Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Čočo said: Da danas pobedom završimo godinu pa da se fokusiramo na početak nove godine sa pobedom u EL. Ima dovoljno vremena da ekipa odmori i trenira. Pa da vidimo protiv Efesa da li će Saša tvrdoglavo da fura svoju priču ili će promeniti pristup. Coco omasio si topic. 1
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 26 minutes ago, Don Dusko said: Coco omasio si topic. Pa kad ga tamo ignorisete 😛 . 8
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imam čoveka koji bi zaokružio ovaj naš shitshow, podigao ga na viši nivo 1 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 55 minutes ago, ScepanScekicSto said: od 47 min, objasnio Miroslav 1
rodriguez Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 59 minutes ago, ScepanScekicSto said: od 47 min, objasnio Miroslav Jao ovo je onaj smarač iz Banjaluke, Miroslav D7 na Tviteru. Bukvalno glas sa šipke.
Angola Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Ako njih nije sramota, zarad svojih plata, da ih puni ko stigne, i da im sopstveni navijaci zvizde, onda nije ni meni tesko ovakvu sezonu da preguram. Pored tih plata, postoji obraz i karakter, ali to nije slucaj sa nasim igracima. Ni novog trenera mi nije zao..Znao je medju kakve igrace dolazi. Sa ovakvim karakterima je nemoguce raditi.
Recommended Posts