Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, fradler said:

Dzons-Osetkovski-Lovernj je drasticno bolje od Dzons-Dejvis-Koprivica.

Po meni baš i ne. Davies je u momentu dolaska bio klasa i za Osetkowskog i za Lovernja. Koprivica je drvo, ali makar visoko i mobilno drvo koje bez problema zakucava šta mu se servira. Po meni vrlo loš potez ako Partizan "zatvori" reket sa ovom trojkom. Lovernj je uguzivač sporih nogu koji je van reketa bezopasan, drugim rečima njihov Rivero samo mnogo stariji i izraubovaniji. Morao je Partizan dovesti nekog centra atletu, makar sa drvenim rukama. Napad im neće biti problem, a sa ovom ekipom će reket biti na izvolte kad Tyrique nije na parketu, a i on je ipak relativno mali ma kako dobar atleta bio + ga je i dalje lako navući na glupe faulove. Ako je tačno da je potpisao Lovernj, to je po meni isto ono što je Zvezda radila svih ovih godina i uglavnom promašivala - potpis iz sentimentalnih razloga.

• Like 7
Posted (edited)

Ne vidim ja to kao potpis iz sentimentalnih razloga, vec kao alibi potpis - nije da nismo nikog doveli, eto igrao je prosle sezone EL, kapiten, ambasador kluba, kako vas nije sramota da nesto priserete...

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 5
Posted (edited)
20 minutes ago, dekifisher said:

Za utehu imate Zvezdu na Arena premium 2

Hvala, hvala, da ti zahvalimo kako dolikuje:

shawn-of-the-dead-shovel.gif

Edited by Stiletto
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
44 minutes ago, Alek The Great said:

Ko je gledao neka napise koju.

ja bio al slabo gledao. ono što jesam video, washington sjajan, brown isto dobar, on i wash na smenu nešto igrali pleja. eto jedan beskorisan izveštaj.

• Ha-ha 1
Posted

Utisak večeri sa Taša je koliko je Željko "izgoreo" kada je buknula vatra (in jor ajs ju ar gud gajs). Košarkaški ama baš ništa korisno od ovoga večeras 

Posted
Just now, PatrickStar said:

Utisak večeri sa Taša je koliko je Željko "izgoreo" kada je buknula vatra (in jor ajs ju ar gud gajs). Košarkaški ama baš ništa korisno od ovoga večeras 

na ovo bih skrenuo pažnju. u "kornerima" stadiona je bilo baš puno rolni, i naravno da su baklje završile baš tamo, i naravno da se desilo jedno milion situacija - koje su bile nimalo naivne. na kraju smo mi iz ekipe tj. kolega uzeli kofu jer jedan vatrogasac koji je bio tamo baš i nije mogao da se izbori sa time. a verujte da je dosta i gorelo pored nekih produžnih, prekidača, itd. baš je loše moglo da bude.

• Like 2