Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, TripleJ said:

Kako to da niko nije postavio pitanje limaru, sta ce biti sa kaznama za igrace, koje je najavio ?

Kaze to ce interno da rese, pa ce obavestiti javnost kad zavrse.

Citaj nece biti nista.

Blamantna konferencija, narocito sam neprijatno iznenadjen Zarkovim "salama", "odgovorima" i "izlaganjima".

Ono iz Prislonice ne moze da iznenadi.

Nazalost, cini se da bez revolucije nema nista od oslobadjanja kluba.

• Like 1
Posted

Odgledah cijelu konf. Prejako zaista...Kaže ne osjećam nikakvu odgovornost jer ja donosim lovu u klub i moja nadležnost nije sportski sektor, već da je klub finansijski stabilan. 🙂

Na škakljiva pitanja je odgovorio nećemo sad o tome, neka to ostane unutar kluba, ili "neću da recikliram Željkove izjave, rekao je šta je rekao".

Posted

Odgledao sam. 

I mogu vam reci, da je meni kao komsiji, mnogo zao sto je Paspalj spao na ovo - da bude uvlakac u bulju Limaru. Bas je ruzno videti. I da nije Limar tu, i da nema tog uvlacenja bilo kome, opet mi ne bi imalo smisla ovo sto Paspalj prica - mnogo je neozbiljan, a nije ni da puca od samopouzdanja... Legende je bio, i ostace igracka legenda, ali mislim da mu ovo bas ne treba u zivotu. Ne deluje kompetentno i kao neko ko dobro poznaje kako te stvari funkcionisu, ako vec treba da bude tu zbog svog imena i lika, onda mu vise prilici neka uloga Nese Ilica kod nas. 

Sto se Limara tice... tja... kako kazu u crtanom filmu "Dobro, dobro, znam - cifre ne lazu" ali opet... svakako je izneo neke zanimljive podatke. Mora se priznati da je kvalitetno spiranje odgovornosti palo. Skoro da mu covek i poveruje... 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Odgledao sam. 

I mogu vam reci, da je meni kao komsiji, mnogo zao sto je Paspalj spao na ovo - da bude uvlakac u bulju Limaru. Bas je ruzno videti. I da nije Limar tu, i da nema tog uvlacenja bilo kome, opet mi ne bi imalo smisla ovo sto Paspalj prica - mnogo je neozbiljan, a nije ni da puca od samopouzdanja... Legende je bio, i ostace igracka legenda, ali mislim da mu ovo bas ne treba u zivotu. Ne deluje kompetentno i kao neko ko dobro poznaje kako te stvari funkcionisu, ako vec treba da bude tu zbog svog imena i lika, onda mu vise prilici neka uloga Nese Ilica kod nas. 

Sto se Limara tice... tja... kako kazu u crtanom filmu "Dobro, dobro, znam - cifre ne lazu" ali opet... svakako je izneo neke zanimljive podatke. Mora se priznati da je kvalitetno spiranje odgovornosti palo. Skoro da mu covek i poveruje... 

to ti je kao kad radis u banci i dodjes na kraju godine i slusas rezultate, izadje svaki CEO svake banke i prica kako smo najbolji, najlepsi, najpametniji, uhvate se za par parametara potpuno nebitnih za sustinsko funkcionisanje i na tome jasu citavu prezentaciju. Imaju ove B-1 kao sto je Paspalj da im ljube dupe, i postavljaju unapred dogovorena potanja.. alo daleko od sustine

niko da postavi pitanje, koliko je npr doprinos lika i dela zeljka obradovica na sve te cifre. Ne moramo dalje

• Like 2
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

to ti je kao kad radis u banci i dodjes na kraju godine i slusas rezultate, izadje svaki CEO svake banke i prica kako smo najbolji, najlepsi, najpametniji, uhvate se za par parametara potpuno nebitnih za sustinsko funkcionisanje i na tome jasu citavu prezentaciju. Imaju ove B-1 kao sto je Paspalj da im ljube dupe, i postavljaju unapred dogovorena potanja.. alo daleko od sustine

niko da postavi pitanje, koliko je npr doprinos lika i dela zeljka obradovica na sve te cifre. Ne moramo dalje

Mislim da su ljudi u Srbiji već polako zaboravili kako zaista treba da izgleda konferencija za štampu, sa nenameštenim pitanjima. Ne sećam se ni kada sam zadnju gledao.

