Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nešto sad razmišljam, da sam na mestu ovih igrača meni veći motiv od svega što se dešava oko mene ne bi bio potreban. Trener i uprava se svađaju, navijači su kako kad, puštaju se različite priče, blate mi ime - zalegao bih u jebenu teretanu ili na koš, nema bleje, nema igrica, kvalitetan san, kvalitetna i zdrava hrana i peglaj. Još bih krenuo i da drugima u timu prodajem taj mentalitet i da bukvalno budemo sami protiv svih (ništa više nisam voleo nego te situacije, jbg, naviknut), ako to ne bi moglo da ujedini ekipu, ne znam šta bi moglo. Ali džaba, Jabalebari nije taj lik, čini mi se da nije ni Vanja, Dilan nije, u stvari, jedino bih sa Tajrikom, Bongom, Brunom i Lakićem krenuo u taj rat, tako da mrka kapa

• Like 2
Posted
25 minutes ago, Ne sam Safete said:

Shake je ljudina, nemoj mi ga preskakati.

Isto mislim, samo je nov, prvi put u Evropi ali mi se čini da će biti dobar EL igrač. Slušao sam ga kako govori, neobično elokventan za jednog Amera, vidi se da nije rastao u getu i da je imao bolje obrazovanje od većine

• Like 5
Posted

Pogledah ovaj ESPN podkast sa Windhorstom, MacMahonom i Bontempsom što je podelio Twister. Čovek se oduševio toliko da mu je to uz finale Olimpijade, NBA finale mislim 16 ili 17 top 3 utakmica/spektakl koju je uživo gledao. Zanimljiva zapažanja, jebi ga, totalno druga kultura, pa je fasciniran. Bontemps je čak uporedio Želimira sa Filom Džeksonom, provukao je priču o 5k navijača na aerodromu i koliko nam on znači. Uglavnom, fina reklamica za klub, i evropsku košarku generalno

• Like 9
Posted
1 hour ago, VISOKOLETAC said:

Sto se tice biznis klase u Fly Dubai ima je, i to 10 sedista. Ta sedista su dosta ranije rezervisana, a i da nisu ko je taj koji odredjuje ko sedi u biznis klasi, a ko ne?

O ovome sam ja pisao jer sam leteo za Dubai kad je igrala Zvezda.

Nema dovoljno mesta u biznis klasi, a to je jedina direktna linija - nema smisla juriti neku biznis klasu (na primer Turkish) i da moras da presedas. Nije nuzno da su mesta dosta ranije rezervisana jer mi je nudjen upgrade do samog polaska a i nisam mnogo ljudi video u biznis klasi, mozda troje, i to sam se vracao sutradan posle utakmice. Ali takodje ima i onih mesta odmah iza biznis klase, to je dodatnih 6 mesta, koji imaju bas puno prostora za noge. Uz dobru organizaciju i pravovremeno delovanje moglo je nesto da se uradi... 

U svakom slucaju, pricao sam i na EL temi - glupost je sto je primljen Dubai u EL, i sto je zbog toga i prosirena - to uzima danak a nista kosarkaski ne donosi, samo verovatno finansijski samoj ligi.