Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, jedibojan said:

Poseban naklon za ovu devojku:

Citam u komentarima da je cerka Pavicevica iz Mornara.

Suvise smo veliki klub da bi dozvolili bubasvabama da nas sjebu

Anja je uz to i top lik za zajebanciju, bar iz nekog mog limitiranog iskustva 🙂

• Like 2
  • Love 2
Posted
1 hour ago, TripleJ said:

Mozda on bezi od nas ? Ja sam uvek za Dzileta, verovatno najbolji trener van EL, nas covek, grobar do srzi.

E ako on beži, neće daleko 😐

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Dzep said:

U principu se slažem sa navedenim, ali ne može ni trener da drvi svoje do koske ako to nejgovi igrači, koje je većinski on selektorao, ne mogu da iznesu i time ulaze u nervozu i slično.

Nije Željko pizdeo što likovi ne znaju Pitagorinu teoremu, nego zbog bazičnih stvari. Ja bih na njegovom mestu otišao još na slučaju Kaminski, kojeg je, jelte, opet doveo Željko. Nije sve baš tako jednostavno. Ko zna šta se tu sve dešavalo. 

• Like 1
Posted
59 minutes ago, Dzep said:

Ja te razumem, ali kao što sam već rekao, na moje nemalo iznenađenje to više ne radi, ne funkcioniše. I EL će postati liga igrača, ne toliko kao NBA, ali će postati. Moramo da se prilagodimo tome ako mislimo da idemo u korak sa svetom. Ali sve sam rekao u quote-u iznad, mora tako, ne može drugačije

Mislim da se u neku ruku pogrešno koristi taj termin "liga igrača", tako da sam tim Džad i Frenčajz. To što treneri nisu više apsolutni gospodari ne znači da svaka šuša može da radi šta hoće. Neki imaju protekciju jer su mega zvezde ili potencijali (tipa čekanje da Jokića prođu dečje bubice) ali ni to ne traje večno i usput se podrazumeva da svi igrači moraju da vode računa o telu, treninzima i da daju sve od sebe jer gomila g-ligaša čeka šansicu za makar desetodnevni ugovor.

Primera radi, da Marej nije konačno ušao spreman u sezonu, verovatno bi bio trejdovan, zatim strpljenje prema Morantu ima granicu i tome slično. 

EL je u težem položaju jer je veća tražnja za igračima od ponude, ali ni to ne znači da baš svako može da glumi nezamenljivost.

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Mislim da se u neku ruku pogrešno koristi taj termin "liga igrača", tako da sam tim Džad i Frenčajz. To što treneri nisu više apsolutni gospodari ne znači da svaka šuša može da radi šta hoće. Neki imaju protekciju jer su mega zvezde ili potencijali (tipa čekanje da Jokića prođu dečje bubice) ali ni to ne traje večno i usput se podrazumeva da svi igrači moraju da vode računa o telu, treninzima i da daju sve od sebe jer gomila g-ligaša čeka šansicu za makar desetodnevni ugovor.

Primera radi, da Marej nije konačno ušao spreman u sezonu, verovatno bi bio trejdovan, zatim strpljenje prema Morantu ima granicu i tome slično. 

EL je u težem položaju jer je veća tražnja za igračima od ponude, ali ni to ne znači da baš svako može da glumi nezamenljivost.

Tako je, slažem se, ali nekim igračima u nekim ekipama u NBA se ne može ništa i to je tako. Ako trener krene da drvi kurac, lako nastane pobuna i mnogi su tako bili bivši vrlo brzo. Poenta je - nema pobede nad igračima koji imaju masne ugovore, pogotovo ako su dugoročni, tu malo može da se uradi, pa se samim tim mora biti mnogo pažljiviji u selekciji. Naravno da ne može jedan Wash da smenjuje trenera, ali ako pola tima apsolutno ne veruje da stvari mogu da se promene sa trenerom koji ih vodi, trener leti i ćao, kakvo god da mu je ime. S tim što je u našem slučaju, kao što sam više puta napisao, situacija bila takva da su svi morali da lete, i to zajedno, na jednoj konferenciji za medije, nakon čega bi se sve smirilo za 5min.

Posted

Jebo ih nba da ih jebo, koga da dovode mrtve belce koji ne mogu mene defanzivno pratiti, ili neke dijabole koje nemaju 3 grama mozga i imali su brojke u g ligi...

Daj bre juri po Turskoj i Italiji, ima igraca koji se mogu izdignuti na el nivo i koji sigurno gore od želje.

Posted

Čestitke na pobedi, Washington upisao i nas na listu svojih mušterija pored ovih evroligaša iz donjeg doma i raznih Zlatibora. Ništa Ocokolja revolucionarno nije izveo ali mi se makar sviđa što ne filozofira i što normalno rotira, oseća ko je vruć a ko nije i to mu se za sad vraća. Arsenije je doduše ubo jednu poentu, teško da biste dobili da Nick the brick nije morao da izađe zbog faulova, jeziv igrač trenutno, usudio bih se reći jedan od najgorih u celoj EL, nije ni čudo što je ekipa prodisala kad više niste morali da igrate napad 4 na 5 (mada imamo i mi ponekog igrača manje u napadu više nego što treba). Virtus kući je dobra prilika da potpuno izađete iz kanala. 

• Like 2