• Like 3
Posted (edited)

Ukratko u suštini najradije bi mi to sve pod tepih, nikom ništa ne dugujemo ali kada bih ja otišao bilo bi 30 miliona duga, Žare dao neku apstraktnu definiciju sportskog direktora birtija type, pričamo sa trenerima al niko nije lud da dodje, mi bi neke igrače koji idu levo desno  al ni oni neće da dođu ili hoće nemam pojma, pojavio se Ocokolja drži nam dupe, masa će da zaboravi gazda će nas pomaziti

Edited by odupri se ludilu
  • Like 4
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Pa to ostaje kao glavni argument,uticaj Zeljka na sve oko kluba,finasije posjećenost,čitavu euforiju..A to će se brzo vidjeti i ako mislim da ako budu dobri rezultati Zeljko će se brzo zaboraviti i ostaće euforija,vidjeli smo već primjer derbija.

Posted

Sad mi pada na pamet koliko je govnarski odvojiti plate Miltona i Parkera i to javno ovako reći, znajući da su oni najmanje pokazali. Baš ružno. Kao da kaže "Evo sad istovarujte govna na ovu dvojicu!!!"

• Like 11
Posted
Just now, JPM said:

Sad mi pada na pamet koliko je govnarski odvojiti plate Miltona i Parkera i to javno ovako reći, znajući da su oni najmanje pokazali. Baš ružno. Kao da kaže "Evo sad istovarujte govna na ovu dvojicu!!!"

pa to je rsdio u evronewsu

a to je ursdio jer su oni bili zelje sportskog sektora a ne pruzaju to sto se ocekuje

Al covek vodi monolog, ne mogu mu se postaviti pitanja... podseca te na nekog?

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

za sve svoje greske je preuzeo odgovornost i otisao... treba jos nesto ds bi te zadovoljio?

On ne, postupio je ispravno, navijači ugalvnom nisu još dobacili do toga.

Evo vrlo jednostavno Paljino pitanje:

"Nejasno mi je kako može da se pravi tim, a da nemaš rezervnog igrača, posebno na mestu gde je igrač vrlo bitan za tim"

Mi smo ovo uradili sa dve pozicije. Nuđena gomila igrača, niko nije odgovarao, da bi se na kraju doveli Kalates i Bruno, spektakularni igrači. Generalno, u ovoj našoj EL eri, svake godine je pravljen problem sa nekom pozicijom.

22/23 Lesor jedini centar, traži se bekap centar 6 meseci, da bi se onda doveo Brodzianski i znamo kako se to završilo. Više sreće no pameti što je Lesor ostao zdrav celu sezonu.

23/24 Ostajemo bez Egzuma i Madara, treba nam 2 pleja, ne dovodimo nijednog. Opet se traži plej 6 meseci, niko ne odgovara, na kraju se usred sezone panično dovodi Smit. Teramo Doužera da igra pleja i pravimo haos.

Takođe nemamo bekap centra, čekamo da glupi Koboklo reši situaciju sa Venecijom, na kraju nas ispaljuje pred KLS...

24/25 Jedna od boljih prelaznih rokova, ali mora da se usere bar jedna pozicija,  pa tako eto biramo da nemamo četvorku.

25/26 I pored vrhunske osnove iz prošle godine, tera se Ife, pušta se Frenk, ne dovode se rezervni plej i centar.

