripleJ Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 26 minutes ago, Don Dusko said: Coco omasio si topic. Pa kad ga tamo ignorisete 😛 . 13
Dzep Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Imam čoveka koji bi zaokružio ovaj naš shitshow, podigao ga na viši nivo 1 1 1
jedibojan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 55 minutes ago, ScepanScekicSto said: od 47 min, objasnio Miroslav 1 1
rodriguez Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 59 minutes ago, ScepanScekicSto said: od 47 min, objasnio Miroslav Jao ovo je onaj smarač iz Banjaluke, Miroslav D7 na Tviteru. Bukvalno glas sa šipke.
Angola Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ako njih nije sramota, zarad svojih plata, da ih puni ko stigne, i da im sopstveni navijaci zvizde, onda nije ni meni tesko ovakvu sezonu da preguram. Pored tih plata, postoji obraz i karakter, ali to nije slucaj sa nasim igracima. Ni novog trenera mi nije zao..Znao je medju kakve igrace dolazi. Sa ovakvim karakterima je nemoguce raditi.
TripleJ Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Dzep said: Imam čoveka koji bi zaokružio ovaj naš shitshow, podigao ga na viši nivo Potreban nam je jedan mudar covek, pravo resenje. 1
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 45 minutes ago, Don Dusko said: @le piaf to usao Sector na tvoj nalog? 😛 Na neki način Davidovac i Marinković su slični; domaća su osnova, ne doprinose previše, mlohavi. Međutim, ima i po koja razlika, Davidovac, osim što manje košta, trofejniji je, poseduje koeficijent košarkaške inteligencije koji Marinković može da Sanja, xexe. A da bude još gore, i pored toga što popularni Deda vodi život lokalnog gedže iz kraja, i cepa dve pakle crvenog marlboroa kad mu je loš dan, on je i dalje nešto bolji i zahvalniji košarkaš od ove Alise u zemlji čuda. Da, inspiracija je došla od kolege Sectora, jedinog pravog trol majstora sa druge strane brda. 1
Sector Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, le piaf said: Na neki način Davidovac i Marinković su slični; domaća su osnova, ne doprinose previše, mlohavi. Međutim, ima i po koja razlika, Davidovac, osim što manje košta, trofejniji je, poseduje koeficijent košarkaške inteligencije koji Marinković može da Sanja, xexe. A da bude još gore, i pored toga što popularni Deda vodi život lokalnog gedže iz kraja, i cepa dve pakle crvenog marlboroa kad mu je loš dan, on je i dalje nešto bolji i zahvalniji košarkaš od ove Alise u zemlji čuda. Da, inspiracija je došla od kolege Sectora, jedinog pravog trol majstora sa druge strane brda. Dao bih vam Prađeda za Marinkovića i doplatio kilo kave po izboru. S tim da u ugovoru Marinkoviću piše da ne smije da ulazi u igru. 12
Guru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Marinković je u poslednjoj sezoni u Baskoniji igrao 25.5 mpg (3. minutaža u ekipi) i imao 11.0 ppg (3. strelac ekipe), uz 38.4% za tri iz 5.5 pokušaja (2. trojkaš). Baskonija je imala skor 18-16, završila je na 8. mestu i igrala plejof. Davidovac takvu ulogu i učinak nikada nije imao, niti će imati, u sezoni kada je imao najveću minutažu završili smo pretposlednji sa skorom 10-24. 9 1
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, Sector said: Dao bih vam Prađeda za Marinkovića i doplatio kilo kave po izboru. S tim da u ugovoru Marinkoviću piše da ne smije da ulazi u igru. imamo jednog takvog već na klupi, em liči na vanju em ne ulazi u igru sem za ABA hrkljuš. tako da kafu ne damo.
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Uporedimo ih na nivou karijere: Marinković: 7.5p, 1.6reb, 0.9ass, 0.7stl, 0.2bl, PIR 5.2 na 19:20 min - 2FG 51.3%, 3FG 37.2%, FT 79.3% Davidovac: 5.4p, 2.6reb, 0.9ass, 0.7stl, 0.2bl, PIR 6.6 na 17:50 min - 2FG 57.6%, 3FG 38.2% FT 76.6% Pored ovoga, Davidovac ima 14 klupskih trofeja, Marinković 5. Udeo i doprinos Davidovca u nekim od njih je znatno veći od Marinkovićevog. Razlika u godinama je cele dve, s tim sto će ove Dedica da pokupi bar dva trofeja, a Marinković će da pokupi, ako Bog da, prnje. Dakle, kvalitativna razlika između ova dva igrača nije tako velika, ali je igrački intelekt, dimenzionalnost i samo razumevanje igre debelo na strani tipa koji izvesno cepa vinjak, puši marlboro i boli ga ceo kurac za košarku 2
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dejan Davidovac i njegova naslovna fotografija na fejsu dovoljno govori koliko sportski živi. 😂
Ne sam Safete Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mi pošaljemo Tajrika i Dzabulu, doplatimo ako treba a Dimitrios nama povredjenog Lesora. 3
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Tajrik posle onoga sinoć ne znam kako misli dalje igrati. Preskače ogradu, raspravlja se sa vođama, posle poziva na tuču. Pisao sam pre njegovog dolaska da ga nikad ne bih doveo jer je opičen lik i nikad ne znaš kad će planuti. Ruku na srce njegovo ponašanje u prvoj sezoni je bilo korektno, bez nekih većih ispada. Al sad se oteo kontroli. Marinković sinoć pokušava rukom da ga zaustavi, ovaj mu prstom pokazuje u fazonu da skloni ruku i da se ne zajebava. Pobiće se s nekim na treningu.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bilo bi baš gotivno da Tajrik patosira nekog od bandita sa tribina. 3
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ono sinoć više je delovalo da Tajrik postrojava njih nego oni njega. Lik je lud.
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Luka Spasovski aka Luka&Kuzma podkast je sinoc nesto izjavio kako je nacuo da je bilo svasta u svlacionici posle utakmice i da on tipuje da se Tajriku suprostavio neko od domacih. Ali sve to treba uzeti pod znakom pitanja jer je bas govorio vidno iznerviran i u afektu posle one bruke. Cak je i skovao neku zaveru da se sa Penjarojom (navodno po njegovoj izjavi) pregovaralo pre 2-3 godine dok je Zeljko bio na klupi. Imao je jos par gafova za prvih 45min koliko sam slusao.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bilo bi isto tako gotivno da je Tajrik fudbaler i da ovoliki bol u k i ostalo prikazuje u recimo Napoliju. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Bilo bi isto tako gotivno da je Tajrik fudbaler i da ovoliki bol u k i ostalo prikazuje u recimo Napoliju. Ne mora se gledati ka dalekom Napulju, može i u Zvezdi, pred severom. Verujem da bi se fino proveo o/ Edited 1 hour ago by le piaf
Recommended Posts