Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, sinisat5 said:

Ne znam kakav je privatno,ovako sto se zna imao je tih ispada,vjerovatno nije cvjećka..Ali kod njega cijenim sto ce uvijek reci svoje mišljenje bez nekog uvijanja i glumljenja kao na većini ovih podkasta,tipa Kuzme sto nikad nece reci sta stvarno misli.E sad da li je to mišljenje ispravno,da li se nekom svidja je druga prica,ali nije folirant sa onim "srećno komšije".

Si razmislio možda nekad da postoje ljudi koji nemaju potrebu da vređaju nekoga, koji poštuju čak i svoje najveće protivnike, jer tako, šta znam...poštuju i sport koji vole?

Nije folirant neko ko ne vređa svoje rivale. Možda je samo pristojna osoba. Nego, u takvom vremenu živimo, danas u Željko Pantić i Dejan Anđus modeli navijača Partizana i Zvezde. Nekada davno, kad smo u glavi još bili normalan narod, neiskvaren materijalnim pohlepama, ne izluđen ratovima i izolacijom, ti isti zaljubljenici dva kluba išli su zajedno u kafanu, zafrkavali se dobroćudno i poštovali međusobno. Danas se to zove "folirant".

• Like 3
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Si razmislio možda nekad da postoje ljudi koji nemaju potrebu da vređaju nekoga, koji poštuju čak i svoje najveće protivnike, jer tako, šta znam...poštuju i sport koji vole?

Nije folirant neko ko ne vređa svoje rivale. Možda je samo pristojna osoba. Nego, u takvom vremenu živimo, danas u Željko Pantić i Dejan Anđus modeli navijača Partizana i Zvezde. Nekada davno, kad smo u glavi još bili normalan narod, neiskvaren materijalnim pohlepama, ne izluđen ratovima i izolacijom, ti isti zaljubljenici dva kluba išli su zajedno u kafanu, zafrkavali se dobroćudno i poštovali međusobno. Danas se to zove "folirant".

A ko je rekao da se treba vrijeđati,rekao sam da je folirant ili površno prati svako ko kao navija za Partizan protiv stranih klubova ili obrnuto.Ja poštujem navijače Partizana,svi mi imamo dobrih prijatelja rodbine sto navijaju za drugu stranu.Ali smo i najveći rivali.

Posted
3 minutes ago, sinisat5 said:

A ko je rekao da se treba vrijeđati,rekao sam da je folirant ili površno prati svako ko kao navija za Partizan protiv stranih klubova ili obrnuto.Ja poštujem navijače Partizana,svi mi imamo dobrih prijatelja rodbine sto navijaju za drugu stranu.Ali smo i najveći rivali.

Napisao si da je folirant onaj ko kaže "srećno komšije", a to nije tačno. To je prosto pristojno ponašanje. I u tenisu recimo na mreži kažu good luck, to ne znači da oni žele da izgube, prosto je takav bonton.

• Like 1
Posted (edited)

Meni je ovo lako...

win win

izgube li, mislicu o njima sve najgore i gore ako je moguce

dobiju li, mislicu o njima sve najgore, al bar ce komsije biti nervozne...

Edited by ScepanScekicSto
  • Ha-ha 5
Posted
1 minute ago, JPM said:

Napisao si da je folirant onaj ko kaže "srećno komšije", a to nije tačno. To je prosto pristojno ponašanje. I u tenisu recimo na mreži kažu good luck, to ne znači da oni žele da izgube, prosto je takav bonton.

A čekaj,jel ti navijaš da dobiju kada igraju tipa sledeću protiv Virtusa?Ili napišeš srećno a navijaš da izgube,nije mi to jasno?

Sto se tiče vrijeđanja, meni su iritantne sve pjesme gdje se vrijedja protivnik,nikada ih na utakmicama ne pjevam,retardirano mi je da neko od 40 godina izgovara te riječi.

Posted
Just now, sinisat5 said:

Ili napišeš srećno a navijaš da izgube,nije mi to jasno?

Napišem srećno, a ne navijam ni za koga. Ponekad odgledam, iskomentarišem, ali u suštini me ne zanima ko će da dobije. Meni je melem na ranu kad se šalim sa svojim prijateljima Grobarima kad ih dobijemo. A kad igraju sa Virtusom tačno me zabole šta će da bude.

To je generalno stav. A što se samog foruma tiče, tu mi je i drago kad su veseli, jer je i sam forum zanimljivije mesto za posećivanje. Mislim, pogledaj ti Arsenijevo objašnjenje za ponašanje navijača. Budibogsnama...

• Like 1
Posted

Penjaroja hitmen je prilično prosečan trener za EL uslove. Ja razumem da ga kao španskog trenera probaju španske ekipe ali mi nema nekog smisla da vodi nabudženu stranu ekipu, posebno ako je istina da je sa engleskim na vi.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

:cecina slika u dresu zvezde, ruke podbocene na kukove, smorena faca, okrece se u neverici kao Samir na kriket utakmici:

Spoiler

Nisam imao kada da generisem pomocu AI-a, a i poslednej sto vam treba ovde je slika Cece u dresu Zvezde 😄 

Posted (edited)

Mnogo smo se popickastili

Po redu

Da sutra drknemo cigane 

Kalates daje 3 za pobedu!

