Nini3112 Posted November 30 Posted November 30 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jel vam deluje da je nervozan? Gde nije,bas mu se vidi.
Nikom nista Posted November 30 Posted November 30 Za ovo je trebalo otključati KKPLive temu...tamo se kroz prste gleda na psovke i ostala čašćavanja 😀
Jakob Aman Posted November 30 Posted November 30 Just now, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku Podjednako lose. Igra Srbije i ovaj intervju. 1
ScepanScekicSto Posted November 30 Posted November 30 Ne znam zivota mi sts je gore da to da su ga busili igraci i/ili to da ga je busila uprava kluba 🤯🤯
Son_of_a_gun Posted November 30 Posted November 30 Zaključak, ja nisam ništa kriv da bih dao ostavku i usput se uporedio sa Kićanovićem, Duletom, Danilovićem…
DameTime Posted November 30 Posted November 30 Jel počeo da piše knjigu Kako sam pobedio crno-belu revoluciju, zna li se šta? 2 7
le piaf Posted November 30 Posted November 30 1 minute ago, odupri se ludilu said: ajde ljudi pisite gledam repku Najbolji deo je let jedne muve koja je izgleda namirisala govno, i zuji mu oko glave. 3 1 10 2
Don Dusko Posted November 30 Posted November 30 Kad bude Zeljkova kontraofanziva otkljucavam vam kk live. 1 1 1
kojihit Posted November 30 Posted November 30 Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA 1
Nikom nista Posted November 30 Posted November 30 Ne, ne... ide ona klasična priča: ako sam ja problem, mogu sad da podnesem ostavku, ali to nista nece resiti i klub ce se vratiti u kameno doba 1
Don Dusko Posted November 30 Posted November 30 1 minute ago, kojihit said: Moli navijace da se ne vracamo u kameno doba hahahaahhaahaqhqhqhqhahqhaHAHAHQHQHQHQHAHA Ako on moli bice ovo sto je juce bilo. 1
Polivalentni Stevica Posted November 30 Posted November 30 Lik u isti koš stavlja Kiću i Vujoševića sa Zečevićem,Djurićem i Toletom,sačuvaj me i sakloni. Kakav nazadnjački polupanac. 3
NMX Posted November 30 Posted November 30 Prava SNS skola, nema sta. Mada iz te skole je i ovaj prvi potez, da isprica svoju pricu (tacnu ili ne) koja ce posle morati da se demantuje. A pitanje je da li ce Zeljko to uraditi
СтелаРоса Posted November 30 Posted November 30 Lik je pola sata pljuvao po igracima i oznacio ih kao glavne i jedine krivce, a onda na kraju poziva navijace koji vec imaju pik na njih da ih ne napadaju. 6
ScepanScekicSto Posted November 30 Posted November 30 I kaze "Možda sam ranije mogao da pozovem Željka, kada sam prvi put video da je nezadovoljan, možda je to delimično i krivica sportskog direkotra. Kuvalo se u Željku, i onda je puklo". ali samo mozda
Son_of_a_gun Posted November 30 Posted November 30 Ne reče lik zašto baciše Zorana niz vodu ako je radio odličan posao. 1
kojihit Posted November 30 Posted November 30 E da, na pocetku kad prica o tome kako ga je ŽO zvao u sredu, pa on njega drufi put (dok Ivan PR uređuje tekst) pa kad ga je jos jednom zvao Željko mu rekao ajd Ostoja ne smaraj, odmaram 1 1
Son_of_a_gun Posted November 30 Posted November 30 Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer želim mir u zemlji. 🙄 1 4
Luchifer89 Posted November 30 Posted November 30 Fantastična frizura, fantastična... Minja preletačica reče - loše smo igrali + bw kombinezon
kojihit Posted November 30 Posted November 30 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Tagujte se, ja sam predsjednik koji ga zove da provjeri jel sve u redu jer želim mir u zemlji. 🙄 Ja sam ovaj poziv kad mu kaze Ostoja odjebi, odmaram 1 1
Recommended Posts