Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da se preselite na KKP live? Da ne zatrpavate topic ovde. Spoiler Izvinjavam se na upadu. Edited 3 hours ago by Don Dusko
Son_of_a_gun Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Dzep said: Pošteno zvižduci igračima, ne znam šta da kažem, ali neće na dobro da izađe
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Stiletto said: Igrači izviždani kad su izašli na zagrevanje. Ori se "Obradović Željko". Jel mi se ovo čini ili južna tribina ćuti na pušikuracostoja?
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, le piaf said: Jel mi se ovo čini ili južna tribina ćuti na pušikuracostoja? Mlako ide s njihove strane to. Ali brat za miksetom pojacava na kraju kad krene pederovanje
kojihit Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago On 12/1/2025 at 11:36 PM, kojihit said: Dobijamo Bajerna jer smo tako u mogucnosti Pa bravo ja
Kooineeperk Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago (edited) Cestitke komsije, ma sta vi mislili, drago mi je da ste dobili i da je proslo bez nekog sranja... ne slazem se sa onim zvizdanjem ali to sada nije bitno. Cestitke! Edited 48 minutes ago by Kooineeperk 3
Coz29 Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, JPM said: Primate li cestitke? Sledece nedelje primamo. Ove ne 1 5
ScepanScekicSto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Prosto ne mogu za ove igrace ne mogu da navijam... za duejna koji ma silu pokusava da sakrije, pa kao ludi smo... ne mogu... zap mi je... Toliko od mene... od sad nek rate stw hoce, nek budu prvaci evrope, ovo vise nije moj klub... a ako neko misli da cu prodati klub nekom aninimusu, od mene to nece docekati... nek je srecno... a tek sam nocas osetio svu sramotu sta smo uradili najtrofejnijem treneru evrope. 1 3
SamoFlacko Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Mnogo bolje igraju kad se ne navija za njih, treba nastaviti.
Elevator Operater Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Lekcija igracima, malo kratka za moj ukus... mada su opet u 4/4 izazivali djavola. Nizak IQ tim, jebi ga. Plače za zdravim Karlikom. Ovako ne znam sta da mislim. Vise borbe, duzi periodi pametne igre, ali tu su i pomracenja, samo ovo nije Monako ili PAO. Premalo prederovanja i pusikuracostojanja. P R E M A L O. Navijaci Partizana postaju zaista nepodnosljivi sa pominjanjem Zvezde. Posle x vremena blizu pobede protiv takodje raspalog Bajerna i odmah bahacenje sa "kurvom ciganskom". Ofuljiće nas u derbiju, makar samo zbog karme. 2 minutes ago, Nate said: Izgleda da nije do igraca. A ko je igrao utakmice? 2
Kooineeperk Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) Ocokoljic drzi neku kesicu sa voodoo magijom dok daje izjavu Kristini... 😄 edit: ah mislio sam da sam na EL temi, ali nema veze... zapravo ovde i vise pristaje 😄 Edited 39 minutes ago by Kooineeperk 1
Ludi za Poli Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Pogledas hustle veceras i veliku vecinu odluka s loptom u napadu (osim Jabarija ofc, on je izgubljen slucaj) pa to uporedis s onim iz zadnjih 5-6 meceva, jednostavno vidis da je razlika nebo i zemlja. Nema sanse da igraci prvi nisu busili Zeljka, teoretske sanse nema. 4
Barkley#34 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Šta ćemo sa pripremljenim postovima na temu "kako će igrači da odu do prodavnice jer im je ugrožena bezbednost"? 2 1
Don Dusko Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Barkley#34 said: Šta ćemo sa pripremljenim postovima na temu "kako će igrači da odu do prodavnice jer im je ugrožena bezbednost"? Secas se sta je bilo prosle sezone? Hint Karlik. Dovoljna je samo jedna takva budala i ode sve u 3pm. Edited 36 minutes ago by Don Dusko
Dzo23 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Pogledas hustle veceras i veliku vecinu odluka s loptom u napadu (osim Jabarija ofc, on je izgubljen slucaj) pa to uporedis s onim iz zadnjih 5-6 meceva, jednostavno vidis da je razlika nebo i zemlja. Nema sanse da igraci prvi nisu busili Zeljka, teoretske sanse nema. Ništa nije bilo drugačije u odnosu na Monako, Barselonu, Armani...Samo što je Bajern znatno slabija ekipa od nabrojanih, pogotovo su u gostima vreća za udaranje. I sa Željkom bi ovo dobili rutinski, naravno, tako da ne treba ulaziti u neke teorije zavjere. 3
Coz29 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Ostoja nas je lepo provalio. Da vežemo 5 pobeda većinu bi boleo kurac za Zeljka, sve mirno sve top, treba da nas jebu i on i Vučić i cela ćaci Srbija. Pored uprave, ova utakmica je cista dokaz da su pojedini igraci izbušili Zeljka. Ukoliko ne budu kažnjeni kako je rekao posumljeni smrad, znaćemo i po čijem nalogu su to odradili. Tekma je najmanje bitna, jebe mi se za svakog igraca, ali Volim kada Partizan pobedi. Ocokoljic i Matović vodili tekmu pristojno, ziheraski, sto je bilo dovoljno za ovaj Bajern, koji je teško smece od ekipe. Sad ce ovi smradovi novinarski konsultantski slepacki da nam objasne kako je Zeljko gušio ekipu i da su sad proigrali bez njega. 4
le piaf Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 2 minutes ago, Dzo23 said: I sa Željkom bi ovo dobili rutinski, naravno, tako da ne treba ulaziti u neke teorije zavjere. Ne mogu biti teorije zavere kada se golim okom može uočiti razlika u zalaganju. 1
jedibojan Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Jedna od najtezih utakmica za gledanje od kako pratim kosarku, a bilo ih je mnogo. O igracima i rezultatima kad limarov skalp bude visio u vitrinama kluba... 2
Ludi za Poli Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Ništa nije bilo drugačije u odnosu na Monako, Barselonu, Armani...Samo što je Bajern znatno slabija ekipa od nabrojanih, pogotovo su u gostima vreća za udaranje. I sa Željkom bi ovo dobili rutinski, naravno, tako da ne treba ulaziti u neke teorije zavjere. Nije u kurcu. Pa pogledas samo Duanea koji odjednom savrseno cita trap il zonski presing, daje pas Bongi gdje pravi visak il koristi lose pozicioniranje Voigtmana za lagani zicer na obrucu dok je prije svega par meceva na naznaku udvajanja il gubio loptu il potezao nesto nesuvislo. Dalje i ne moras, razlika dan i noc. 3
Recommended Posts