Plant Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Čak su i meni počeli da idu na kurac sa tim E bas ti verujem ...
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku?
uvrnuto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 3 minutes ago, Stiletto said: Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku? Bez problema. Mislim da se nekad dešavalo da "vrate" ako vide da je screenshot QR koda, ali ti ćeš svakako imati fizičku kartu tako da nećeš imati taj problem. 1
Shikamaru Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 13 minutes ago, Stiletto said: Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku? Pitaš kao jer se vodi na nju a ne na tebe? Bez problema ulaziš i na ABA i EL, oni gledaju samo da se zazeleni kad očitaju i posle ništa ne pitaju 1 1
Shikamaru Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 hours ago, realno *w said: Nisam uzeo karticu, oslanjam se na wallet. Ja sam sentimentalna budala i jbg, moram uzmem.. Jače je od mene jednostavno, a ne pomaže što imam kutiju sa kartama, slikama, nalepnicama sa svih mogućih utakmica; mreža sa gola ispred juga mi je ipak omiljeni suvenir sa proslave titule 🥲 4 4
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 hours ago, Stiletto said: Još jedno stupido pitanje. Koliko striktno gledaju te sezonske, pogotovo za abaligaške utakmice? Hoću li moći da se ja provučem na poneku utakmicu na njenu sezonsku? Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveća suprotnost u odnosu na mene, koja može da se zamisli. I onda obezbeđenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina više, 70kg manja i nosi naočare, nasmeju se, a ja im kažem "zaboravio sam naočare". Uglavnom, kao što ti rekoše ostali, njih zanima da jedna osoba uđe na tu kartu i to je to. 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 hours ago, Son_of_a_gun said: Ide dobar niz u nastavku: Dajte ovog rendom grobara za ministra finansija, brat pokidao 2
Gudura Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 31 minutes ago, realno *w said: Ja sam pre 2 godine povremeno koristio klupsku propusnicu na kojoj ne da nije moje ime i prezime, nego ima i slika lika koji je najveća suprotnost u odnosu na mene, koja može da se zamisli. I onda obezbeđenje refleksno pogleda fotku na propusnici, vide lika koji ima 15 godina više, 70kg manja i nosi naočare, nasmeju se, a ja im kažem "zaboravio sam naočare". Uglavnom, kao što ti rekoše ostali, njih zanima da jedna osoba uđe na tu kartu i to je to. Druze, nadam se da je Bob Geldof imao tvog drugara na umu kad je pokrenuo Live Aid, u suprotnom, brinem za tebe😆 4
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Uporedis samo koliko je Zalgiris svetlosnih godina ispred Partizana u tretmanu navijaca, a mi se smatramo ne manjim klubom od njih.....sto bi rekli mladi, plaky.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nego, nešto sam istraživao pa naletjeh, ova posljednja KLS titula prema wikipediji pripisana i Željku i Karaičiću. Sad ja ne znam kakve su propozicije i kome stvarno ide titula, Bogdanu koji je vodio tim ili Žocu koji je de facto prvi trener?
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja mislim da se Zeljko i javno odrekao tih kls titula dok su izvesni ljudi na celu istih. 1
Shikamaru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko ja znam Željko nije uopšte bio registrovan za to takmičenje, našom tj njegovom odlukom, tako da de jure ne može da mu se pripiše titula 1
Marvin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sto se tice centra, ja sam Zoa i video kao nekou sigurnosnu mrezu, pogotovo jer je Tajrik povredjen. Deluje da smo trazili tog borderline NBA igraca, na osnovu info da smo pregovarali sa Cibeom i Besijem. Ali je bas neozbiljan ovaj ulazak u sezonu i to nije prvi put. Kao da je taj kapitalac koga cekamo prime Hakim a ne neki u najboljem slusaju La Bamba ili My Preciouss (ili nedajboze notKobe). Tako da, hajde da sacekamo jos par sedmica da se NBA rosteri popune pa da vidimo sta i kako dalje. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Cekamo kad smo sa Duletom i siromasni. Cekamo kad smo sa Zeksom i bogati. Jel ima neki scenario da ne cekamo i ne ulazimo goli na xy poziciji u sezonu? Na stranu kvazi-pripreme. Ne mozemo da uticemo na povrede i zlatnog Bongu, ali neozbiljno je ne otkazati Australiju. Samo da to malo novca sto ce limeni ubrati bude vredno mogucih 0-2 na startu.
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se tice lopovluka, koliko god razumem da se softveri za evente isplacuju kroz "troskove obrade", ne mogu a da ne pljunem na 4600 dinara za trosak kupovine karte. To znaci da su gospoda uzela za ovih mesec dana prodaje preko POLA MILIONA EURA na troskove obrade. Pa jebem mu mater, dokle. 1
pendulum Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što se tiče kartica uzmite u obzir da se sad po prvi put uvodi NFC kartica na telefonu. Dosad si mogao da se provučeš i sa skrinšotom jer su očitavali barkod. Sad to neće biti moguće. Kartica se očitava iz wallet-a kao platna kartica. Videćemo da li će tu biti nekog bagovanja.
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po kladionicama se vrtimo oko 10. mesta (ja sam nas stavio u tier 7.-10. mesta)
Papanikolesku Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Ja koliko sam zaključio sa par strana mi jurimo/čekamo Thomasa Bryanta
Dzep Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 11 minutes ago, Papanikolesku said: Ja koliko sam zaključio sa par strana mi jurimo/čekamo Thomasa Bryanta Nema apsolutno nikakvog smisla, defanzivno prilično nikakav, ofanzivno nam daje ono što manje više već imamo. Ali kao što rekoh, nema smisla nervirati se...
Recommended Posts