Stiletto Posted yesterday at 07:17 PM Posted yesterday at 07:17 PM 1 hour ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? 2 1 1
le piaf Posted yesterday at 07:31 PM Posted yesterday at 07:31 PM 1 hour ago, Stiletto said: Pa bio mu je trener pre par godina u Baskoniji, poznaju se. A od koga će najpre saznati šta se dešava među igračima ako ne od kapitena? Ali on ne zna. Što se njega tiče, ekipa daje krv, srce i znoj, tamo gde je bitno.
SteveFrancis#3 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mi smo jedan toliko tuzan klub... iz meca u mec ocekujes novu bruku, novo nemanje postovanja ni prema sebi ni prema navijacima... Novo ruglo i novu depru... Ocekujes Sandija Cenova na poluvremenu... Strasne, strasne stvari. 1
NikadProtivŽelimira Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sandi Cenov - Popravi mi dan strašna numera.
Tex_Willer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kako je top što dovodimo mlohave i spore igrace, kao što su Milton i Parker... Prošlo leto upljuva se oko Stivensa, ako već i tad nisi mogao Monekea, dečko je stroj nazad, nije tup napadač ima top energiju i sajla je fina, ali neka ostade u g ligi... Robinson ko je gledao samo malo u Trapaniju mogao je sve videti, način na koji on deli lopte je sjajan, brzina i šut su takodje odlični, plus oba pomenuta igraca su u najboljim godinama i nisu fizički u padu kao gore pomenuti dvojac za koje smo dali ogroman novac. Batlera ne treba komentarisati to je klasetina od igrača, ali mi volimo ove od 30g iz Nba, bez fizike i u značajnom padu koji su 2020g i bili neko ime tamo... Daj bre ako se dovodii iz Nba, nek to budu momci u naponu snage, koji imaju neku falinku za nba, ali kod kojih vidiš da nisu olupine.
fancy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 14 hours ago, Elevator Operater said: Da li ce nas űber sposoban klub uspeti da Max Payne zaigra u petak? Sposoban ili ne, crta nam se Max pain 1
jedibojan Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 17 minutes ago, Sinnerman said: Crta vam se Pain in the ass 😁 1
Pikac Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I pored silnih razocarenja veceras opet u Areni....ne ocekujem vise od 13,14.000 dusa...vidim na komsijskom forumu da teraju njihovog celavka...ja sam ubedjen da ce nas celavko biti jos krace u klubu...spremam se za ISO basket gde ce Vasington da prangija kao Majk Dzejms...ono kao zove u pik centra i naravno pripali za trojku...posle takvih nekoliko pozivanja u pik odjebace ga centri i krece prangijanje preko ruke...ostalih 4 igraca statiraju i cekaju odbitke...Nakic redovan na blagajni(misterija kada se vraca)a i kada se vrati realno nema mesta pored Vanje i Lakica u 12...sto se tice Lakica drzao bi ga veceras 20,25 minuta bez obzira na ucinak... 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, Pikac said: I pored silnih razocarenja veceras opet u Areni....ne ocekujem vise od 13,14.000 dusa...vidim na komsijskom forumu da teraju njihovog celavka...ja sam ubedjen da ce nas celavko biti jos krace u klubu...spremam se za ISO basket gde ce Vasington da prangija kao Majk Dzejms...ono kao zove u pik centra i naravno pripali za trojku...posle takvih nekoliko pozivanja u pik odjebace ga centri i krece prangijanje preko ruke...ostalih 4 igraca statiraju i cekaju odbitke...Nakic redovan na blagajni(misterija kada se vraca)a i kada se vrati realno nema mesta pored Vanje i Lakica u 12...sto se tice Lakica drzao bi ga veceras 20,25 minuta bez obzira na ucinak... Kako da ti kažem... igramo tek u petak. 2 15
TripleJ Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 32 minutes ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak. Trebao si ga pustiti da ode 😄 . 6
Pikac Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak Prastajte😀...znam da je petak ali se posvetih pisanju o dva kouca i komsijskoj sinocnjoj utakmici pa u pisaniju permutovah...mozda i Pejn dobije koji minut...
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, TripleJ said: Trebao si ga pustiti da ode 😄 . Šta ću kad sam duša od čoveka... zato me i zovu dušmanin 6
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Kako da ti kažem... igramo tek u petak. Napokon !! Poslednji put kada je jedan tako brkao dane (ko li bese...😁), bila je sezona 22/23...i ovu smo poceli sa 4-9...😏 jk, nastavicemo da najebavamo.
Taki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Pikac said: drzao bi ga veceras Tek u petak :) 1
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, Pikac said: I pored silnih razocarenja veceras opet u Areni....ne ocekujem vise od 13,14.000 dusa... 4
Jonas Lunden Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja znam da ovo nije ni mijesto ni vrijeme ali moram da pitam; da nema neko slučajno nekakvog video materijala sa treninga novog trenera KKP???
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Jonas Lunden said: Ja znam da ovo nije ni mijesto ni vrijeme ali moram da pitam; da nema neko slučajno nekakvog video materijala sa treninga novog trenera KKP??? https://partplus.rs/partplus/subscriptions 1
Jonas Lunden Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 53 minutes ago, Luchifer89 said: https://partplus.rs/partplus/subscriptions A njet to, mislio sam za DŽ?
Recommended Posts