Onda da se najebemo majke ostoji i zvalavom

I za kraj da se zahvalimo dobronamernim komšijama na čestitkama

Edited by Coz29
  • Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
21 minutes ago, Coz29 said:

Mnogo smo se popickastili

Po redu

Da sutra drknemo cigane 

Kalates daje 3 za pobedu!

Onda da se najebemo majke ostoji i zvalavom

I za kraj da se zahvalimo dobronamernim komšijama na čestitkama

A da proslavimo pobedu uz Cecine pesme ? 🙂

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Penjaroja hitmen je prilično prosečan trener za EL uslove. Ja razumem da ga kao španskog trenera probaju španske ekipe ali mi nema nekog smisla da vodi nabudženu stranu ekipu, posebno ako je istina da je sa engleskim na vi.

Verovatno najvece ime koje je tzv. uprava mogla da dovede, a trenutno je glavni prioritet gasenje pozara sto zvucnijim imenom. E sad to sto tzv. uprava za gasenje pozara ima samo dzezvu - ko im jebe mater

• Like 3
Posted
39 minutes ago, jedibojan said:

Verovatno najvece ime koje je tzv. uprava mogla da dovede, a trenutno je glavni prioritet gasenje pozara sto zvucnijim imenom. E sad to sto tzv. uprava za gasenje pozara ima samo dzezvu - ko im jebe mater

Bas tako, na sve to je i prilicno jasno da ko god da dodje tesko ce se zadrzati duze od juna meseca, te nema ni logike da se eventualno proba sa nekim manje zvucnim a perspektivnim stranim imenom.

Jasno je to i Trinkiju koji verovatno ceka Bajern, kao i verovatno svima koji imaju upisan el tim u rezimeu.

Meni se cini da ce do leta probati da pomere Ostoju i vrate Zeljka, a ako se ovaj odupre (SNS) opoziciji unutar kluba, Sale Djordjevic se namece kao neko kompromisno resenje.

Zeljko ga je neformalno podrzao, a i do tad ce proci dovoljno vremena i neki Penjaroja ce dezinfikovati klupu u medjuvremenu, tako da sa te strane bude sve cisto.

• Like 1
Posted

Nema sanse da cemo dobiti derbi, ali bi bilo fantasticno videti 36 komsija koje dolaze da cestitaju uz obavezan vidite da je ipak do Zeljka momenat, a onda ss vracaju na maticnu temu sa pelcerom pokupljenim odavde i najebavaju se majke celom timu, te je Kodi opet prosek plej i granicni EC igrac, a Čime Moneyke, samo igra za pare.

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 5
Posted
7 minutes ago, Elevator Operater said:

Nema sanse da cemo dobiti derbi, ali bi bilo fantasticno videti 36 komsija koje dolaze da cestitaju uz obavezan vidite da je ipak do Zeljka momenat, a onda ss vracaju na maticnu temu sa pelcerom pokupljenim odavde i najebavaju se majke celom timu, te je Kodi opet prosek plej i granicni EC igrac, a Čime Moneyke, samo igra za pare.

Ne brini. Doći ćemo da čestitamo i ako izgubite. Nije komšija dugme da se baci već rod rođeni. ❤️

Posted
3 hours ago, TripleJ said:

A da proslavimo pobedu uz Cecine pesme ? 🙂

Što se mene tiče uz četničke! 

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Ne brini. Doći ćemo da čestitamo i ako izgubite. Nije komšija dugme da se baci već rod rođeni. ❤️

Tebi posle Bizlija nista vise ne verujem.

• Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted
3 hours ago, GameChanger said:

Bas tako, na sve to je i prilicno jasno da ko god da dodje tesko ce se zadrzati duze od juna meseca, te nema ni logike da se eventualno proba sa nekim manje zvucnim a perspektivnim stranim imenom.

Jasno je to i Trinkiju koji verovatno ceka Bajern, kao i verovatno svima koji imaju upisan el tim u rezimeu.

Meni se cini da ce do leta probati da pomere Ostoju i vrate Zeljka, a ako se ovaj odupre (SNS) opoziciji unutar kluba, Sale Djordjevic se namece kao neko kompromisno resenje.

Zeljko ga je neformalno podrzao, a i do tad ce proci dovoljno vremena i neki Penjaroja ce dezinfikovati klupu u medjuvremenu, tako da sa te strane bude sve cisto.

Do leta bas svasta moze da se desi IYKWIM

• Love 1
Posted

Penaroja nije ni prosečan EL trener. Prosečni EL treneri su Trinkijeri, Banki, Obradović, Ivanović, Martinez. Meni je on slabiji od svih njih. 

Uz Kokoškova najgori trener ovogodišnje EL. Inače se malo priča koliko je Kokoškov uspio da "prevari" na to što je vodio NBA ekipu. U EL je bilo baš loše svaki put. 

• Like 2
Posted
51 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Penaroja nije ni prosečan EL trener. Prosečni EL treneri su Trinkijeri, Banki, Obradović, Ivanović, Martinez. Meni je on slabiji od svih njih. 

Wait a minute 🤔.

Budi precizniji, please.

• Thanks 1