Suma sumarum: mi 4 godine za redom, svesno biramo da ekipa bude u problemu. Svaki put pod devizom "nećemo dovoditi samo da bi dovodili" a onda prvo 6 meseci kasnimo, a onda dovedemo upravo tako - samo da bi doveli.

Ko pred ovog može da mi objasni da je Ostoja glavni krivac za sve probleme? Sa zadovoljstvom ću prihvatiti svaki razuman argument.

• Like 7
Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

podseca te na nekog?

Na celu garnituru tih sns smradova. Svi drže nameštene konferencije.

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

"Nejasno mi je kako može da se pravi tim, a da nemaš rezervnog igrača, posebno na mestu gde je igrač vrlo bitan za tim"

Mi smo ovo uradili sa dve pozicije. Nuđena gomila igrača, niko nije odgovarao, da bi se na kraju doveli Kalates i Bruno, spektakularni igrači. Generalno, u ovoj našoj EL eri, svake godine je pravljen problem sa nekom pozicijom.

22/23 Lesor jedini centar, traži se bekap centar 6 meseci, da bi se onda doveo Brodzianski i znamo kako se to završilo. Više sreće no pameti što je Lesor ostao zdrav celu sezonu.

23/24 Ostajemo bez Egzuma i Madara, treba nam 2 pleja, ne dovodimo nijednog. Opet se traži plej 6 meseci, niko ne odgovara, na kraju se usred sezone panično dovodi Smit. Teramo Doužera da igra pleja i pravimo haos.

Takođe nemamo bekap centra, čekamo da glupi Koboklo reši situaciju sa Venecijom, na kraju nas ispaljuje pred KLS...

24/25 Jedna od boljih prelaznih rokova, ali mora da se usere bar jedna pozicija,  pa tako eto biramo da nemamo četvorku.

25/26 I pored vrhunske osnove iz prošle godine, tera se Ife, pušta se Frenk, ne dovode se rezervni plej i centar.

Suma sumarum: mi 4 godine za redom, svesno biramo da ekipa bude u problemu. Svaki put pod devizom "nećemo dovoditi samo da bi dovodili" a onda prvo 6 meseci kasnimo, a onda dovedemo upravo tako - samo da bi doveli.

Ko pred ovog može da mi objasni da je Ostoja glavni krivac za sve probleme? Sa zadovoljstvom ću prihvatiti svaki razuman argument.

a ti mislis da je to zeljko radio jer?

Posted (edited)
11 minutes ago, realno *w said:

Naravno da nije, ali je deo problema. I sama činjenica da je u njegovom mandatu najtrofejniji evropski trener dao otkaz prvi put u karijeri u sred sezone mora da bude dovoljna da i on da ostavku sa mesta predsednika. Da ne pominjemo da se u njega sam on Kleo donedavno. Takođe, činjenica da nisu imali komunikaciju bi meni recimo bila dovoljna da sam odem, doživim da ne pričam sa trenerom svoje ekipe, ej bre. A gde je Part+, cene sezonskih, bla bla šta već ne, pa i dovođenje igrača van želja trenera koje je (doduše vrlo neubedljivo) demantovano. Daj da ne idemo u detalje, ako SD i trenera daju ostavku, klub je u rasulu, ostavku daješ i ti, Skupština bira novog predsednika i UO i ćao. Šta je tačno problem u svemu tome za Ostoju? Šta kao, srastao je sa foteljom i nikog drugog nema za tu poziciju? 

Edited by Dzep
Posted

Paspalj koji kaže da Milton i Kalates nisu njegov tip igrača. U fazonu spori su, a Partizan mora da se okrene bržim igračima, s više tranzicije, i da se prilagodi novim trendovima u košarci. 

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

Paspalj koji kaže da Milton i Kalates nisu njegov tip igrača. U fazonu spori su, a Partizan mora da se okrene bržim igračima, s više tranzicije, i da se prilagodi novim trendovima u košarci. 

