Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Gledao sam mnoge utakmice KKP-a u zivotu, al ova je top 5 najcudnijih ikad. Red zvizdanja nasim igracima, red pevanja Zeljku, red prozivanja, pa red aplauza za Lucu i Mikea, da bi na kraju veci deo Arene bio uz nas. Sto se same igre, nije se tu nista epohalno promenilo sem toga da je Kalates postao lider ekipe i unosi sigurnost, iako je daleko od najboljih dana. I da, osteno manje ispadanja u odbrani. Dosta bolje citanje protivnickih akcija. To nije do trenera, vec do fokusa igraca. E sad, zasto im je fokus veceras bio bolji nego u vecem delu sezone, je pitanje za njih. P.S. Limaru odjebi od KKP-a. Edited 1 hour ago by Xpert 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bukvalno se videlo sve isto samo je ovaj put uspelo da ne dodje do potpunog kraha. 79-62 do 79-77.... Da nije msm wash ili vec ko zabio trojku mozda bi ovo otislo na stranu Nemaca. 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Gutale su se knedle ovde Jel bi neko mogao da mi objasni kako je normalno da ovako malo dete bude ovoliko opcinjeno trenerom? Vidim da je burzoazija u pitanju, tik uz parket, set dresova itd. Ja sam gledao kao mali Piksija, Deja, Mihu, divio im se, al to su bili igraci. Bukvalno nisam bio svestan svrhu trenera do neke svoje 13-14god. Elem, drago mi je da ste pobedili, imam previse bliskih ljudi oko sebe, koji su se razboleli ovih dana oko svega ovoga, znaci ovo puno, priznali ili ne. 1
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebo mater sta raditi sledece nedelje Niti navijati za ove naše, niti za ove da nas naguze 2
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne moze se igrati dobra kosarka u kontinuitetu kada ti je najskuplji igrac svih vremena najveci hazard u ekipi NA OBE JEBENE STRANE TERENA. Mislim da smo prvi i jedini klub u istoriji kosarke kome se ovako nesto dogodilo. 2
Arsenije Pesic Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Dovoljno je da samo par minuta navijamo za Bajern i oni puknu od najvećih luzera u ligi. Ja vam lepo pričam da trebamo da navijamo za Zvezdu, niko me ne sluša. 3 11
Kooineeperk Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Bukvalno se videlo sve isto samo je ovaj put uspelo da ne dodje do potpunog kraha. 79-62 do 79-77.... Da nije msm wash ili vec ko zabio trojku mozda bi ovo otislo na stranu Nemaca. 76-62 ali poenta stoji - tad sam i napisao na EL temi "nemojte ovo prosuti..."
jedibojan Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 2 minutes ago, Coz29 said: Jebo mater sta raditi sledece nedelje Niti navijati za ove naše, niti za ove da nas naguze Samo jos jace voleti Partizan (jebati mater posumljenom i pizdoustom) 8 1
Don Dusko Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Ne moze se igrati dobra kosarka u kontinuitetu kada ti je najskuplji igrac svih vremena najveci hazard u ekipi NA OBE JEBENE STRANE TERENA. Mislim da smo prvi i jedini klub u istoriji kosarke kome se ovako nesto dogodilo. Niste.Zvezda je. Edited 57 minutes ago by Don Dusko
Arsenije Pesic Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Inače, ja sa ovim što se večeras izdešavalo nikako ne mogu da se identifikujem. Razumem žal zbog odlaska Željka, razumem želju da se otera Ostoja i da se nekim igračima pošalje poruka, ali za mene ovo nikako nije način. 11
Cavani Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 7 minutes ago, Coz29 said: Jebo mater sta raditi sledece nedelje Niti navijati za ove naše, niti za ove da nas naguze Navijati za vase, ako se ima i malo pameti.
Elevator Operater Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Niste.Zvezda je. Renome i cena Parkera? Nejpir? Blizu, ali ne dovoljno blizu 🥲
Coz29 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Renome i cena Parkera? Nejpir? Blizu, ali ne dovoljno blizu 🥲 Plus Nejpir sam covek zapalio Ovaj ce da nas izmuze do zadnjeg dinara
nemanjaol Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Meni zalaganje igraca nije neki dokaz da je bilo organizovanog busenja. Najnormalnija stvar posle promene trenera je da igraci odreaguju, pre svega da pokazu da nije do njih. Plus sve ovo sto se desavalo, logicno da su se skupili pogotovo sto se hala okrenula protiv njih. Svlacionica je pukla i to je bilo jasno, a videcemo da li ce ova reakcija biti kratkog daha ili ce zapravo nastaviti sa boljom igrom 4
Ne sam Safete Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 22 minutes ago, Don Dusko said: Bukvalno se videlo sve isto samo je ovaj put uspelo da ne dodje do potpunog kraha. 79-62 do 79-77.... Da nije msm wash ili vec ko zabio trojku mozda bi ovo otislo na stranu Nemaca. Parker 1
Dzo23 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) Ekipa je ušla u neku psihološku dubiozu, ali je sasvim jasno da je ovo skup jako dobrih igrača, fizički izuzetno moćnih, 3-4 vanserijska poentera. Nije lako kad ostaneš bez alfe i omege tima, od koga sve počinje i s kojim sve završava. To je uzdrmalo kompletnu ekipu. Zašto nije doveden još jedan vrhunski organizator, da se sad ne vraćam na prežvakanu temu. Poenta je da je Željko trebao ostati iz xy razloga, što košarkaških što nekošarkaških, ali prije svega mislim na to jer vam ide povoljniji raspored i realna mogućnost da se izađe iz te krize, prije svega na mentalnom planu. Pobjede su lijek za sve i pokrivaju planinu problema. Posle 2-3 pobjede vezane sve bi se ispeglalo. I mobilni telefoni, odbijanje igrača da igraju utakmice iz bog zna kakvih razloga, i još mnogo toga... Sve u svemu život ide dalje. Iako je bilo svega za ove 4 ipo godine, ipak se mora reci da je Želimir podigao košarku na mnogo veci nivo. Kako Partizan, što je i logično, tako i Zvezdu. Beograd je postao košarkaški centar svijeta. Ne bih volio da to nestane sad iako su definitivno svi na gubitku, neko većem neko manjem. Edited 40 minutes ago by Dzo23 1
le piaf Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Bonga i Nakić, pred tužnom tribinom. Pogledajte reakciju jednog bednika. 1
Don Dusko Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 5 minutes ago, le piaf said: Bonga i Nakić, pred tužnom tribinom. Pogledajte reakciju jednog bednika. Ovo Wash hoce da napusti?Jbt.
ScepanScekicSto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Da... i setite se onog sto sam vam napisao al on decko nije svestan nicega...
le piaf Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ovo Wash hoce da napusti?Jbt. Možda se tupson uvredio 😄
wrach Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Jako sam razocaran sto neki ljudi nisu videli bezobrazluk pojedinih likova, poput Washingtona i Tajrika pa su prestali da im zvizde. Nadam se da ce sto pre otici iz Partizana, ne zasluzuju da nose dres istog. Ja cu njima, a i ostalim pojedincima poput Dzabarija zvizdati dokle god dolaze u Arenu. 2
ScepanScekicSto Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Sramotno je sfa je Duejn radio danas, ne samo ovo na kraju... 1
Recommended Posts