Glupavo je da to on priča ali tako jeste, zato Dvejn I radi ovo sto radi, jednostavno bez brzine danas si 0, ali nisam siguran kakvu hitrinu ima Pejn pogotovo u ovom stanju.

Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

pa popisao se po treneru i bivsem SD

ali je rekao par zaninljivih stvari...

Carlik 99% nece produziti ugovor itd itd

Posted
4 minutes ago, Dzo23 said:

Ovo mi je zapravo i najmanje problematično 😅 Ubitačno smo spori na pleju, čak i sa Karlikom ali on ipak donosi neke druge stvari. I na forumu se više puta provlačilo koliko bi nam stvari riješio i neka zujalica na pleju koja može da probije prvu liniju i izbaci loptu vani.

Posted
15 minutes ago, ScepanScekicSto said:

a ti mislis da je to zeljko radio jer?

Jer je postavljao previsoke kriterijume. 

Dodje leto, bukvalno 50 plejmejkera na tržištu, pri tome ne tražiš nekog tim-lidera, nego bekap pleja kojeg možeš i da istrpiš 2-3 meseca da se uklopi. I niko ne valja, a onda Kalates valja.

Da ne ulazimo u to zašto je Ife bio baš toliko problematičan, pa da pristanemo čak i da ga plaćamo, samo da ne igra. Sve i da smo hteli da ga se rešimo, to bi bilo lakše da je igrao.

Druga stvar je matematika. Ako recimo imaš na raspolaganju 5 miliona za tri igrača, koja je logika da se dovedu dvojica po 2.5 miliona i da onda nemaš para za trećeg? Je l malo da se traže 3 igrača po 1,7 miliona na primer?

Na kraju, nulta želja da se malo rizikuje, ako već nemaš za provereno rešenje. Da se nađe recimo neki g-league indijanac u prajmu što se tiče fizike, pa kako ispadne. Ja sam se polu-sprdao da treba da probamo onog Luča posle dve utakmice koje je odigrao za Slogu, mogu misliti koje su smešne pare u pitanju. Evo sad je prešao kod Miška u Megu, već na drugoj tekmi 16 poena i rešio tekmu, eto njega u nekom Evrokupu već dogodine.

Posted
47 minutes ago, odupri se ludilu said:

Brate Žare šta je ovo bilo?

Kao Dragan Jovanović kad sveti vodicu u Crnom Gruji - lupeta šta mu padne na pamet da bi se izvadio.

Žarko Paspalj - Pera Božić posle Duleta

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, Shonewizard said:

Ovo mi je zapravo i najmanje problematično 😅 Ubitačno smo spori na pleju, čak i sa Karlikom ali on ipak donosi neke druge stvari. I na forumu se više puta provlačilo koliko bi nam stvari riješio i neka zujalica na pleju koja može da probije prvu liniju i izbaci loptu vani.

Naravno, ovo i ja pričam odavno. Uživam u Karlikovoj kontrolisanoj, sporohodnoj košarci, jer to u velikom broju slučajeva ispadne dobro. Ali onda je trebalo tražiti neko drugačije bekap rešenje.

Mi smo bili imali najmanji pace u EL, a onda smo doveli Kalatesa. Ludilo.

Posted
18 minutes ago, realno *w said:

Jer je postavljao previsoke kriterijume. 

Mozda su kriterijumi bili i skladu sa njegovim ciljevima...

kao sto rekoh... sa njim se uvek mozes nadati necemu.. sa svim prosecima, bices samo prosek i nista vise...

Posted

U doba diktature, nije realno očekivati da na čelu kluba bude neko ko sa ovom grupom razbojnika na vlasti nema nikakve veze. Mislim da smo imali sreće što nas je zapao Ostoja, moglo je biti samo gore. 

Nema bezgrešnih u ovoj priči, tužno je što je najpoštenoji od svih platio kompletan ceh. Za sada. 

Kameron Pejn nije ono što nam treba, da ne napišem nešto gore. 

• Like 3